Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

MaxPowerr

MaxPowerr

Üye
Ya beyler güncelleme kontrolü denediğimde "zaten en son sürümü kullanıyorsunuz" yazıyor. Ama eski sürüm kullanıyorum. Ne yapmam lazım bilgisayarla mı bağlamalıyım?

2495243

2495243

Kapalı Hesap
Ya beyler güncelleme kontrolü denediğimde "zaten en son sürümü kullanıyorsunuz" yazıyor. Ama eski sürüm kullanıyorum. Ne yapmam lazım bilgisayarla mı bağlamalıyım?
Kies indir bilgisayara kur sonra bilgisayara bagla gorur muhtemelen

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
sammobile da na8 sürümlü yeni türkiye güncellemesi çıkmış bilginize! bu sürümde knox da varmış haberiniz olsun ve ona göre na8 sürümlü güncellemeyi kurup kurmıyacağınıza karar verin..

personable

personable

Üye
Knox yok en son gelen güncellemede ben kurdum bir önceki sürümün üstüne wipe falanda yapmadım

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
daha kurmadım ben ; büyük ihtimal yarın gece kurarım ve wipe yaparım ondan sonra knox hakkında daha detaylı bilgi veririm. Bazı romlarda wipe yapılmadan romun tam içeriği anlaşılmıyor.....

personable

personable

Üye
daha kurmadım ben ; büyük ihtimal yarın gece kurarım ve wipe yaparım ondan sonra knox hakkında daha detaylı bilgi veririm. Bazı romlarda wipe yapılmadan romun tam içeriği anlaşılmıyor.....
XXUGNA8 türkiye en son güncellemesini cihazıma wipe yapmadan kurmuştum sizin knox söleminiz üzere cihazıma wipe işlemlerini uyguladım üşenmeyip sistem üzerinde knox a dair hiç bişiy yok cihaz biraz daha stabil halde gözle görülür farklar yok öle büyük .

• Beğen
Tepkiler: H.TOGAN
H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
XXUGNA8 türkiye en son güncellemesini cihazıma wipe yapmadan kurmuştum sizin knox söleminiz üzere cihazıma wipe işlemlerini uyguladım üşenmeyip sistem üzerinde knox a dair hiç bişiy yok cihaz biraz daha stabil halde gözle görülür farklar yok öle büyük .
Demek yanlış bir bilgi verilmiş knox var diye ; böylesi daha iyi olur benim açımdan . Bilgiler için ayrıyetten Teşekkürler. . .

personable

personable

Üye
Demek yanlış bir bilgi verilmiş knox var diye ; böylesi daha iyi olur benim açımdan . Bilgiler için ayrıyetten Teşekkürler. . .

Öle olmuş sanırım knox çok mühim bişiy diğil gelmemesi daha iyi rica ederim.

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Öle olmuş sanırım knox çok mühim bişiy diğil gelmemesi daha iyi rica ederim.
Aslında knox un olması ; devamlı rom değiştiren yada rot atan insan için önemli . Knox bulunan cihazlarda malesef custom binary sayacı sıfırlanamıyor. :evet:

personable

personable

Üye
Ben stockcuyum zaten :) öle root mod olayınada çok girmedim bir kaçkere sadece yani böle orjinal takiliyorum :))

2495243

2495243

Kapalı Hesap
Arkadasin biri arastirmis bulmus gercekmis

vega1977

vega1977

Üye
Bize gelene kadar 4.5 çıkar merak etmeyin

Joker

Joker

Emekli Yönetici
Arkadaşlar 4.4 gelse bile bize ulaşması epey zaman alacaktır diye düşünüyorum.Firmaların verdiği tarihlerde güncellemeyi yayınlamadıkları da oldu.Yani bu kadar kendinizi güncellemeye bağlamayın.Kitkat arayüzü isteyenler için onlarca yazılım mevcut zaten. :)

• Beğen
Tepkiler: xmustx
personable

personable

Üye
S3 e kitkat gelicek olsa bile görünümde değişen pek bisiy olmucaktır.

ofi-pofi

ofi-pofi

Üye
Merhaba arkadaşlar;
Benim yurtdışından alınmış (kaçak imei'si olduğunu belirtiyorum aslında burada) ve rootlu s3'üm var.
Nasıl güncelleyeceğim konusunda beni aydınlatırsanız gerçekten çok memnun olurum.
Yardımlarınızı bekliyorum :emoamca:

gabari_patron

Üye
Arkadaşlar benm orjınal faturalı s3'e halen yeni güncelleme gelmedi cihazı kies'e bagladığımda ise resimdeki uyarıyı alıyorum yardımedersenz çok sevınırım çıldırmak uzereyım

tuncayagus

tuncayagus

Üye
Slamlar

Üst Alt