Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

hükümdağı

hükümdağı

Üye
Selam arkadaşlar birşey sormak istiyorum nova launcher kullandığım için farketmedim galiaba.Ama telefonun kendi arayüzüne geçince gördüm.Anasayfada oyunların olduğu bir klasörüm var bu klasörü açınca anasayfadaki widgetler kayboluyor.Klasörü kapatsamda kaybolan widgetler geri gelmiyor.Ekrana dokunuyorum sağa sola kaydırıryorum öyle geri geri geliyor bunu nasıl düzeltebilirim.

macerg

Üye
herkese selamlar, aranıza yeni katıldım birkaç gün önce galaxy s3 aldım telefonu tanımaya çalışırken internet bağlantı ayarlarında bir değişiklik yaptım. Düzeltemiyorum nasıl düzelteceğim konusunda yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkürler.
Sorunum şu internet bağlantısına geçtiğimde "Gizli moda geçtiniz sayfası açılıyor."Bu uygulamadan nasıl çıkarım. Yardımlarınız için tekrar teşekkürler

erkut1991

Üye
Merhabalar benim şöyle bir sorunum var, birisini aradığım zaman veya başkası beni aradığı zaman sesim az gidiyor ve karşı tarafın seside az geliyor. Parazit azaltma kapalı onu belirteyim sorun şu görüşme sesi düzeyi kendiliğinden kısık oluyor. teşekkür ederim şimdiden yardımcı olucaklara.

seyf03

seyf03

Üye
BEYLER S.A
contract killer 2 NIN HILESINI BILEN YADA BULAN VARMI ACABA HIRS YAPTIM DA
ILGINIZE TESEKKURLER
IYI GECELER
<3 S III <3

maestro_1903_35

maestro_1903_35

Üye
merhaba arkadaşlar ben telefonu fabrika ayarlarına döndürdükten sonra telefon sim kartı algıladığı halde yukarıdaki bildirim çubuğunda "kısıtlanmış erişim değiştirildi..hizmet yok." diyor. bunun nedeni ne olabilir acaba? anlayan arkadaşlar yardım ederse sevinirim...

vada

Üye
NFC ETİKET / SMART TAG isteyen olursa temin edilir.

Sahibinden com ilanım :

Sanalpazar com ilanım :

NE İŞE YARIYOR DERSENİZ :)

Bu etiketleri programlayarak telefonunuza pek çok işlem yaptırmanız mümkün oluyor. Örneğin etiketlere mesaj bırakarak telefonunu dokunduracak kişi tarafından okunmasını sağlayabilirsiniz. Veya etiketi okutarak check-in yapabilir, kişisel bilgileri telefona transfer edebilir, telefonunuzun ayarlarını değiştirebilir, telefonunuzun belirli bir numarayı aramasını sağlayabilir, telefonunuza mesaj gönderebilir, belirli bir internet sitesine girebilir, uygulama çalıştırabilir veya telefonunuzu farklı profil durumlarına alabilirsiniz. Bunların hepsini telefonunuza etiketi okutarak yapabilirsiniz.
Etiketlerin programlanma alanları oldukça geniş. 100 000 kere programlanabilen etiketleri NFC uyumlu telefonunuzla, Play üzerindeki bir uygulama ile kolayca programlayabilirsiniz.

Yakın alan iletişimi NFC teknolojisi, günümüzde en çok temassız ödeme alanında kullanılsa da NFC etiketlerine cihazı dokundurarak uygulama başlatmak, check-in yapmak, durum güncellemek, telefon araması başlatmak veya SMS göndermek mümkün oluyor.
Bunun için NFC etiketlerini yapılması istenen işleme göre programlamak gerekiyor. Programlama işi ister özel cihazlarla isterseniz de özel uygulamalarla olabiliyor.

istediğiniz uygulamarı NFC TASK LAUNCHER programlarıyla telefonunuuzdan etiketlere programlıyorsunuz. örnegin arabaya binince etiketi okutup Gps ac, bluetooth aç,müzik player aç,wifi kapat,foursquare check in yap veya iş yerinde okutunca sesi kapat wifi aç check in yap veya gece evde okutunca alarmı kur sesi ac wifi ac gibi vs.. aklınıza gelen istediğiniz komutları otomatik olarak zahmetsizce okutunca yapıyor. yani siz ne isterseniz onu senkronize ediyorsunuz ve okutunca direk onları yapıyor.

HAYATI KOLAYLAŞTIRIR
Akıllı Etiketler (SmartTag),NFC özellikli akıllı telefonunuzda saniyeler içinde çeşitli eylemleri gerçekleştirmenizi sağlar. NFC PROGRAM yöneticisiyle süper basit erişim için Akıllı Etiket (SmartTag) profillerini kurun ve ayarlarınızı özelleştirin. Bunları uygun şekilde düz bir yüzeye yapıştırabilirsiniz.

Bu da örnek bir video :

sidneh

Üye
Arkadaşlar ekran kilidinde modeli nasıl kaldırıyoruz? Normal kaydırma kilidine geçmek istiyorum ama "Sistem yöneticisi, şifreleme politikası veya kimlik bilgisi belleği tarafından devre dışı bırakıldı." yazıyor.

MBTECH

Üye
Arkadaşlar ekran kilidinde modeli nasıl kaldırıyoruz? Normal kaydırma kilidine geçmek istiyorum ama "Sistem yöneticisi, şifreleme politikası veya kimlik bilgisi belleği tarafından devre dışı bırakıldı." yazıyor.
Ayarlar–>güvenlik –>tüm kimlikleri sil yap

- - - Eklendi - - -

Ayarlar–>güvenlik –>tüm kimlikleri sil yap

furkanahmet

Üye
herkeze selam

55talveg29

Üye
Benide ekleyin 32 Gb beyaz

- - - Eklendi - - -

arkadaşa telefonuma yedek bataya almak günde 1 batarya temiyor bana sürkli oyun oynuyorum da :) nrebleceğiniz ayada test ettiğiniz bir yer var mı.samsundaki teleoncularda 2 tip batarya var birinde korea diğerinde çin yazıyo hangisini önerirsiniz. telefonum 32gb beyaz

i_miss_you

Üye
herkese merhaba

16 gb mermer beyazı..telim var. şatış temsilcisi bayanlara daha çok yakışır dediği için aldım. gerçi eski telefonumda samsung 525 beyazdı.

herneyse sorum olacak; telefona dokunduğumda mesaj yada arama varsa titrese yada sesli uyarı yapsa diyorum...

birde herkez bazı şeyler soruyor. belki soruldu 234 sayfa okumak yerine. konuyu açan arkadaş ilk sayfaya derlese koysa yada bundan sonra yazılanları koysa ne güzel olurdu. ilk sayfadan tüyoları alırdık...

durmaz1

Üye
Bende ekleneyim.

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Beyler dün elime siyah bir s3 geçti ; bendeki çakıl mavisi ile arasında ekran farkı vardı. Benim kullandığım çakıl mavisinin ekranı düz iken siyah olan s3 un ekranı bombeli :screwy: acaba siyah s3 lerin ekranını neden böyle yapmışlar ; varmı bilgisi olan gençler :sly:

i_miss_you

Üye
herkese merhaba

16 gb mermer beyazı..telim var. şatış temsilcisi bayanlara daha çok yakışır dediği için aldım. gerçi eski telefonumda samsung 525 beyazdı.

herneyse sorum olacak; telefona dokunduğumda mesaj yada arama varsa titrese yada sesli uyarı yapsa diyorum...

birde herkez bazı şeyler soruyor. belki soruldu 234 sayfa okumak yerine. konuyu açan arkadaş ilk sayfaya derlese koysa yada bundan sonra yazılanları koysa ne güzel olurdu. ilk sayfadan tüyoları alırdık...

birşey daha sorayım... kutunun içinden şarj cihazı ve ayrıca data kablosu çıktı mı?

- - - Eklendi - - -

İlk sorumun cevabını buldum "telefona dokunduğumda mesaj yada arama varsa titrese yada sesli uyarı yapsa diyorum... "

Ayarlar/Hareket/Akıllı uyarı

corozan

Üye
benide s3 listesine eklermisiniz dün çakıl mavisi s3üme kavustum

afrot

Üye
hiç bilen yokmuuuuuuuuuu,müzikçalara kendiliğinden atanan resmi nasıl kaldıracagız bu 1

bir de,telden faceye girince ordakı bıldırımler neden acıolmıyorrrrrrrrrrrrr,şu kişi sizin baglantınızı begendı bıldırımıne tıklayınca,hangı baglantı oldugu açılmıyorrrrrrrrr

juristokrat

juristokrat

Üye
bu resimdeki gibi desenleri olan kilifi nerden buluruz acaba

iefci

Üye
Biraz Geç Oldu Ama Artık Bende Varım "Mermer Beyazi"

hagoretti

hagoretti

Üye
Samsung galaxy s3 çakıl mavisi

Üst Alt