Arkadaslar s3mini siyah kullaniyorum fakat ses sorunu var arama yaptigimda katsi tarafa sesim hic gitmiyor bu yuzden ses kaydi bile yapamiyorum acil yardim lutfeb
mrblar,bilgisi olan arkadaştan bir şey öğrenmek ıstıyorum.ben msj yazarken msj bıraz uzayınca yani 2.smsden sonra mms moduna gecıyor,bunu nasıl düzeltebiliyoruz?
Arkadaslar benim telefonunda 'android OS' coksarj yiyor minimum % 30 larda hatta bazi donemlerde bununda cok üzerine cikiyor ve sarjim cok hizli bitiyor. Bildigim kadariyla % 6-7 civarlarinda kullanmasi gerekiyor. Bu sorunla karailasan ve cozum bulabilen bi arkadas yardimci olursa sevinirim. Iyi forumlar.
arkadaşlar bend s3mini aldım ve whatsapp programını indirdim marketten ama numarayı dogrulama kısmını gecemedim internet baglantısı başarısız diyo normalde faceye markete ve google gezınebılıyorum tek baglantı sorunu whatsapp da birturlu beceremedım yardım edin lutfn...!☹
arkadaşlar bend s3mini aldım ve whatsapp programını indirdim marketten ama numarayı dogrulama kısmını gecemedim internet baglantısı başarısız diyo normalde faceye markete ve google gezınebılıyorum tek baglantı sorunu whatsapp da birturlu beceremedım yardım edin lutfn...!☹