Samsung S Advance için Android 4.1.2 Jelly Bean güncellemesi geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mhmtkrtp

mhmtkrtp

Üye
    Konu Sahibi
Samsung S Advance için Android 4.1.2 Jelly Bean güncellemesi geldi
Samsung'un yenilenen Galaxy S modeli Galaxy S Advance modeli için, Rusya'da resmi olarak Android 4.1 Jelly Bean güncellemesi dağıtılmaya başlandı.

Samsung, geçtiğimiz Sonbahar aylarında Android 4.1 Jelly Bean güncellemesi vereceği cihazları açıklamıştı.

Bu modellerin arasında, Galaxy S3 Mini'ye oldukça benzer teknik özelliklere sahip, Galaxy S Advance modeli de yerini alıyordu. Android 2.3.6 Gingerbread ve TouchWiz 4 arayüzüyle piyasada uzun süredir yerini alan telefon, Android 4.0 Ice Cream Sandwich güncellemesini almadan, doğrudan Jelly Bean güncellemesini almış oldu.

Samsung'un en yeni nesil arayüzü olan TouchWiz Nature'ı kullanacak olan Galaxy S Advance, Rusya'dan başlayarak güncelleme almaya başladı.

Android 4.1.2 Jelly Bean tabanlı güncelle
me I9070XXLPY yapı numarasına sahip. ROM'un dağıtılmaya başlandığı telefona, kullanıcılar yazılımı Kies üzerinden yükleyebiliyor. Yazılım henüz ülkemzie resmi olarak gelmiş değil fakat çıkan Rusya ROM'unu, cihaza ODIN üzerinden
yükleyebilirsiniz.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
iyi yaw arkadaşıma söyleyim baya sevinecek :oke:

mhmtkrtp

mhmtkrtp

Üye
    Konu Sahibi
Bende pek paylaşım yapan biri deyilim ama bekleyip de geldiğine sevindiğim için bu paylaşımı yaptım. Benim gibi bekleyen arkadaşlar maxicep aracılığıyla sevinsin istedim. İyi forumlar...

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
teşekkürler bugün yarın ben deneyeceğim yazılımı(rom) indirdim ama şu an yüklü oyun ve uygulamalar var cihazı tamamen resetleyip gerek veriler olsun gerek tüm uygulamaların tüm dataları olsun hepsini silip temiz bir yazılım atacağım bakalım neler bekliyor bizi darısı ace2 kullanıcılarına

mhmtkrtp

mhmtkrtp

Üye
    Konu Sahibi
Bende pek paylaşım yapan biri deyilim ama bu güncellemeyi bekliyordum. Geldiğine de sevindiğim için bu paylaşımı yaptım. Benim gibi bekleyen arkadaşlar maxicep aracılığıyla sevinsin istedim. İyi forumlar...

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
Bende pek paylaşım yapan biri deyilim ama bu güncellemeyi bekliyordum. Geldiğine de sevindiğim için bu paylaşımı yaptım. Benim gibi bekleyen arkadaşlar maxicep aracılığıyla sevinsin istedim. İyi forumlar...

evet orası belli çünkü dün konuyu başka bir arkadaş açmıştı :)

mhmtkrtp

mhmtkrtp

Üye
    Konu Sahibi
:( çift dikiş olmuş :)

bkyz

Üye
Peki izlenimleriniz neler kurdunuz mu?

kcsoft

kcsoft

Üye
ooowww yeaahh :D

da telefon ile wifiden güncellenemiyormu türkiye için çıktığında :(

- - - Eklendi - - -

illa pc mi olması gerek ?

bkyz

Üye
Evet pc ile cunki guncelleme s.2 ye gore konuscak olursak baya kapsamli olucagi soylendi samsung tarafindan 1 saate yakin surcekmis cunku kurulum kies ile

kcsoft

kcsoft

Üye
yok advance için ?

bkyz

Üye
onun icin durum.nedir tam bilmiyorum ama kies uzerinden olabilir buyuk ihtimal

kcsoft

kcsoft

Üye
hmm desene güncelleyemeyeceğiz :(

bkyz

Üye
neden guncelleyemiyeceksin s2 dagitilmaya baslansin odin ile kurcam hemen turkiye ye gelmesi uzun surer cunki

kcsoft

kcsoft

Üye
bulunduğum yerde internette sorun var tek çarem telefoncudan yaptırmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt