Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

omursevim

omursevim

Üye
s3 kullaniyorum,orjinal sarj aletimi kaybedince orjinal olmayan bi' sarj aleti satin aldim bunu kullaniyorum ve telefonum sarj olma suresi cok uzadi.acaba sebebi orjinal sarj aleti olmamasi mi yoksa baska bi sorun mu?
evet benimde iki kere başıma geldi normal telefonlar için üretilmiş şarj aleti s3 te çabuk bozuluyor (ince kablolu şarj lar)tavsiyem usb şarj bulup onu kullanman en iyisi odur..

- - - Eklendi - - -

s3 kullaniyorum,orjinal sarj aletimi kaybedince orjinal olmayan bi' sarj aleti satin aldim bunu kullaniyorum ve telefonum sarj olma suresi cok uzadi.acaba sebebi orjinal sarj aleti olmamasi mi yoksa baska bi sorun mu?
evet benimde iki kere başıma geldi normal telefonlar için üretilmiş şarj aleti s3 te çabuk bozuluyor (ince kablolu şarj lar)tavsiyem usb şarj bulup onu kullanman en iyisi odur..

gulidya

Üye
mermer beyazı, ekleyin...

YYGuzel

Üye

- - - Eklendi - - -

peki,teşekkürler :)

cancan59

cancan59

Üye
artık benide ekleyin :D
mermer gibisinden :D

murat7akin

murat7akin

Üye
beni de ekleyin :D

pesimist27

Üye
Benide ekleyin arkadaslar 16 gb siyah :-)

- - - Eklendi - - -

Selamlar arkadaslar bir konu hakkinda bana yardimci olursaniz svinirim ben Galaxy s3 retail mode ariyorum bir turlu bulamadim.google playda var 51 mb boyutu ywnliz o da (bu uygulama bulundugunuz ulkede desteklenmiyor diyor )
Bir tane daha buldum o da fransizca cok sacma bisey markette var yine boyutuda 29 mb.
Arkadaslar sizin tlflarinizda vardir orjinal retail mode yada nerden bulabilirm bana yardimci olursaniz cok svinirim bekliyorum simdiden tesekkur ederim hepinize...

YOKMU BANA YARDIMCI OLACAK BIR ARKADASIM

omursevim

omursevim

Üye
Benide ekleyin arkadaslar 16 gb siyah :-)

- - - Eklendi - - -

Selamlar arkadaslar bir konu hakkinda bana yardimci olursaniz svinirim ben Galaxy s3 retail mode ariyorum bir turlu bulamadim.google playda var 51 mb boyutu ywnliz o da (bu uygulama bulundugunuz ulkede desteklenmiyor diyor )
Bir tane daha buldum o da fransizca cok sacma bisey markette var yine boyutuda 29 mb.
Arkadaslar sizin tlflarinizda vardir orjinal retail mode yada nerden bulabilirm bana yardimci olursaniz cok svinirim bekliyorum simdiden tesekkur ederim hepinize...
[yazı kaldırıldı..

muhosmd

Üye
arkadaşlar bende kore mali s3 var ilk ben actım tlfnada imei turkel t10 imeisi attım calisiyor simdi ama internet 2gde 3g gecilmiyor t10 da 2ğ de bırakmıstım ondan olabilirmi 3ğ li bi tlf imeisi atsam duzelirmi

hamathamat

Üye
Ben gelistirici secenekleri ayarlarini yapiyorum yelefonu kapatip acinca telefon tekrar eski ayarlarina donuyor bu problemi nasil cozebilirim ?

murat7akin

murat7akin

Üye
arkadaşlar bende kore mali s3 var ilk ben actım tlfnada imei turkel t10 imeisi attım calisiyor simdi ama internet 2gde 3g gecilmiyor t10 da 2ğ de bırakmıstım ondan olabilirmi 3ğ li bi tlf imeisi atsam duzelirmi
evet arkadaşım imei klonlama yaptıysan hangi tel'in imeisi olduğu önemli..çünkü sen t10'un imei'sini klonladığın için bağlantı sistemi senin s3'ünü t10 olarak görüyor. 3gsi olan bi tel'in imei'sini atarsan çalışır.

muhosmd

Üye
evet arkadaşım imei klonlama yaptıysan hangi tel'in imeisi olduğu önemli..çünkü sen t10'un imei'sini klonladığın için bağlantı sistemi senin s3'ünü t10 olarak görüyor. 3gsi olan bi tel'in imei'sini atarsan çalışır.

tmm kardeşim yine aynı sekilde atcam dimi formatlamaya filan gerek varmı. bi sorum daha var ben root atcamda dowlan menusu acılmıyor recevor menusu acılıyor ama ic bi işlem yapılmıyor .nasıl root atabilirm

bulent_aksoy

Üye
arkadaşlar s3 te çify taşıyıcı internet varmı

- - - Eklendi - - -

murat7akin

murat7akin

Üye
tmm kardeşim yine aynı sekilde atcam dimi formatlamaya filan gerek varmı. bi sorum daha var ben root atcamda dowlan menusu acılmıyor recevor menusu acılıyor ama ic bi işlem yapılmıyor .nasıl root atabilirm
evet kardeşim yine aynı şekil de atacaksın. biliyorsundur ama ben yine de uyarayım imei'sini kullandığın telefonu kır at ya da kimsenin ulaşamamasını sağla o telefonun açılması senin s3'ünü patlatır ;) root atma olayında da videolardan yardım alırsan daha garantili olur şimdi yazıda hata yapmak daha fazla..sen görerek bilerek yap. özellikle youtube'ta sayısız video var root'la ilgili.. mesela: download menüsü için de tahminimce sen volume down yerine volume up'a basmışsındır..

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

evet var :)

SilentOne

SilentOne

Üye
s3 çift tasıyıcılı internet yok

mesdi

Üye
Bende çakıl mavisi ile s3 e geçtim

muhosmd

Üye
evet kardeşim yine aynı şekil de atacaksın. biliyorsundur ama ben yine de uyarayım imei'sini kullandığın telefonu kır at ya da kimsenin ulaşamamasını sağla o telefonun açılması senin s3'ünü patlatır ;) root atma olayında da videolardan yardım alırsan daha garantili olur şimdi yazıda hata yapmak daha fazla..sen görerek bilerek yap. özellikle youtube'ta sayısız video var root'la ilgili.. mesela: download menüsü için de tahminimce sen volume down yerine volume up'a basmışsındır..

- - - Eklendi - - -

evet var :)

kardesim tşler ama ses kısma tuşuyla acınca rocevor munusu acılıyor ses acma tusuyla acıncada bi menu daha cıkıyır test filan format filan atıyor download menusu ckkmıyor cıksa yapacam başka bl sekilde olmazmı ben sadece root yapcam superuser lcln rom gerek degil bu arada

murat7akin

murat7akin

Üye
kardesim tşler ama ses kısma tuşuyla acınca rocevor munusu acılıyor ses acma tusuyla acıncada bi menu daha cıkıyır test filan format filan atıyor download menusu ckkmıyor cıksa yapacam başka bl sekilde olmazmı ben sadece root yapcam superuser lcln rom gerek degil bu arada
valla kardeş kendim de deniyorum.. videodaki gibi ses kısma menü ve açma tuşuna basılı tutunca download geliyor..il başta WARNING diye uyarı geliyor sonra continue demek için ses açma tuşuna basmak yeterli..ses açma tuşuna basınca recovery menüsü çıkıyor karşıma.kendim orjinal yazılım kullanıyorum..eğer böyle bir şey ile karşılaşan varsa biri el atsın buraya...bu arada videodaki odinle root atma zaten...

sonar055

Üye
Arkadaşlar sorunum şu: s3 mini var bende. 4.2.1 yüklü. bi salaklık edip internette gördüğüm 4.2.2 yi yüklemeye çalıştım odin'le.. ama beceremedim.. şimdi download bölümü açılıyor ama recovery bölümü hiç açılmıyor. telefonu eski haline getireyim yeter diyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum.. bu konuda yardımcı olur musunuz?

omursevim

omursevim

Üye
Arkadaşlar sorunum şu: s3 mini var bende. 4.2.1 yüklü. bi salaklık edip internette gördüğüm 4.2.2 yi yüklemeye çalıştım odin'le.. ama beceremedim.. şimdi download bölümü açılıyor ama recovery bölümü hiç açılmıyor. telefonu eski haline getireyim yeter diyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum.. bu konuda yardımcı olur musunuz?
Sammobile dan s3 mini için ilk çıkan romu indir ben bilmiyom nasıl olduklarını mümkünse 4.0.4 onunla çıkmadı ise 4.1.1 ;i indir..odini bilgisayarında yönetici olarak çalıştır(windows7 için gerekir.) Auto reboot ve F.reset time işaretli olucak odinde sonra telefonu pilden kapattıktan sonra dowland modunda açıp usb ye bağla odinin sol üstte ıd mavi olucak bu anlattığım sırayla işlemi yap ve yükle..hata ayıklama modunu aktif yapmadın büyük ihtimalle sorun o..

- - - Eklendi - - -

Sammobile dan s3 mini için ilk çıkan romu 4.1.1 ;i indir..odini bilgisayarında yönetici olarak çalıştır(windows7 için gerekir.) Auto reboot ve F.reset time işaretli olucak odinde sonra telefonu pilden kapattıktan sonra dowland modunda açıp usb ye bağla odinin sol üstte ıd mavi olucak bu anlattığım sırayla işlemi yap ve yükle..hata ayıklama modunu aktif yapmadın büyük ihtimalle sorun o..

http://www.hotfile.com/dl/200056727/6d4b1d5/I8190XXAMB4_I8190OJVAMB3_TUR.zip.html bunu indir senin son bu olması lazım internetten kontrolunu yap indir anlattığım gibi yükle

Üst Alt