Bildirim çubuğunda Wi-fi simgesine tıklayarak kapatıp açabilirsin.Yada ayarlar/kablosuz ve ağ/wi-fi yolunu izleyerek kontrol edebilirsin.Sürüm şuan 4.1.2'dir zaten.Güncelleme yakın olduğundan öyle söyledim.Ayarlar'dan cihaz hakkında kısmına tıklayın.Yazılım güncelleştirme kısmından güncelleme yapacaksınız.Wi-fi nasıl kontrol edebilirim? Ve sürümün güncel olup olmadığına nereden bakabilirim?Başka püf noktalar varmı bakmam gereken ?
Omega rom deneyebilirsin.Yok mu adam akıllı kasmayan hizli sade bie rom tavsiyesi ola acil yardım 4.2.2 sızıntı mağduruyum
Buradan 4.1.2 yada 4.2.2 versiyonunu indirebilirsin.tşkler bi bakayım ama varsa linkini falan versene bakayım
Tşkler. Burda samsung based ve aokp based diye ayirmislar ne Farkı var acaba.Buradan 4.1.2 yada 4.2.2 versiyonunu indirebilirsin.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Samsung based dediği orjinal görünüm yani stock görünüm.Öteki cm 10.2 istediğini indir,ama bence stock görünüm daha iyi.Onu deneyebilirsin.Tşkler. Burda samsung based ve aokp based diye ayirmislar ne Farkı var acaba.
Tesekkur ederim telefon yurt ici imei orijinal. Takip ederimHayr daha cikmadi 4.3 ama takip et sammobile.com dan bugünlerde sizar.
Ama telefonun klon imei ise sana S4 Revolution v7 romunu öneririm. Harika bisey birebir note 3 den port edilmis. Kesinlikle tavsiye ederim.![]()

Ne dmek kardeşimTesekkur ederim telefon yurt ici imei orijinal. Takip ederim![]()
4.3.güncellemesi'ni ne zaman alıcaz bilgisi olan varmı arkadaşlar. ..
4 gun once abd'ye geldı.turkıyeye gelmesı 1-2 haftayı bulurAleyküm Selam... rootu kaldirmadan yeni yazilimi guncelleyemezsin + kaldirdiktan sonra guncelleme yapsan bile imenin uçma ihtimali var..Selamun aleykum arkadaşlar. ACİL CEVAP BEKLİYORUM.Bende galaxy s3 var.alalı 1 ay oldu.
Aldıktan 2-3 gün sonra xxxxx adlı bir siteden 4.2.2 güncellemesini gördüm ve telefonu pcye bağlayıp odin ile 4.2.2 romu yukledım telefona (bu s3 aldıgım ılk smartphone) ondan sonra bi baktım turkcell cekmıyo nette araştırdım imei sıfırlanmış dediler.hayde götürdüm telefoncuya aldıgım yere yani adam dedi garantiye yollamayalım 15-20 gün sürüyor bende tamam dedim zaten 4-5 gün sonra üni baslıcak telefon lazım olacak dedım. neyse 2 gun sonra aradılar gıttım telefonu aldım 50 tl bayıldım. telefonu aldıgımda 4.1.2 yuklenmıs neyse kullandım bı kac gun ondan sonra unidekı oda arkadasım telefonu gördü azıcık kurcaladı dedı senın telefona root atmıslar supersu ve superuser uygulaması var ah dedım root ne sonra nette araştırdım sayaç & garanti dışı v.s konularını ...dedım yapcak bısı yok ... neyse telefonu kullandık 1 ay 10 gun suan hıc bır sıkıntı yok fakat şu 4.3 güncellemesi 2 hafta sonra geldiğinde yükleyebilirimiyim sorunu takıldı kafama ve nete yazdım karsıma koca bı hayır cıktı..telefonun roottan cıkması ıcın tekrar odıne rom yuklemek gerekıyormus ondan sonra da guncelleme geldıgınde yukleyebılırmişin..
evt arkadaşlar sorunum şu şimdi 4.3 geldiğinde ben telefonuma 4.3 yükleyebılırmıyım yanı wıfı baglanınca oto kendısı yukler mi ?
2 hafta sonra arkadaşım.4 gun once abd'ye geldı.turkıyeye gelmesı 1-2 haftayı bulur
Aleyküm Selam... rootu kaldirmadan yeni yazilimi guncelleyemezsin + kaldirdiktan sonra guncelleme yapsan bile imenin uçma ihtimali var..