Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

aozaslan66

Üye
normal olarak ekranda saat var altında da uygulamadan masa üztü yapılmış simgeler var.normalde önceleri saatin üst tarafından aşağı doğru parmağı çektiğimizde bağlantılar çıkıyor ve öyle kalıp açıp ve kaptılıyordu.şimdi ise yukarıdan aşağı çektiğimde hiçbir hareket olmuyor.umarım anlatmışımdır.

ali_axe

Üye
normal olarak ekranda saat var altında da uygulamadan masa üztü yapılmış simgeler var.normalde önceleri saatin üst tarafından aşağı doğru parmağı çektiğimizde bağlantılar çıkıyor ve öyle kalıp açıp ve kaptılıyordu.şimdi ise yukarıdan aşağı çektiğimde hiçbir hareket olmuyor.umarım anlatmışımdır.

Telefonu açıp kapamayı denedinmi bende geçen aynısı olmuştu düzelmisti açıp kapayınca

aozaslan66

Üye

albayrak5778

Üye
iyi günler arkadaşlar telefonumu tango yükledim ama ne başkası arayabiliyor ne de ben onları tango sunucusuyla bağlantı sağlanamadı gibisinden bir sorun verdi bu problemi yaşayan oldumu daha önce

bearr

Üye
dedddd

bearr

Üye
selam arkadaşlar benim S3 son güncellemeden sonra şebeke ağa kayıt edilemiyor diye uyarı alıyorum internette araştırdım yamayı indirdim fakat düzelme olamdı başka önerisi olan varmı bu konuda ??

sed_x

sed_x

Üye
mehaba arkadaşlar benim telefonun ana ekranındaki widget saat, ekran kilitli olduğunda sürekli sağ üstteki saatten geri kalıyor. sebebi nedir acaba:P:

mbsefb

Üye
Arkadaslar benim galaxy s3 tel var guncellemek icin ayaralar>cihaz hakkindaya giriyorum guncellemek icin herhangi bir secenek yok durum falan var.... BI YARDIMCI OLURMUSUNUZ

sed_x

sed_x

Üye
durum yazan yerin üstünde yazılım güncelleştirme var, yani bende var en azından

- - - Eklendi - - -

Arkadaslar benim galaxy s3 tel var guncellemek icin ayaralar>cihaz hakkindaya giriyorum guncellemek icin herhangi bir secenek yok durum falan var.... BI YARDIMCI OLURMUSUNUZ
durum yazan yerin üstünde yazılım güncelleştirme var, yani bende var en azından

apk3823

Üye
Selam arkadaslar ..cok acil yardima ihtiyacim var....galaxy s3 kullaniyorumm.....2 tane sorunumm varr ..yardimci olursanizz sevinirim ..simdiden tesekkur ederim

1 kameradan fotograf cekinceee ....kameraaa cekecegim nesneyi aydinlik cekiyo diger taraflar karanlik....sadece objenin resmi gorunuyor diger kisimlar karanlik....
2 telefonun ust kisminda bildirim kisayolu varr....ordaki simgeleri duzenlemem icin ayarlardan nereye bakmam lazimm....

Ulysseus

Ulysseus

Üye
Selam arkadaslar ..cok acil yardima ihtiyacim var....galaxy s3 kullaniyorumm.....2 tane sorunumm varr ..yardimci olursanizz sevinirim ..simdiden tesekkur ederim

1 kameradan fotograf cekinceee ....kameraaa cekecegim nesneyi aydinlik cekiyo diger taraflar karanlik....sadece objenin resmi gorunuyor diger kisimlar karanlik....
2 telefonun ust kisminda bildirim kisayolu varr....ordaki simgeleri duzenlemem icin ayarlardan nereye bakmam lazimm....

Odaklamayi nesnenin uzerine odakliyosundur ondan olabilir. Ayarlar ekran bildirim panelinden duzenleyebilirsin

ayhan43

Üye
Merhaba;faydalı paylaşımlarınız sayesinde grubu takip ediyoruz,emeğiniz ve faydalı paylaşımlarınız için teşekkürler.Çakıl Mavisi 32GB Jelly Bean 4.1.2

Steve Jackson

Steve Jackson

Üye
O telefonu parçalayan yüreğe helâl olsun :)

byas21

Üye
Gta vice city ya da san andreas yok mu ? ) :) keşke gta 4 olsa
SAMSUNG GALAXY S3 MERMER BEYAZI

giyotin67

giyotin67

Üye
bi çözüm bulamadım belki burda vardır...Arkadaşlar benim s3 minimde sıkıntı var yarımcı olursanız sevinirim.mesajlaşırken mesajlar bianda kayboluyor hiç msj yokmuş gibi görünüyor.sonra msj lardan çıkış yapıp ana menüye geri dönüyorum. ana menüde ekrana msj laşma durduruldu diye bi yazı geliyor.msj lara tekrar giriyorum msj lar gene yok.teli acıp kapatıca düzeliyor ve msj lar geri geliyor.

Ulysseus

Ulysseus

Üye
bi çözüm bulamadım belki burda vardır...Arkadaşlar benim s3 minimde sıkıntı var yarımcı olursanız sevinirim.mesajlaşırken mesajlar bianda kayboluyor hiç msj yokmuş gibi görünüyor.sonra msj lardan çıkış yapıp ana menüye geri dönüyorum. ana menüde ekrana msj laşma durduruldu diye bi yazı geliyor.msj lara tekrar giriyorum msj lar gene yok.teli acıp kapatıca düzeliyor ve msj lar geri geliyor.

Burasi S3 konusu. Sorununuz icin S3 Mini konusuna gidiniz

giyotin67

giyotin67

Üye
arkadasım bende biliyorum neyin hangi bölüm oldugunu.yazdıgımı dikkatli okumadıgın belli.''bi çözüm bulamadım belki burda vardır...''yazmışım dimi ben. ha s3 mini ha s3 çok buyuk bi var yok.benim durumda olan insanlar vardır belki diye düşünmüştüm ben.amaç 'sorun-fikir alişverişi...'

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
arkadasım bende biliyorum neyin hangi bölüm oldugunu.yazdıgımı dikkatli okumadıgın belli.''[/COLOR]bi çözüm bulamadım belki burda vardır...''yazmışım dimi ben. ha s3 mini ha s3 çok buyuk bi var yok.benim durumda olan insanlar vardır belki diye düşünmüştüm ben.amaç 'sorun-fikir alişverişi...'

Odin ile silbastan tekrardan rom atın recovery moda girip wipe yapın . Aynı durum s3 te başıma geldi ; problemi bu şekilde hallettim.....

Üst Alt