Kies indir bilgisayara kur sonra bilgisayara bagla gorur muhtemelenYa beyler güncelleme kontrolü denediğimde "zaten en son sürümü kullanıyorsunuz" yazıyor. Ama eski sürüm kullanıyorum. Ne yapmam lazım bilgisayarla mı bağlamalıyım?
XXUGNA8 türkiye en son güncellemesini cihazıma wipe yapmadan kurmuştum sizin knox söleminiz üzere cihazıma wipe işlemlerini uyguladım üşenmeyip sistem üzerinde knox a dair hiç bişiy yok cihaz biraz daha stabil halde gözle görülür farklar yok öle büyük .daha kurmadım ben ; büyük ihtimal yarın gece kurarım ve wipe yaparım ondan sonra knox hakkında daha detaylı bilgi veririm. Bazı romlarda wipe yapılmadan romun tam içeriği anlaşılmıyor.....
Demek yanlış bir bilgi verilmiş knox var diye ; böylesi daha iyi olur benim açımdan . Bilgiler için ayrıyetten Teşekkürler. . .XXUGNA8 türkiye en son güncellemesini cihazıma wipe yapmadan kurmuştum sizin knox söleminiz üzere cihazıma wipe işlemlerini uyguladım üşenmeyip sistem üzerinde knox a dair hiç bişiy yok cihaz biraz daha stabil halde gözle görülür farklar yok öle büyük .
Demek yanlış bir bilgi verilmiş knox var diye ; böylesi daha iyi olur benim açımdan . Bilgiler için ayrıyetten Teşekkürler. . .
Aslında knox un olması ; devamlı rom değiştiren yada rot atan insan için önemli . Knox bulunan cihazlarda malesef custom binary sayacı sıfırlanamıyor.Öle olmuş sanırım knox çok mühim bişiy diğil gelmemesi daha iyi rica ederim.

Arkadasin biri arastirmis bulmus gercekmisLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bize gelene kadar 4.5 çıkar merak etmeyin
teşekkürler oldu bu seferKies indir bilgisayara kur sonra bilgisayara bagla gorur muhtemelen