Samsung Galaxy S3 Mini Jelly Bean 4.1.2 Güncellemesi Çıkmış

Sponsorlu Bağlantılar

MaxiFan

MaxiFan

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S3 Mini Jelly Bean 4.1.2 Güncellemesi Çıkmış
Telefonu İstanbul Bilişimden Aldım Sanırım İthalatçı Firma Almanya BREMEN

Kies Güncellemesi İle 4.1.2 Sürümün Yükledim Hiç Bir Değişiklik Görmediğim İçin Format Atıp Polonya da Çıkan Güncellemeyi Yükledim

Kilit Ekranına Kısa Yollar Eklenmiş (Google ,Kamera,Chat ON)

Ayrıca Kilit Ekranında Alttan Yukarı Doğru Çıkan Bildirim Paneli Eklenmiş Facebook Güncellemelerini Takip Edilebiliniyor.

Bunların Dışında Herhangi gibi Görsel Bir Özelliik Yok! !

Halbuki Bir Çok Sitede Gelicek Olan Özelliklerden Bahsedilmiş

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Bu kies ne sacma birseydir.
Herkes de ayni sorun .

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Ne Yani Boşmu Çıkti Gncelme

Shockwave53

Shockwave53

Üye
Emin misin kardeş 4.1.2 olduğuna güya birçok özellik gelecekti hani

MaxiFan

MaxiFan

Üye
    Konu Sahibi
Evet telefon bilgilerinde 4.1.2 yaziyor.
Hic bir ozellik mevcut değil
Diger sitelere baktim ilgili sürüm herkeste ayni

Ama bir cok sitede bu ozellikleri S3 mini alacak diye yaziyo

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Yine kandırdı Samsung bizi

hakan_710

hakan_710

Üye
Yine kandırdı Samsung bizi
ben size demiştim multiwindow falan gelmez diye. siz de gelecek gelecek diyodunuz. sözde ekran boyutu yüzünden Premium süite özelliklerini getirmediler, getirmezler

Shockwave53

Shockwave53

Üye
Ne yani şimdi bu kadar site bu kadar insan hepsi yalan mı oldu.Daha niye güncelleme geldi ki o zaman

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Gereksiz güncelleme

mirac_emre

Üye
ben size demiştim multiwindow falan gelmez diye. siz de gelecek gelecek diyodunuz. sözde ekran boyutu yüzünden Premium süite özelliklerini getirmediler, getirmezler
Kardeşim benim S3 minim war amcamın S3 ü var ona 4.1.2 yükledim multi window (çoklu pencere) falan hepsi vardı yani çıkıcak kandırmadılar fakat bende yok yani hala S3 mini ye gelmemiş :(

mirac_emre

Üye
Wallaha arkadaşlar benim SIII minim war fakat ben amcamın SIII üne 4.1.2 yükledim ve onda çoklu pencere falan hepsi wardı yani önyargılı dawranmayın ama benim SIII minime hala gelmedi :(

cemal344

Üye
Demekki miniye gelmiyormuş ozaman.

hamdi mert

hamdi mert

Üye
hala yok bende sürüm XXALJL ve kies en son güncelleme budur diyor ?

kilicaslan17

Üye
Türkiye ye gelmeden bir şey demeyeceğim ama vaatler yalansa :off:

furkan.m

Üye
Henüz türkiye için resmi güncelleme gelmeden tartışmak doğru değil ayrıca bahsettigin özellikler 4.1.1 de vardı zaten.

wolf001

Üye
Türkiye ye gelmeden bir şey demeyeceğim ama vaatler yalansa :off:

Bana güncelleme geldi yukledim hiçbir ozellik eklenmedi dalga efekti kayboldu

- - - Eklendi - - -

Bana güncelleme geldi degisen birşey olmadığı gibi dalga efekti kayboldu

wolf001

Üye
Henüz türkiye için resmi güncelleme gelmeden tartışmak doğru değil ayrıca bahsettigin özellikler 4.1.1 de vardı zaten.

Nasil gelmedi kardeşim bana guncelleme geleli 1 ay oldubi degismedi olan ozellikler de gitti ben boyle işin. ...

firat1231

firat1231

Üye
daha resmi guncelleme gelmedi kardesim turkiye ye

emrahcan47

Üye
arkadaşlar ben cumartesi günü s3 miniyi netten sipariş vermiştim araya pazar günü girdiği için bugün ulaştı elime..ve aldığım cihaz ithalat ürünü değil, resmi distribütör ürünü aldım.. 4.1.1 sürümüyle geldi.. kieste ve cihaz bilgisinde sorguladığımda en son yazılım bu diyor.. samsung servisini aradım ve aldığım bilgi şu: türkiye için 4.1.2 güncellemesi daha yayınlanmadı dedi.. o yüzden net bilgidir>>> türkiye için 4.1.2 daha yayınlanmadı ( s3 mini için )

hbwolf

Üye
s3 mini yeni 4.1.2 yükledim fakat daha ne değişiklik olduğunu anlayamadım. Multi window nasıl kullanılıyor bilen söylersen güzel olur. Güncelleme resmi olarak telefonuma bildirim olarak geldi ekstra rom atmadım

Üst Alt