Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

baho2005

baho2005

Üye
Arkadaşlar kısa mesaj yada her hangi bir yorum esnasında mesajlara resimli ifade eklemek istiyorum fakat galaxy s3 hafızasında bıldımız : ) : D ; ) bu tarzlarda ifadeler var bu konuda acil yardım lazım nasıl bir pack yada yol izlemeliyim simdiden tesekurler

exel@ns-MS-

exel@ns-MS-

Üye
İyi günler benı yardıma ihtiyacım var bir oyun indirdim oyuunla ilgili bilgiler
The Dark Knight Rises v1.1.2 Batman Android 2013

Tablet ve telefonlar için yep yepi oyun kurulum açıklaması ile
teklink özel upload

KURULUM ;

1-apk dosyasını yükleyin

2-indirdiğimiz data dosyasını (Copy 'com.gameloft.android.ANMP.GloftKRHM) hafıza kartınızın /Android /obb bölümüne kopyalayın

3-patch dosyasını sdcard/Android/obb/com.gameloft.android.ANMP.GloftKRHM içine kopyalayın

4-kurulum tamamdır iyi oyunlar
ama ben oyunu bir türlü kuramadım telefonum yeni hafızada android klasöründe data klasörü var obb klasörü yok onu kurup işlmeleri birde o şekilde denedim olmadı
Lütfen Yardım edin Klasör içeriği Resimdeki Gibidir

Keqdashes

Üye
öncelikle selamün aleyküm arkadaşlar sizlere bir kaç sorun olacak. 1 hafta önce s3 cihazını aldım başka telefonda ayarlara tıklayınca başlı başlına güvenlik var fakat bende güvenlik ve ekran kilidi yazıyor bunun nedeni nedir ? Bu ana bant sürümününün I9300XXLH1 olmasından mı kaynaklanıyor ? ve bu yükseltilebiliyor mu ? androdid sürücüsüde 4.0.4 bunuda günceelleştiremedim . Yazılım güncelleştirme dediğimde kullanılarbilir güncelleştirme yok diyor. Yardım edecek bir arkadaş var mı

Keqdashes

Üye
sa arkadaşlarr

Türe

Türe

Üye
Talip sana en az 150 ye patlar o ..

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Talip değiştirmek istiyordn telefonu ne olduda kullanıyorsun anlamadım?Baban yeni getirecekti

avcitalip

avcitalip

Üye
avcitalip

avcitalip

Üye

codblackops2

codblackops2

Üye
fena çizilmiş yahu

Türe

Türe

Üye
Cizigi goremedim mubarek :ehe

codblackops2

codblackops2

Üye
negros ve süleyman; aksine 3 telefonda da çizik görüyorum hayır ben 5800 kullanmama rağmen çizikleri görebiliyorum siz. nasıl göremiyorsunuz :D

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Buarada hayırlı olsun

- - - Eklendi - - -

süleyman aksine 3 telefonda da çizik görüyorum hayır ben 5800 kullanmama rağmen çizikleri görebiliyorum sen nasıl göremiyorsun :D

Anlamadım ki reyiz bende gayet güzel gözüküyorlar.Maşallah senin göz hangi renk?

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Nasıl oldu anlatırmısın birde yakından çekip koyda sana bir tavsiyede buluncam ...

Üst Alt