Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

mcan009

mcan009

Üye

Acaba modemde sıkıntı olmasın ?

Zannetmiyorum. Modeme de daha önce bağlanmiyordi zaten. Güvemloği WEP uapinca baglandi. Connectify Hotspot programini kullanip interneti dagittigimda da oluyordu bu sorun. *#0011# den de wifu bölümünde de Wifi Powe Save Mode altinda Kapali yaziyor. Baglanmamasi icin hangi nede n kaldi ki ?

Türe

Türe

Üye
:bilmm baska bir cihazla uzun sureli baglanti denediniz mi hic

mcan009

mcan009

Üye
:bilmm baska bir cihazla uzun sureli baglanti denediniz mi hic

Bilgisayar ve tabletten başka bir cihazla denemedim. Bilgisayarda bağlantı çok rahat hiç kopma olmuyor ama tablette arada sırada yani nadiren oluyordu :)

Yakında modem değiştirme ihtimalim de olabilir ancak o şekilde modemden kaynaklanıp kaynaklanmadığını anlayabilirim.

laww

Üye
arkadaşlar sammobile da

Turkey2013 January4.1.2I9300XXEMA2I9300OJVEMA1

böyle bişi gördüm bilgisi olan deneyen varmı acaba şimdi indiriyorum

mmt1458

Üye
benim arkadaşımda var telefonu akşam şarja takıp sabah alıyor ama akşama kadar zor idare ediyor bi kaç yere sorduk normal dedi işlemci+ekran boyutuyla baya şarj yer dediler sizdede böylemi

Ulysseus

Ulysseus

Üye
benim arkadaşımda var telefonu akşam şarja takıp sabah alıyor ama akşama kadar zor idare ediyor bi kaç yere sorduk normal dedi işlemci+ekran boyutuyla baya şarj yer dediler sizdede böylemi

Normal kardesim bizdede boyle :oke:

Ya beyler mobil veriyi actigim gibi internete baglanmadan tl gidiyor neden boyle acaba? Aciyorum kapatiyorum inrernet kullanimj bilmem kac kb kullanim tutari bilmem kac tl diyor internete girmeden gidiyor tl lerim

bydermen

Üye
arkadaşlar sammobile da

Turkey2013 January4.1.2I9300XXEMA2I9300OJVEMA1

böyle bişi gördüm bilgisi olan deneyen varmı acaba şimdi indiriyorum

evet kardeş ben az önce o güncellemeyi yaptım. fakat tam olarak inceleyemedim değişen neler var bişey görebilmiş değilim lakin Google Play Müzik die bi uygulama gözüme çarptı. İncelleyen olursa gördüğü değişiklikleri yazsın lütfen...

laww

Üye
türkiye romunun son versiyonu galiba insin bende yüklcm sağol bilgilerin için

yasinxx25

Üye
Acil . Cihaziniz modifiye edildi diyor ama hala 4 .1. Kullanıyorum.güncelleme geldi fakat yanlışlıkla iptal ettim onun için böyle yazıyor bilgisi olan var mi
Birde kies den kaç dakika sürüyor güncelleme

mareshal

Üye
herkese kolay gelsin. sitede yeniyim. oyunlar paylaşırsanız sevinirm.(Çakıl Mavisi 16GB)

PremiumWork

PremiumWork

Üye
herkese kolay gelsin. sitede yeniyim. oyunlar paylaşırsanız sevinirm.(Çakıl Mavisi 16GB)

Hayırlı olsun.

Android oyun bölümünden MALİ cihazlar için oyunlar adlı bir konu var onlar uyumlu.

- - - Eklendi - - -

Normal kardesim bizdede boyle :oke:

Ya beyler mobil veriyi actigim gibi internete baglanmadan tl gidiyor neden boyle acaba? Aciyorum kapatiyorum inrernet kullanimj bilmem kac kb kullanim tutari bilmem kac tl diyor internete girmeden gidiyor tl lerim

Konum servisleri açıksa kaynaklanabilir + cihazında ağ erişime tam izin alan uygulamalar varsa onlarda harcar.

lordufuk

lordufuk

Üye
evet kardeş ben az önce o güncellemeyi yaptım. fakat tam olarak inceleyemedim değişen neler var bişey görebilmiş değilim lakin Google Play Müzik die bi uygulama gözüme çarptı. İncelleyen olursa gördüğü değişiklikleri yazsın lütfen...
Çoklu ekran geldi 2 şeyi aynı anda yapabiliyorsun kamerada değişiklikler oldu note2 de olan bi kaç özellik vs ayrıca performansda arttı

bydermen

Üye
Çoklu ekran geldi 2 şeyi aynı anda yapabiliyorsun kamerada değişiklikler oldu note2 de olan bi kaç özellik vs ayrıca performansda arttı
Evet KArdeş 4.1.2 ile gelen birçok yenilik var onlar ilk güncellemee ile 2-3 hafta önce geldi. bide dün bi güncelleme geldi 4.1.2 sürümünde onu sormuştum ben...

laww

Üye
Evet KArdeş 4.1.2 ile gelen birçok yenilik var onlar ilk güncellemee ile 2-3 hafta önce geldi. bide dün bi güncelleme geldi 4.1.2 sürümünde onu sormuştum ben...

dün akşam yükledim google play müzik diye bişi gelmiş harici diğerleriyle aynı gibi en azından multi window a uygulama ekleniyo

lordufuk

lordufuk

Üye
Slm arkadaslar cumartesi günü samdung bayisinden s3 aldin ama simdi farkina vardim eekranin ustunde beyaz ince bi cizgi var catlak falan degil neden boyle yapiyor ayrica garantiye versem ek bi ycret odermiyim

BlueEyess

Üye
Aldik bakalim bizde hayirli olsun bana :) Gerçi ilk gün zarara soktu beni güncelleme yüzünden ayarlarini bilmedigimiz için yedi tl'lerimi...

yasinxx25

Üye
Google play store telefondan kaldırdım tekrar nasıl geri Yükleyebilirim acaba

Üst Alt