Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

byoutlaw

Üye
Selam bende s3 kullanıcısıyım telefon klon imei telefona güncelleme yapmak istiyorum fakat bir kaç yerde bu klon imei telefonların yakalandigi ve gorusmeye kapatıldığı yazıyor acaba güncellemeyı nasıl yaparım yardımcı olacak birileri var mi. Teşekkürler

53 rizeli

53 rizeli

Üye
arkadaşlar bu telefona flash player yüklenemiyormu.bilen varsa cevap lütfen

apache61

Üye
+Bende varım

koriga

Üye
Arkadaslar s3 aldim yeni ama mobil internetten nete baglaninca sag alt geri tusunun orasi isiniyor kisa sure icinde ama netin kotasi gecip yavasliyinca . Wireste sikilti yok isinma filan sıkıntı var midir telde acil yardım ederseniz

omursevim

omursevim

Üye
Arkadaslar s3 aldim yeni ama mobil internetten nete baglaninca sag alt geri tusunun orasi isiniyor kisa sure icinde ama netin kotasi gecip yavasliyinca . Wireste sikilti yok isinma filan sıkıntı var midir telde acil yardım ederseniz

Telefonunda sıkıntı yok sıfır olduğu için ısınma yapıyor
Bir kaç ay sonra düzelir. Hiç bir sorun yok telefinunda.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Selam bende s3 kullanıcısıyım telefon klon imei telefona güncelleme yapmak istiyorum fakat bir kaç yerde bu klon imei telefonların yakalandigi ve gorusmeye kapatıldığı yazıyor acaba güncellemeyı nasıl yaparım yardımcı olacak birileri var mi. Teşekkürler
onun kolayi var sadece root'lu olmasi yeterli hat gidince geri getirebilir bir yama var o hallediyor.
arkadaşlar bu telefona flash player yüklenemiyormu.bilen varsa cevap lütfen
evet yukleniyor forumda mevcut tum surumleri.

omursevim

omursevim

Üye
S4 çıktıyan alcak olan varmı.

masanasa

Üye
benide ekle

edemce

Üye
Merhaba Samsung S3 Kullanıcısyım telefonumda galeri mesajlar gibi menüleri kitleyebileceğim uygulamaya ihtiyacım var. Marketten indirdiğim uygulamalar bi şekilde aşılıyor ücretli yada ücretsiz kullanbileceğim uygulama mevcutmu ?

Eğer mevcut değilse samsung un hangi modellerinde bu tarz şifreleme yapabileceğim uygulama var ?

Şimdiden teşekkürler

bytllh

bytllh

Üye
bende varım :)
bşy soracam
klavye türkçe olmuyor mu ?

edemce

Üye
Umarım yardım edebilecek biri çıkar

gedizliyiz

Üye
navigasyon u nasıl kullanacağız

53 rizeli

53 rizeli

Üye
bu telefona hafıza kartı taktım sonra güncellemeye baktım cihaz modifiye oldu diyor.neden acaba bilen varsa cevap lütfen.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
bu telefona hafıza kartı taktım sonra güncellemeye baktım cihaz modifiye oldu diyor.neden acaba bilen varsa cevap lütfen.

Eger root yapıp rom yuklersen öyle demesi normal çözümü orjinal sürüm kullanacaksınız

woliiy

Üye
merhaba google playdan flash player indirmistim sonra telefonu sıfırlamak zirunda kaldım ve player gitti yedekleme de yapmamistim şimdi sifirlamayi geri alabilirmiyim

woliiy

Üye
Merhaba s3 u yedeklemeden sıfırlama yaptım flash player gibi program lar kaybettim sifirlamayi geri alabilir miyim

53 rizeli

53 rizeli

Üye
[B

Eger root yapıp rom yuklersen öyle demesi normal çözümü orjinal sürüm kullanacaksınız[/B]
Hayır arkadaşım root falan yüklemedim.orjinal sürüm.kartı çıkardım fabrika ayarlarına döndüm düzeldi. kartmı problemli acaba? Kartıda yeni aldım

kral231

Üye
arkadaşlar samsung galaxy s3 de rehber kısmında hem isim hem numaranın beraber gösterilmesini bulamadım. nereden yapılıyor bilen varsa ve paylaşırsa çok sevinirim.

Üst Alt