Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

giyotin67

giyotin67

Üye
eywallh kardeşim bi yerde öçüm bulmadıgım için buraya yazmıştım.bunu yapamamın herhangi bi zararı olur mu.biraz daha bilgi verirmisin.bu işlemler nası yapılıyor.bu işlemleri pc üstünden yapamak gerekiyor sanarım pc ye kabloyla baglanamıyorum pc cd istiyor.ben pc ye kies le baglanıyorum

exel@ns-MS-

exel@ns-MS-

Üye
1.ya ben telefonumda bir türlü güncelleme yapamıyorum çalıştığım yerde wi fi bağlantısı var orada nete girdiğimde güncellemeyi indiriyor ama krumak için teli yeniden başlattıktan sonra güncelleme kurulamadı felan diyor Kiesden yükleyin diyor ebde kiesle güncellemek istedim onda da olmadı aşağıdaki resme bakarsanız güncellemenin olmadığını görürsünüz otomatik veya manuel olarak füncelleme konusunda bana yardımcı olurmusnuz

2.birde Samsung g s3te orjinal ilk aldığınızda bulunana su efektli(natural) duvar kağıdı ve ekran koruyucu hakkında sorcam
ben duvar kağıdını değiştirmiştim daha önce ekran koruyucu hep aynıydı tuş kilidini açarkan su efekti olmaya devam ediyordu geçen ekran koruyucu seçeneklerini inceleyeyim dedim hangi resmi duvar kağıdı yapmak istesem o resmi aynı zamanda kilit ekran resmi olarak Kulllanmamı dayatıyor adeta telefon mecburen duvar kağdı aynı zamanda ekran koruyucu oluyordu ve ben bu şekilde o naturel olan mavı ekranlı su kabarcıklı ekran koruyucuyu kaybettim bulamıyor seçemiyorum onun resmini seçtim ama sadece resim olarak kilit ekran resmi olarak kaldı tekladığında su efekti kabarcık sesi vs olmuyor bu konuda yardım o efektli kabarcıklı ekran koruyucuyu hem duva<r kağıdına jemde ekran koruyucuya nasıl Seçebilirim birbirinden bağımsız seçmek istiyorum birini seçerken mesele ekran koruyucu yaparken duvar kağıdı olmasınıda istemesin benden
3.birde go power programının bir faydası varmı geçen gereksiz diye birkaç program uyguama sildim bi baktım şarj çok çabuk azalıyor belkide bana öyle geldi bende go power porgramın kurdum o programın bir Faydası varmı

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
eywallh kardeşim bi yerde öçüm bulmadıgım için buraya yazmıştım.bunu yapamamın herhangi bi zararı olur mu.biraz daha bilgi verirmisin.bu işlemler nası yapılıyor.bu işlemleri pc üstünden yapamak gerekiyor sanarım pc ye kabloyla baglanamıyorum pc cd istiyor.ben pc ye kies le baglanıyorum

kardeşim özel mesaj attım sana bir kontrol ediver :oke:

giyotin67

giyotin67

Üye
baktım kardeşim saol.bende cvp yazdım sende bi bakıver.

SGS3

SGS3

Üye
Bu bs player altyazilarini nereye atiyor arkadaslar bilen varmidir

kmlkpln

Üye
emeğinize yüreğinize sağlık...

- - - Eklendi - - -

emeğinize sağlık :)

- - - Eklendi - - -

bende bende hadi la :)

hbaqi

Üye
selam bende geldim arakdaşlar benide ekleyin lütfen

bide 3 günce önce güncelleme yaptım 4,1,2 oldu ama galariye gidince kilitleniyorr 976 foto var olabilirmi :D

yasinxx25

Üye
Selam arkadaşlar
arka planda çalışan uygulamaları otomatik kapatan program var mı bildiginiz

thezombie

Üye
arkadaşlar dün telefonu 4.1.2 sürümünün sorunlu olması sebebiyle 4.1.1 e odin ile geri döndürdüm. telefona root falan atmadım sadece 4.1.2 yüklü iken 4.1.1 orjinal türkiye romunu sammobileden indirip odin ile 5 dk da kurdum. şimdi benim tereddütlerim var. acaba telefon garantiden çıkmışmıdır? ve yüklediğin rom doğru olan türkiye romumudur? resmini altta veriyorum;

baba-1

baba-1

Üye
Beni'de listeye ekleye bilirsiniz.

omursevim

omursevim

Üye
arkadaşlar 4.2.1 geliyormuş gözünüz aydın.deneme sürümü burda.
( )

TheMadness

TheMadness

Üye
arkadaşlar dün telefonu 4.1.2 sürümünün sorunlu olması sebebiyle 4.1.1 e odin ile geri döndürdüm. telefona root falan atmadım sadece 4.1.2 yüklü iken 4.1.1 orjinal türkiye romunu sammobileden indirip odin ile 5 dk da kurdum. şimdi benim tereddütlerim var. acaba telefon garantiden çıkmışmıdır? ve yüklediğin rom doğru olan türkiye romumudur? resmini altta veriyorum;

Tr romu sanırım. Garantiden çıkmaz

xyarslan

Üye
Cakil Mavisi

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar bende s3 kullanıyorum ve telefon rahat olsun diye 32 gb lık hafıza kartı taktım fakat hiç birşeye yaramıyor herşeyi telefon hafızasına atıyor hafıza kartına attığım zaman proğramlar kullanılamıyor çözümü varmı kayıt yeri hafıza kartı seçip uygulama ve proğramları buradan çalıştıramazmıyım ..

Uygulama falan hafiza kartina atilamiyor zaten. Ama dosya atmaya calisiyorsan bilemiyorum :)

ceza23

Üye
bende aldım s3 beyaz ... ama klonlu :((

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar s3 klonlu ve guncelleme yapamıyorum . çunku oluşabılcek . hatalardan korkuyorum şu ankı çalışan sürüm (4.0.4 )
anabant sürümü ı9300XXLH1 VİETNAM MALI. ACİLL YARDIM

chn_37

chn_37

Üye
benide ekleyebilirsin kardeş .)

giyotin67

giyotin67

Üye
bi çare bulamadım umarım burda vardır.Arkadaşlar benim s3 minimde sıkıntı var yarımcı olursanız sevinirim.mesajlaşırken mesajlar bianda kayboluyor hiç msj yokmuş gibi görünüyor.sonra msj lardan çıkış yapıp ana menüye geri dönüyorum. ana menüde ekrana ''msj laşma durduruldu'' diye bi yazı geliyor.msj lara tekrar giriyorum msj lar gene yok.ve telefonda kısa süreli bi donma kasma oluyor.teli acıp kapatıca düzeliyor ve msj lar geri geliyor.buna bi yerde bi çözüm bulamadım benim durumumda olanlar var mı ?:hmmm

not:şimdi de bildirim sorunu cıktı mesaj gelsede gelmese de.ekranda 1 mesaj gelmiş gibi görünüyor düzelmiyor. ne yapcagımı sasırdım artık:ağlarım:

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
bi çare bulamadım umarım burda vardır.Arkadaşlar benim s3 minimde sıkıntı var yarımcı olursanız sevinirim.mesajlaşırken mesajlar bianda kayboluyor hiç msj yokmuş gibi görünüyor.sonra msj lardan çıkış yapıp ana menüye geri dönüyorum. ana menüde ekrana ''msj laşma durduruldu'' diye bi yazı geliyor.msj lara tekrar giriyorum msj lar gene yok.ve telefonda kısa süreli bi donma kasma oluyor.teli acıp kapatıca düzeliyor ve msj lar geri geliyor.buna bi yerde bi çözüm bulamadım benim durumumda olanlar var mı ?:hmmm

not:şimdi de bildirim sorunu cıktı mesaj gelsede gelmese de.ekranda 1 mesaj gelmiş gibi görünüyor düzelmiyor. ne yapcagımı sasırdım artık:ağlarım:
Yapman gerekeni pm den anlattım kardeşim. :oke:

Üst Alt