Türe
Üye
Google play store telefondan kaldırdım tekrar nasıl geri Yükleyebilirim acaba
Google dan apk arrat bulursun
Google play store telefondan kaldırdım tekrar nasıl geri Yükleyebilirim acaba
Google dan apk arrat bulursun
Onu yükledim ama uygulama simgesini bulamadım.
yuklediysen zaten cikmasi gerekiyor simgenin
yuklediysen zaten cikmasi gerekiyor simgenin
Arkadaslar surus modu acikken yazilim guncelledim. Simdi surus modu ikonu kayboldu. Nasil kapatacagim yardim ltfn
S3 cakil mavidi var bende akilli bekleme tsm calismiyor
Cogu kiside oyle, bendede ayni

Bende çalışıyor![]()

Sende cm yok mu abi nasil calisiyor![]()

Stock veya stock-based romda çalışıyor![]()

Ayarlar→Dil ve Giris→Metibden Konusmaya→Surus modu
Faydalı bir konu olmuş. Yaklaşık 3 aydır Galaxy S3 kullanıcısıyım ve öncesinde de uzun bir araştırma yaptım, foruma da yeni üye oldum ve bu forumdan da yararlanmayı umuyorum. Bilgileriniz için teşekkürler ve emeğiniz için de . . .

Hoş geldinizFaydalı bir konu olmuş. Yaklaşık 3 aydır Galaxy S3 kullanıcısıyım ve öncesinde de uzun bir araştırma yaptım, foruma da yeni üye oldum ve bu forumdan da yararlanmayı umuyorum. Bilgileriniz için teşekkürler ve emeğiniz için de . . .
Yurtdışından gelme Samsung Galaxy S3 aldım ama içindeki IMEI numarası Nokia 3210'a aitti. Zannedersem bu Nokia da daha önce kayıtlı bir cihazdı ki IMEI sorgulama yaptığımda kayıtlı cihaz olarak görünüyordu. Telefonun güncellemesinde sıkıntı yaşamamak için telefona kendi orijinal IMEI numarasını yüklemek istiyorum. Bu IMEI numarası da kutusunda yazıyor. Konuda anlatıldığı gibi yüklersem telefon kayıtsız duruma mı düşer ve telefon çalışır mı? Bu arada kutudaki IMEI numarasını sorgulattığımda kayıtlı cihaz bulunamadı uyarısını aldım.