Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

sidneh

Üye
Ben de katıldım aranıza, 16 gb, siyah. =D

dark0045

Üye
32 gb kahverengi. birde arkadaşlar sizin için olmazsa olmaz uygulamalar widgetler neler bahsedermisiniz ?

avcitalip

avcitalip

Üye
32 gb kahverengi. birde arkadaşlar sizin için olmazsa olmaz uygulamalar widgetler neler bahsedermisiniz ?

32 gb almakla iyi yapmışsın biz hafıza kartı takılıyor diye 16 gbtlik aldik gel gor ki uygulamalar hafıza kartina kurulmuyor :zzz:

Krofessional

bricked s3 ne yapılır

ece duygu

Üye
Arkadaslar yeni konu nerden açabilirim

bunyas_1907

bunyas_1907

Üye
Arkadaşlar ben Galaxy s3 ü bel hizasından düşürdüm fayansın üzerine ekranın ön camında sorun yok yani kırık yok.... dokunmatikte çalışıyor ama ekranın rengi mor renk oldu bazı yerleri yeşil ve siyah ve düştükten sonra yavaş yavaş ekran karardı siyah oldu çok az görünüyor ...... maliyeti çok yüksek çıkarmı yaptırsak bilgisi olan ?

uzmali

uzmali

Üye
bunyas yapılır

çin 200 TL

çin orj 350 TL

orj 600~750 TL arası değişmekte

bunyas_1907

bunyas_1907

Üye
bunyas yapılır

çin 200 TL

çin orj 350 TL

orj 600~750 TL arası değişmekte

benim telefonun arkasında made in china yazıyor... benim telefonun ekranı çin orjinal olan mı yoksa orjinal diye tabir ettiğin ekran mı... ikincisi çin orjinalin görüntü kalitesi filan orjinal gibimi canlı renkler vs dayanıklımı birde yani sorun çıkarmı ?

mustafa630

Üye
Benide ekle

corlulu

corlulu

Üye
bende buradayım =)

afrot

Üye
merhabalar... pc den bluetooth ile telefona bir resim attım ve, o resmi çalma listemin resmi olarak atamış :)) şarkılar çalarken ekranda resim var :) resmi silmeme ragmen galeriden,,müzikçalarda var..

bunu oradan nasıl silecegım acaba?????????

ege9343

Üye
Arkadaşlar s3 te tuş atama varmı mesela power tuşuna art arda 2 kez basinca flash yansın istiyorum varmı böyle bişi cihaz rootlu acill

Lenneth

Üye
Bazen diyorum iPhone'u bırakıp geçsem mi diye... Kararsız kalıyorum sonra.

• Beğen
Tepkiler: Suyaka
Suyaka

Suyaka

Üye
Şu an diyorum, kararsız kalma. Android çok farklı bir dünya. : )

s.ileli

s.ileli

Üye
Arkadaşlar s3 te tuş atama varmı mesela power tuşuna art arda 2 kez basinca flash yansın istiyorum varmı böyle bişi cihaz rootlu acill

Arkadasim soruna cevap degil ama ben ekrana hava durumunu kaldirip yardimci Işık koydum gayet kullanisli oluyor veya tus kilidi ayalarinda sesli komut ayarlaya bilirsin ben kullaniyorum

maestro_1903_35

maestro_1903_35

Üye
Ben de varım mermer beyazı :)

ege9343

Üye
Arkadasim soruna cevap degil ama ben ekrana hava durumunu kaldirip yardimci Işık koydum gayet kullanisli oluyor veya tus kilidi ayalarinda sesli komut ayarlaya bilirsin ben kullaniyorum

Yok kardeşim ben onu biliyorum zaten yinede saol

classy_

Üye
samsung galaxy s3 titanium gri 16 gb saygılar :)

Ranez

Üye
Yarın tekrardan kavuşuyorum.

Lumia 920 den sonra eşekten inip ata binmeye benziyor :)

Üst Alt