Samsung Galaxy Ace 2′ye Android 4.1.2 Jelly Bean güncellemesi geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Akıllı telefon segmentinin en güçlü ismi Samsung, geçtiğimiz yıl orta seviyede cihazlar arasında yer verdiği akıllı telefonu Galaxy Ace 2 için yeni güncelleme yayınlıyor. Sammobile tarafından sızdırılan görüntü ile ortaya çıkan yeni güncelleme, Google tarafından geliştirilmiş olan Android 4.1.2 Jelly Bean güncellemesi olarak görüntülenmekte.

512MB’lık dosya boyutu ile şimdiye kadar ki en büyük yazılım olarak nitelendirilen yeni güncelleme, Kies veya OTA aracılığı ile yüklenebilecek. Güncelleme ile birlikte Galaxy Ace 2, TouchWiz 4.0 ara yüzünü içermekte iken artık TouchWiz Nature kullanıcı arayüzüne geçmiş olacak.

Android 2.3 Gingerbread işletim sistemi ile çalışan Samsung Galaxy Ace 2 yeni güncelleme ile birlikte performans ve pil ömründeki artışla beraberinde yeni özelliklere kavuşmuş olacak. Samsung cephesinden güncelleme ile ilgili resmi bir açıklamanın yapılmadığını da ayrıca belirtelim.

TheMadness

TheMadness

Üye
Haberi düzeltir misin? Bu ace 2.

nike497

Üye
Akıllı telefon segmentinin en güçlü ismi Samsung, geçtiğimiz yıl orta seviyede cihazlar arasında yer verdiği akıllı telefonu Galaxy Ace için yeni güncelleme yayınlıyor. Sammobile tarafından sızdırılan görüntü ile ortaya çıkan yeni güncelleme, Google tarafından geliştirilmiş olan Android 4.1.2 Jelly Bean güncellemesi olarak görüntülenmekte.

512MB’lık dosya boyutu ile şimdiye kadar ki en büyük yazılım olarak nitelendirilen yeni güncelleme, Kies veya OTA aracılığı ile yüklenebilecek. Güncelleme ile birlikte Galaxy Ace, TouchWiz 4.0 ara yüzünü içermekte iken artık TouchWiz Nature kullanıcı arayüzüne geçmiş olacak.

Android 2.3 Gingerbread işletim sistemi ile çalışan Samsung Galaxy Ace yeni güncelleme ile birlikte performans ve pil ömründeki artışla beraberinde yeni özelliklere kavuşmuş olacak. Samsung cephesinden güncelleme ile ilgili resmi bir açıklamanın yapılmadığını da ayrıca belirtelim.

Samsung Galaxy Ace’e Android 4.1.2 Jelly Bean güncellemesi geliyor

Sayende az daha kalayliodum samsungu wondera degil de ace'e bile 4.1.2 cikaracak die

emreli01

emreli01

Üye
Arkadaşlar bende htc one x plus olmasına rağmen bende halen 4.1.2 yüklü değil gelmedimi yoksa bendemi sorun var telefonum taywan malı

legolas29

legolas29

Üye
Arkadaşlar bende htc one x plus olmasına rağmen bende halen 4.1.2 yüklü değil gelmedimi yoksa bendemi sorun var telefonum taywan malı

Bi Htc yi takip et forumdan gelmesi lazım ace2 ye bile geliosa sana hertürlü.

Ulubeyli64

Ulubeyli64

Üye
Kardeş sen HTC yi beklicen bana 4.2.2 GELDİ Nexus 4 e

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt