Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

rarslan87

rarslan87

Üye
arkadaşlar ben 4.3 kurdum abd sürümünü ve doğal olarak telefon kapandı, efs yedeğimi de almamıştım çünkü arıza patch ile işimi hallediyordum. fakat şimdi o da işe yaramıyor. telefoncu ya gitmekten başka bir yol var mı.eski sürüme döndürüp arıza pathc kursam şebekem geri gelir mi?

ramchomania

Üye
Merhaba

Galaxy S3 e 4.2.2 kurdum odinle telefonda şebeke vs problemleri çıktı. Sonra odinle orjinal fw ye döndüm fakat şöyle bir durum söz konusu oldu. Cihazdaki problemlerin hepsi düzeldi fakat Ekran zaman aşımı süresi 1440 dk ya çıkıyor otomatik olarak telefonun bataryasını hallediyor. Manuel olarak 30 sn yapıyorum bir kaç saat sonra tekrar 1440 dk ya çıkıyor. Bundan nasıl kurtarabilirim telefonu.

Teşekkürler

canturk

canturk

Üye
Uzun zamandır giremiyordum foruma beni de ekle kardeş

HACKERTHT

HACKERTHT

Üye
4.3 irlanda resmi olarak yayınlanmaktadır. Sammobile resmi romu kontrol edebilirsiniz acaba turce dil desteği varmı ?

s.ileli

s.ileli

Üye
4.3 irlanda resmi olarak yayınlanmaktadır. Sammobile resmi romu kontrol edebilirsiniz acaba turce dil desteği varmı ?
Var turkce dil destrgi yukledim ufak tefek buglar var ama sorunsuz ve cokta hizlanmis indirmek isteyenlere link

murder_liable

Üye
Arkadaslar bu cm ya da aokp romlarda stock romlarda bulunan hareketler kismini nadil eklicez. O bölüm olmadan çok kısıtlı oluyor.

volkancan01

volkancan01

Üye
samsung galaxy s3 yeni aldım çok güzel bir telefon keşfetmek lazım içerikleri 1 ay oldu alalı hiç sorun yaşamadım

CaglarReyiz

CaglarReyiz

Üye
Selamun aleykum arkadaşlar bir sorum var acil...

Rootlu s3'üm var...Fabrika ayarlarına geri dön dersem ne olur ? telefon bozulur mu yada imei sorunu çıkarmı?:( format atıyorum dosyalar sılınmıyo sadece uygulamalar ve google dropbox samsung hesapları giidyor...

murder_liable

Üye
Bisey olmaz
Selamun aleykum arkadaşlar bir sorum var acil...

Rootlu s3'üm var...Fabrika ayarlarına geri dön dersem ne olur ? telefon bozulur mu yada imei sorunu çıkarmı?:( format atıyorum dosyalar sılınmıyo sadece uygulamalar ve google dropbox samsung hesapları giidyor...
Bisey olmaz kardes

asroc

asroc

Üye
Nie gelmedi 4.3 cok mu zor

monteboy

monteboy

Üye
arkadaşlar yedek almadan yeni bir rom, stok da olsa, yüklemeyin. cwm kurun backup yapın ondan sonra nabarsanız yapın bozun restore yaparsınız o günki haline döner. ayrıca cm10.2 ile 4.3 android kullanıyorum, stoktan çok daha iyi hiçbir sorunum yok 1 aydır kullanıyorum

CaglarReyiz

CaglarReyiz

Üye
arkadaşlar yedek almadan yeni bir rom, stok da olsa, yüklemeyin. cwm kurun backup yapın ondan sonra nabarsanız yapın bozun restore yaparsınız o günki haline döner. ayrıca cm10.2 ile 4.3 android kullanıyorum, stoktan çok daha iyi hiçbir sorunum yok 1 aydır kullanıyorum
selam kardeş bende rootlu s3 var.ana menude cwm dıye bısı var o ne işe yarıyor
Bisey olmaz
Bisey olmaz kardes

emin misin kardeşim.nette araştırdım sıkıntılımış biraz

aa00aa00

aa00aa00

Üye
Telefona müzik indirdiğim zaman müzik çalarda hemen görünmüyor birkaç saat sonra kendiliğinden geliyor. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı? Varsa nedir yoksa bekleme süresi tam olarak ne kadardır

asroc

asroc

Üye
Bu 4.3 ne zaman gelcek ya samsung yatcak yerin yok he

McBoltt60

McBoltt60

Üye
Beylerrr öğrendigim duruma göre 4.3 gelicek sürüm ile GEAR SAATİ KULLANACAKMISIK ins. Parasizdir :D yyoksaa önümüzdeki sene fitain duesono bekle dur ...
Kalirsaaa

Mesalaa S4 yurtdisinda guncellemesini almis saat kullanılıyor
Bilgisii olmayanlar begenin garii .)

s.ileli

s.ileli

Üye
S3te stock 4.3 kullanıyorum

s.ileli

s.ileli

Üye
O rom sadece beta tabi
Samsung appsdan bu uygulamayi ara ozamab indiriliyor mu ?
Samsung Galaxy Gear Manager
Ara bakalm olursa olur ...

.
Pasam irlanda icin resmi olarak yayinlandi hangi uygulama istiyorsan samsung app tan indiriyim resmini cekeyim ?

McBoltt60

McBoltt60

Üye
He ya tmm iste
Önceki yazida belirttim
Uyg. ismin i
Samsung Galaxy gear Manager

Üst Alt