Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

sonar055

Üye
kardeşim. bu yazıyı okumadan önce baya başka şeylerle de ugraştım. halledemedim. en son bi sitede param.tar diye bi dosya denedim odinden.. şimdi telefon açıldı ama s2 olarak açıldı bu ne böyle arkadaşlar yaa?

- - - Eklendi - - -

kardeşim şuan dediğin dosyayı indiriyorum.. (gece boyunca bunun gibi çok dosya denedim gerçi.. hiçbiri olmadı ve sonuçta param.tar ile yine s2 olarak açtım telefonu.) şimdi bu dosyayı da deneyeceğim.. olmazsa yine s2 olarak açarız artık ama sanırım s2 olarak açılmasının sebebi param.tar dosyasıyla alakalıdır. acaba bu param.tar'ın s3 mini olarak açıldığını gösteren bi dosyası var mıdır onu düşünüyorum şimdi. senin verdiğin dosyayı denedikten sonra bi daha yazarım. saolasın kardeş.

- - - Eklendi - - -

verdiğin dosyayı yükledim..yok olmadı. s2 gt-i9100 yazıyor ekranda ve öyle kaldı.. (mecbur yine o param tar dosyasını yükleyip başka çare bekleyeceğim..)

- - - Eklendi - - -

Sorunu çözdüm.. Diğer arkadaşlara da yardımcı olması bakımından buraya yazmak istedim.. arkadaşlar eğer samsung s3 mini açılmıyorsa, açılırken samsung yazısı takılıp kalıyorsa, recoverye giremiyorsanız..
Google’a PARAM_I8190.zip yazıp aratın bu dosyayı indirin, telefonunuzun ses kısma+menü+telefonu kapama tuşuna aynı anda basın ve downloading açılsın. odin’den bu dosyayı pda’dan tanıtıp starta tıklayın.
(Bende İşe Yaradı..)

muhosmd

Üye
valla kardeş kendim de deniyorum.. videodaki gibi ses kısma menü ve açma tuşuna basılı tutunca download geliyor..il başta WARNING diye uyarı geliyor sonra continue demek için ses açma tuşuna basmak yeterli..ses açma tuşuna basınca recovery menüsü çıkıyor karşıma.kendim orjinal yazılım kullanıyorum..eğer böyle bir şey ile karşılaşan varsa biri el atsın buraya...bu arada videodaki odinle root atma zaten...

kardes senin dedini defalarca denedim ama download gelmiyor direk recovery geliyor bide tlf format attım acılırken samsung logosu gitti geri getirmek icin bi kod varmıs bilen varmı veya nasıl getirrim geri

tedirginmanda

Üye
Bende

Lenneth

Üye
iphone 4s ten geçiş yaparak s3 ailesine katıldım :)

Suyaka

Suyaka

Üye
Teşekkürler ekran kalitesi muazzam :)

Ayrı bir dünya kardeşim. Beni hatırlarsın belki Symbian C7den geçtim ben 1 sene önce. Böyle bir şey olmaz, şimdiye kadar kullandıklarımız neydi dedim. Hâlâ da diyorum. 4.2.2 ile hepten muazzam oldu. :)

McBoltt60

McBoltt60

Üye
modern combatı 3 bitirdim ..
sorunsuz oynadım.....
Tabi baska yerden indirdim orası ayrı.........................

Hava widget varya orda ki konumda sorun yasıyorum..
dogru göstermiyor ..
yani biçözümü var mı acaba yoksa
sizdede aynı mı
?

Cevabınızıı bkliyorumm ..

McBoltt60

McBoltt60

Üye
Arkadaslarr telefonu alalı 1 ay oldu
neyse...
sorun surda
Hava widgetde konumu dogru göstermiyor ..
bir ayarımı var onuda tam çözememiş degilim
...
sadece bendemi var
bu sorun hem onu hemde çözülebilecek sorun mu ???
sizin yardımınızı beklyorum ...

turkman06

Üye
arkadaşlar bende bir s3 aldım ekleyebilirsiniz

Lenneth

Üye

Ayrı bir dünya kardeşim. Beni hatırlarsın belki Symbian C7den geçtim ben 1 sene önce. Böyle bir şey olmaz, şimdiye kadar kullandıklarımız neydi dedim. Hâlâ da diyorum. 4.2.2 ile hepten muazzam oldu. :)

iPhone a iyi ekranı var derdim bir de kendime gülüyorum şu an :ehe

4.2.2 resmi rom mu 4.1.2 var bende.

lion414141

Üye
4.1.2 yüklü şuan benim cihazda, ne zaman update gelir acaba?

adnlburak33

Üye
Beyler s3 almayı düşünüyorum cihaz hakkında şikayeti olan varsa bana yardımcı olablrmi beyler bide kamerasını sormak istiyorum yeteri kadar güzel çekiyormu donanımsal şikayeti olan varmı

omursevim

omursevim

Üye
Beyler s3 almayı düşünüyorum cihaz hakkında şikayeti olan varsa bana yardımcı olablrmi beyler bide kamerasını sormak istiyorum yeteri kadar güzel çekiyormu donanımsal şikayeti olan varmı
S3 S4 ten sonra piyasadaki en iyi telefon şarj olarak çok iyi donanımsal hiç bir sorunu yok altarnatif bir sürü rom çıkarıldı s3 için.kamera ise pek ahım şahım değil ama yinede yeterli.Bence en iyi telefon s4 den sonra..pişman olazsın

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
arkadaş s3 minisini yere düşürmüş, ön kapağın sağ kenarında bi yukarda bi aşağıda olmak üzere iki tane küçük oyuk oluşmuş. ön kasayı değiştirmek istiyor kaça patlar onu merak etti ben de bi sorayım dedim buraya :)

- - - Eklendi - - -

bu arada mini konusuna değil normal s3 konusuna yazmışım, pardon. moderatorler ilgili konuya mesajımı taşıyabilirler oluyorsa. yoksa oraya da mı yazmam gerekir şimdi?? :hmmm

Lenneth

Üye
Yalnız touchwiz harbi berbat.

Samsung mühendisleri 4 çekirdekli telefonda kasan arayüz yazabilmek için bayağı uğramış herhalde :ehe:

codblackops2

codblackops2

Üye
S3 S4 ten sonra piyasadaki en iyi telefon şarj olarak çok iyi donanımsal hiç bir sorunu yok altarnatif bir sürü rom çıkarıldı s3 için.kamera ise pek ahım şahım değil ama yinede yeterli.Bence en iyi telefon s4 den sonra..pişman olazsın

arada note 2 var s4ten önce :bye2:

Lenneth

Üye
S Voice kullanmayanlar

S Voice i açıp

Menü > Settings > Open via home key i devre dışı bırakırsa menu tuşu tepkisini 2 kat hizlandirabilirler.

Üst Alt