ali_axe
Üye
yukarıda görünen hiçbir şey.yukarıdan aşağıya parmağı çektiğimde hiçbir hareket görünmüyor.
Valla onu anlayamadım neden olduğunu.
yukarıda görünen hiçbir şey.yukarıdan aşağıya parmağı çektiğimde hiçbir hareket görünmüyor.
Ilk once agi unut de sonra sifreyi falan girerek tekrardan baglan. Duzelmesi lazim
normal olarak ekranda saat var altında da uygulamadan masa üztü yapılmış simgeler var.normalde önceleri saatin üst tarafından aşağı doğru parmağı çektiğimizde bağlantılar çıkıyor ve öyle kalıp açıp ve kaptılıyordu.şimdi ise yukarıdan aşağı çektiğimde hiçbir hareket olmuyor.umarım anlatmışımdır.
Telefonu açıp kapamayı denedinmi bende geçen aynısı olmuştu düzelmisti açıp kapayınca
durum yazan yerin üstünde yazılım güncelleştirme var, yani bende var en azındanArkadaslar benim galaxy s3 tel var guncellemek icin ayaralar>cihaz hakkindaya giriyorum guncellemek icin herhangi bir secenek yok durum falan var.... BI YARDIMCI OLURMUSUNUZ
Selam arkadaslar ..cok acil yardima ihtiyacim var....galaxy s3 kullaniyorumm.....2 tane sorunumm varr ..yardimci olursanizz sevinirim ..simdiden tesekkur ederim
1 kameradan fotograf cekinceee ....kameraaa cekecegim nesneyi aydinlik cekiyo diger taraflar karanlik....sadece objenin resmi gorunuyor diger kisimlar karanlik....
2 telefonun ust kisminda bildirim kisayolu varr....ordaki simgeleri duzenlemem icin ayarlardan nereye bakmam lazimm....
bi çözüm bulamadım belki burda vardır...Arkadaşlar benim s3 minimde sıkıntı var yarımcı olursanız sevinirim.mesajlaşırken mesajlar bianda kayboluyor hiç msj yokmuş gibi görünüyor.sonra msj lardan çıkış yapıp ana menüye geri dönüyorum. ana menüde ekrana msj laşma durduruldu diye bi yazı geliyor.msj lara tekrar giriyorum msj lar gene yok.teli acıp kapatıca düzeliyor ve msj lar geri geliyor.
arkadasım bende biliyorum neyin hangi bölüm oldugunu.yazdıgımı dikkatli okumadıgın belli.''[/COLOR]bi çözüm bulamadım belki burda vardır...''yazmışım dimi ben. ha s3 mini ha s3 çok buyuk bi var yok.benim durumda olan insanlar vardır belki diye düşünmüştüm ben.amaç 'sorun-fikir alişverişi...'