Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

rerdem

rerdem

Üye
Arkadaşlar odin ile bu;
I9300XXEMA2_I9300OJVEMA1_I9300XXELLA_HOME.tar.md5
firmware'i yüklemeye çalışıyorum, herşey normal bir biçimde çalışıyor, yeşil pass yazısını görüyorum yükleme sona eriyor telefon yeniden başlıyor ve telde hiçbir değişiklik olmuyor. eski sürüm, eski programlar yerli yerinde... nerde hata yapıyorum acaba? yardımlarınızı bekliyorum.

orcunsubasilar

Üye
Merhaba
Benim telefonumla ilgili ciddi bir sorunum var. Yardimci olursaniz sevinirim. Yurtdisindan galaxy s3 aldim. pasaportuma kaydettirdim vergimi odedim ve kullanmaya basladim. Aldiktan 6 ay sonra telefonda donmalar basladi. Gelen cagrilari ya acamiyordum yada karsidan ses gelmiyordu. Ben arama yapmak istedigimde cevir sesi bile yoktu. Video oynatmiyor , muzik dinleyemiyordum. Telefonum yurtdisi garantili buarada. Servise goturdugumde de kimse ilgilenmedi ve yapamayiz diyip telefonu geri verdiler. Bende bir kac arkadasimin yonlendirmesiyle tuketici mahkemesine basvurdum. yaklasik 4 aydan beri cevap gelmesini bekliyorum. Aslinda sizlere sormak istedigim; acaba bu telefonu atiyim mi? Yani servisin soyledigi sey eger biz bu telefona herheangi bir yukleme yaparsak bu telefonun bir daha calismama riski var, bu riskin sebebide yurtdisi telefon olmasindanmis (anlamadim ama), bu yuzden size garanti veremeyiz diyorlar. Gercekten dogruyumu soyluyorlar acaba. Bu telefonun sorunu muhtemelen programsal bir hata. Bunu duzeltmenin hicbir yolu yokmu? Yardimlariniz icin simdiden tesekkurler.

enesozcan1993

enesozcan1993

Üye
Benide isimler arasına ekleyebilirsiniz bir çok konuda yardımcı olmaya çalışırım.

isorus75

Üye
Merhaba
Benim telefonumla ilgili ciddi bir sorunum var. Yardimci olursaniz sevinirim. Yurtdisindan galaxy s3 aldim. pasaportuma kaydettirdim vergimi odedim ve kullanmaya basladim. Aldiktan 6 ay sonra telefonda donmalar basladi. Gelen cagrilari ya acamiyordum yada karsidan ses gelmiyordu. Ben arama yapmak istedigimde cevir sesi bile yoktu. Video oynatmiyor , muzik dinleyemiyordum. Telefonum yurtdisi garantili buarada. Servise goturdugumde de kimse ilgilenmedi ve yapamayiz diyip telefonu geri verdiler. Bende bir kac arkadasimin yonlendirmesiyle tuketici mahkemesine basvurdum. yaklasik 4 aydan beri cevap gelmesini bekliyorum. Aslinda sizlere sormak istedigim; acaba bu telefonu atiyim mi? Yani servisin soyledigi sey eger biz bu telefona herheangi bir yukleme yaparsak bu telefonun bir daha calismama riski var, bu riskin sebebide yurtdisi telefon olmasindanmis (anlamadim ama), bu yuzden size garanti veremeyiz diyorlar. Gercekten dogruyumu soyluyorlar acaba. Bu telefonun sorunu muhtemelen programsal bir hata. Bunu duzeltmenin hicbir yolu yokmu? Yardimlariniz icin simdiden tesekkurler.

Arkadasim bende telefonu internetten aldi TMobil in telefonuydu 100 kere farkli guncellemeler yaptim rom root ve hic bi problem yok bu telefonlar bilgisayar gibi belli aralikta formatlamakta fayda var once fabrika ayarlarina don eger olmazsa kendin internetten indir ve androidi kendin kur bence problemin cozulur korkmana gerek yok gerisi hikaye o hiyarlarin dedigine inanma

nbaygun

Üye
samsung galaxy s3 telefonum da fotoğraflar ikonu yok ve fotoğrafları göremiyorum. oğlum karıştırırken kaybetmiş. dosyalarımdaki kayıtlı exdsdcard menüsünde küçük şekilde görebiliyorum fakat açmaya çalıştığımda "bu eylemi gerçekleştirecek uygulama bulunamadı" diyor. Nasıl düzeltebilirim. Şimdiden teşekkür ederim.

bunyas_1907

bunyas_1907

Üye
benide ekliyebilirsiniz.....

personable

personable

Üye
Bende bir S3 kullanicisiyim

I9300 İle gönderildi

enver_techno

enver_techno

Üye
Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar, benim bugün elime bir S3 geçti, fakat yurt dışından geldi. Getiren adam bana orjinal olduğunu söyledi ama benim içim yine de rahat etmiyor. Bunun orjinal S3 olduğunu nasıl anlarım ? Bana detaylı bir şekilde anlatabilecek birisi var mı?
Şimdiden teşekkürler..

Bjkaykut78

Üye
Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar, benim bugün elime bir S3 geçti, fakat yurt dışından geldi. Getiren adam bana orjinal olduğunu söyledi ama benim içim yine de rahat etmiyor. Bunun orjinal S3 olduğunu nasıl anlarım ? Bana detaylı bir şekilde anlatabilecek birisi var mı?
Şimdiden teşekkürler..
Ayarlar cihaz hakkında kısmında model numarası vs bakabilirsin. birde samsung gizli kodları var cihazın o kodları çalıştırıyorsa problem yok demektir.

enver_techno

enver_techno

Üye
Ayarlar cihaz hakkında kısmında model numarası vs bakabilirsin. birde samsung gizli kodları var cihazın o kodları çalıştırıyorsa problem yok demektir.
Teşekkür ederim
Başka yöntem var mı sadece bu kadar mı?

turkuaz12

Üye
Size bir kaç sorum olacak arkadaşlar.
Sadece 1haftadır kullanıyorum ve bazı durumlar hakkında bilgi almak istiyorum.

1)Çoklu ekran bir süre sora kayboluyor bu normal birşeymidir?

2)Akıllı bekleme ikonu yani "göz" ayarlarda açık olmasına rağmen daha hiç görmedim ve beklemiyor.Sebebi ne olabilir?

3)Arama geldiği zaman cevap veriyorum ama ne benim sesim nede karşıdakinin sesi bana gelmiyor arada bir oluyor bu herzaman değil bunun sebebi nedir?

Şimdiden teşekkürler

darian

Üye
Bende varım =)

darbeci_001

darbeci_001

Üye
turkuaz coklu ekran modu acikken geru tusuna basili tut ekranın solunda belirir. Tekrar basilu tut kaybolur. Normal bişey

Plesk67

Plesk67

Üye
Galaxy s3 mini flash yok yuklumuk istiyorum nasil yapabilirim adobe ve diger sitelerden indirdim tek tek denedim hepsini explorer, mozilla, operadan giriyorum video sitelerine ornegin yabancidiziizle.com videoya tikliyorum ses var goruntu yok birde root felan gerekliymis heralde bu ne oluyor yardinlarinizi bekliyorum

By-Hacker

Üye
Mermer Beyazı . S3

eminde

eminde

Üye
arkadaşlar güncelleme var 59 mb civarı google music diye bir uygulama gelmiş ikinci bir müzikçalar gibi

alexmoran

Üye
Oyunlar kısmına daha çok uygulama koysaydın keşke

emrearagan

Üye
iyi günler telefonumun durum bilgisinde telefon numaram yanlış ve onu düzeltmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Üst Alt