arkadaşlar ben s3 ü yeni aldım bazı uygulamaları gizledim tekrar geri getirmek istiyorum bir türlü bulamadım kullanım kılavuzunda yok bilen varsa sevinirim
Rica ederim. Modifiye meselesi otadan yada kiesden kaynaklanıyordur. tekrarlamaz öyle birşeyi.
Görüşmelerin kaydedilebileceği kullanıcı bir program tavsiye eder misiniz?
ben baktım dun goremedım arkadasımda soylemıstıasphalt 7 galaxy s3 sahiplerine samsıng apps te ücretsizdi dün hala geçerli mi bilmiyorum ama
ben google play store bakıyorum sımdı samsung app baktım teşekkür ederimşu an baktım geçerli hala tam adı "[Free promotion] Asphalt 7:Heat

telefon yurt dışı ithalat mı? öyleyse hangi ülke çıkışlı? biraz daha bilgi verirsen yardımcı olabilirim veyahut ülke kodları ve en son yayımlanan güncellemeleri sammobile den takip edebilirsin .
ACİL YARDIM Bugun telefona bi güncelleme geldi guncellemeyı kurduktan sonra telefon geçersiz sim kart dıo bi kod felan istio.Telefonu yaklaşık 25 gun once avusturyadan getırttım pasaport kaydı mevcut öle çakma imei felan değil yani daha önce güncelleme yapmıştım herhangi bi problem yoktu fakat bugunkı guncellemeden sonra bu sorunu yaşıyorum ne yapmam gerekıyor lütfen bilen bi arkadaş yardımcı olsun kafayı yemek uzereyım :S:S:S:S
arkadaşlar ana seyfamdaki sayfaları kaldıramıyorum. silmeye çalıştığımda takılıp touchwiz ana sayfa durduruldu diye trapor alıyorum. ne yapmalıyım
Merabalar ben Galaxsy S3 alacamda Cin malı ile kazıklarlar diye süpheleniyorum nasıl ayırt edebilirim orjinali ile sizce ???
S.a maxicep ailesi kullandığım telefon samsung galaxy s3 orjinal türkiye den aldım garantili şimdi benim telefona güncelleme geldi 2 tane yükledi m sonra sürümü ne baktım 4. 4 fabrika aya r attım yine güncelleme geldi yine 4.4 sürüm millet 4.1 sürümünde 4.2sı de yakında geliyor güncelleme sı acil bir yardım edin ne yapmalıyım 4.4 kaldi telefon