Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

ravenas

ravenas

Üye
Bende sonunda Android ve Samsung dünyasına S3 ile giriş yapmış bulunmaktayım :)

egunay

egunay

Üye
bende glxs3 kullanıcısıyım ama pc ye baglayınca usb gormuyor sadece sarj yapıyor çözümü bilen varsa cok memlun olurum sımdıden tesekkkurler...

s.ileli

s.ileli

Üye
bende glxs3 kullanıcısıyım ama pc ye baglayınca usb gormuyor sadece sarj yapıyor çözümü bilen varsa cok memlun olurum sımdıden tesekkkurler...

Kiesi acin telefonu sokun pc den kieste baglanti sorunlarını gider diyerek telefon driverlarini yeniden yüklemesi ni bekleyin sonra tekrar baslatip telefonu pc ye bağlayın

detaay

detaay

Üye
merhaba bende s3 kullaniyorum 1 haftadır bir sorun başladı telefon kendi kendine donuyor uygulamalardan çıkıyor sebebini bi türlü bulamadım yazılımsal bir hata olduğunu düşünüyorum bu sorunucozebilen biri varsa lütfen yardımcı olsun yoksa telefonu camdan atacam :)

s.ileli

s.ileli

Üye
merhaba bende s3 kullaniyorum 1 haftadır bir sorun başladı telefon kendi kendine donuyor uygulamalardan çıkıyor sebebini bi türlü bulamadım yazılımsal bir hata olduğunu düşünüyorum bu sorunucozebilen biri varsa lütfen yardımcı olsun yoksa telefonu camdan atacam :)

Bu tarafa dogru at :-) butun programlarda mi yapiyor

mrtkaan

Üye
Arkadaslar s3 lerin cift cekirdek oldugunu iddia eden birisiyle karsilastim biraz arastirayim dedim gercekten varmis cift cekirdeklisi.kendi telefonumun kac cekirdekli oldugunu nasil anlarim model no
gt-i9300

TheMadness

TheMadness

Üye
Arkadaslar s3 lerin cift cekirdek oldugunu iddia eden birisiyle karsilastim biraz arastirayim dedim gercekten varmis cift cekirdeklisi.kendi telefonumun kac cekirdekli oldugunu nasil anlarim model no
gt-i9300

4 çekirdekli. Amerika operatör sürümleri öyle.

omursevim

omursevim

Üye
Arkadaşlar acil! yardım binary'i sıfırlamak için telefona siyah karnel yükledim ve şimdi açılmıyor sadece siyah ekran geliyor ve açılma sesi o kadar ne yapabilirim açılmıyınya paniğe kapılıp wipe data wipe chce yaptım ama bi gelişme yok acil bir yardım lütfen..

Ohhhhh . Normale döndüm arkadaşlar sağolun.

detaay

detaay

Üye
Bu tarafa dogru at :-) butun programlarda mi yapiyor

telefonun asıl sorunu durup dururken donması. tuşlar kilitliyken
bile donuyor. ve bide butun uygulama ve oyunları arka plana atıp
çıkıyor internette araştırma yaptım yazılımdan kaynaklanabilir diyorlar
ama bunca zaman neden olmadi da şimdi oluyor. sadece beb değilim ayni sorunu yasayan insanlarda var. yardımcı olabilecek biri var mı bu konuda ;) bu arada sana doğru atardim da cok para verdim yazık olur telefona :)

s.ileli

s.ileli

Üye
telefonun asıl sorunu durup dururken donması. tuşlar kilitliyken
bile donuyor. ve bide butun uygulama ve oyunları arka plana atıp
çıkıyor internette araştırma yaptım yazılımdan kaynaklanabilir diyorlar
ama bunca zaman neden olmadi da şimdi oluyor. sadece beb değilim ayni sorunu yasayan insanlarda var. yardımcı olabilecek biri var mı bu konuda ;) bu arada sana doğru atardim da cok para verdim yazık olur telefona :)

:-D valla buna sebep olacak durumlar bence yukledigin bir proda olabilir reklam yazilimi da olabilir biliyorsun bazi versiyon s3lerib kernellerinde acik vardi bunun kapatilacagi yazilimlar yapildi xda da paylasildi eger bilgin varsa tavsiyem stock rom atmandir. Bence basit bir olay rom atilmasi eger kafana yatarsa rom yuklenmesi konusunda sitede bilgi bulabilirsin

• Beğen
Tepkiler: detaay
detaay

detaay

Üye
denemekte yarar var teşekkür ederim ilgin için ;)

s.ileli

s.ileli

Üye
Rica ederim

srkan07

Üye
NFC ETİKET / SMART TAG isteyen bana mesaj atabilir
veya
sahibinden de : "
NFC PROGRAMLANABİLİR ETİKETLER-SMART TAGS 5 adet " diye aratabilir veya İlan No: 116530118 .

Sanalpazarda : " PROGRAMLANABİLİR AKILLI NFC ETİKETLER-SMART TAGS-5 adet " diye aratabilirsiniz veya
Ürün Kodu : 6510973
link koymama izin vermiyor site :)

Bu etiketleri programlayarak telefonunuza pek çok işlem yaptırmanız mümkün oluyor.

Örneğin etiketlere mesaj bırakarak telefonunu dokunduracak kişi tarafından okunmasını sağlayabilirsiniz. Veya etiketi okutarak check-in yapabilir, kişisel bilgileri telefona transfer edebilir, telefonunuzun ayarlarını değiştirebilir, telefonunuzun belirli bir numarayı aramasını sağlayabilir, telefonunuza mesaj gönderebilir, belirli bir internet sitesine girebilir, uygulama çalıştırabilir veya telefonunuzu farklı profil durumlarına alabilirsiniz. Bunların hepsini telefonunuza etiketi okutarak yapabilirsiniz.

Etiketlerin programlanma alanları oldukça geniş. 100 000 kere programlanabilen etiketleri NFC uyumlu telefonunuzla, Play üzerindeki bir uygulama ile kolayca programlayabilirsiniz.

istediğiniz uygulamarı NFC TASK LAUNCHER programlarıyla telefonunuuzdan etiketlere programlıyorsunuz. örnegin arabaya binince etiketi okutup Gps ac, bluetooth aç,müzik player aç,wifi kapat,foursquare check in yap veya iş yerinde okutunca sesi kapat wifi aç check in yap veya gece evde okutunca alarmı kur sesi ac wifi ac gibi vs.. aklınıza gelen istediğiniz komutları otomatik olarak zahmetsizce okutunca yapıyor. yani siz ne isterseniz onu senkronize ediyorsunuz ve okutunca direk onları yapıyor.

HAYATI KOLAYLAŞTIRIR

Akıllı Etiketler (SmartTag),NFC özellikli akıllı telefonunuzda saniyeler içinde çeşitli eylemleri gerçekleştirmenizi sağlar. NFC PROGRAM yöneticisiyle süper basit erişim için Akıllı Etiket (SmartTag) profillerini kurun ve ayarlarınızı özelleştirin. Bunları uygun şekilde düz bir yüzeye yapıştırabilirsiniz.

afrot

Üye
...

sudanbilisim

sudanbilisim

Üye
Galaxy s3 android güncelleme sonrasi ahizeden ses gelmiyor. . Acil yardım

afrot

Üye
s beam s3 ile note2 arasında çalışmıyor??

53 rizeli

53 rizeli

Üye
Arkadaşlar benide listeye ekliyebilirsiniz.nokia belasından kurtulup s3 seramik beyazından aldım.

wLkAnNn

wLkAnNn

Üye
iletim raporu alırken titreşim ve ses özeelliğini nereden kapatacagım arkadslar?
birde ses tuşuna bastığımda mod değişiyor bu tuşa bastığımda tercıh modunu değiştrmek istemiyorum bunu nasıl yapabilrm?

Üst Alt