Arkadaslar s3 aldim yeni ama mobil internetten nete baglaninca sag alt geri tusunun orasi isiniyor kisa sure icinde ama netin kotasi gecip yavasliyinca . Wireste sikilti yok isinma filan sıkıntı var midir telde acil yardım ederseniz
onun kolayi var sadece root'lu olmasi yeterli hat gidince geri getirebilir bir yama var o hallediyor.Selam bende s3 kullanıcısıyım telefon klon imei telefona güncelleme yapmak istiyorum fakat bir kaç yerde bu klon imei telefonların yakalandigi ve gorusmeye kapatıldığı yazıyor acaba güncellemeyı nasıl yaparım yardımcı olacak birileri var mi. Teşekkürler
evet yukleniyor forumda mevcut tum surumleri.arkadaşlar bu telefona flash player yüklenemiyormu.bilen varsa cevap lütfen
bu telefona hafıza kartı taktım sonra güncellemeye baktım cihaz modifiye oldu diyor.neden acaba bilen varsa cevap lütfen.
bende varım
bşy soracam
klavye türkçe olmuyor mu ?
navigasyon u nasıl kullanacağız
Hayır arkadaşım root falan yüklemedim.orjinal sürüm.kartı çıkardım fabrika ayarlarına döndüm düzeldi. kartmı problemli acaba? Kartıda yeni aldım[B
Eger root yapıp rom yuklersen öyle demesi normal çözümü orjinal sürüm kullanacaksınız[/B]