Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

fur_123

Üye
Galaxy s3 kiese bağlayamıyorum her türlü denedim mesela hata ayıklamayı açtım olmadı kapattım olmadı ne yapmam lazım. Bağladığımda bir süre sonra cihaz bilgileri alınamadı yazıyor.Teşekkürler

tatanga_ilker

Üye
arkadaşlar ben s3 ü yeni aldım bazı uygulamaları gizledim tekrar geri getirmek istiyorum bir türlü bulamadım kullanım kılavuzunda yok bilen varsa sevinirim

uygulamalara gel oradan seçeneklerden altta gizli uygulamarı göster dedin mi görürsün

bydermen

Üye
Rica ederim. Modifiye meselesi otadan yada kiesden kaynaklanıyordur. tekrarlamaz öyle birşeyi.

Azönce Yine aynısı oldu Cihazınız Modifiye edildi uyarısı ya bu ne anlamadım ki Hiç bi işlem yapmadım Günceleme denetel dedim bu uyarıyı vermeye başladı yine

- - - Eklendi - - -
Görüşmelerin kaydedilebileceği kullanıcı bir program tavsiye eder misiniz?

Call Recorder kullan kardeş gerçekten güzel bi program Görüşme esnasında herhangi bi uyarı falanda vermiyor karşı taraf farketmiyo yani Ayrıca arka planda sürekli otomatik çalışıyo arama gelince bi işlem yapmana gerek yok...
Link : ..

- - - Eklendi - - -

Evet Aralık Ayının ortalarında 4.1.2 Güncellemesinin gelmesi bekleniyor arkadaşlar...
İşte Kaynak http://www.sammobile.com/2012/11/12/samsung-to-update-the-galaxy-s-iii-to-android-4-1-2-soon/

infinebleu

Üye
Galaxy s3 um var asphalt 7 apk attım gırıyorum oyuna checking licence diyor siyah ekren geliyor ana sayfaya donuyor internetede bağlıyım

a1y2

Üye
Ya arkadslar ben s3 kullancisym ama bzi sorunlarm var.bna bzen msjlar gondrildgi zman gelmyo ozellikle uzun sure tlfna dokunmadgmda.tlfnu elime alnca gelyo ve saat olark da gondrildgi saati dglde bna ulastgi saati gostryo.acaba hatlardnmi dye dusundm ama bska tlfnda olmyor napablrm guncelldim ama yne dgşmdi..birde gelen msji okumdgmda surekli tekrar tekrar gelyo karsi taraf gondrmdgi halde? Ltfn yardmci olun

a1y2

Üye
Ya arkadslar ben s3 kullancisym ama bzi sorunlarm var.bna bzen msjlar gondrildgi zman gelmyo ozellikle uzun sure tlfna dokunmadgmda.tlfnu elime alnca gelyo ve saat olark da gondrildgi saati dglde bna ulastgi saati gostryo.acaba hatlardnmi dye dusundm ama bska tlfnda olmyor napablrm guncelldim ama yne dgşmdi..birde gelen msji okumdgmda surekli tekrar tekrar gelyo karsi taraf gondrmdgi halde? Ltfn yardmci olun

tatanga_ilker

Üye
asphalt 7 galaxy s3 sahiplerine samsıng apps te ücretsizdi dün hala geçerli mi bilmiyorum ama

tatanga_ilker

Üye
şu an baktım geçerli hala tam adı "[Free promotion] Asphalt 7:Heat

suskunderbedar3

suskunderbedar3

Üye
S.a maxicep ailesi kullandığım telefon samsung galaxy s3 orjinal türkiye den aldım garantili şimdi benim telefona güncelleme geldi 2 tane yükledi m sonra sürümü ne baktım 4. 4 fabrika aya r attım yine güncelleme geldi yine 4.4 sürüm millet 4.1 sürümünde 4.2sı de yakında geliyor güncelleme sı acil bir yardım edin ne yapmalıyım 4.4 kaldi telefon

InCo[Nn]U

InCo[Nn]U

Üye
telefon yurt dışı ithalat mı? öyleyse hangi ülke çıkışlı? biraz daha bilgi verirsen yardımcı olabilirim veyahut ülke kodları ve en son yayımlanan güncellemeleri sammobile den takip edebilirsin .

Ithalat degil teli turkiyeden aldim

Bellatricc

Bellatricc

Üye
Merabalar ben Galaxsy S3 alacamda Cin malı ile kazıklarlar diye süpheleniyorum nasıl ayırt edebilirim orjinali ile sizce ???

shebly

Üye
ACİL YARDIM Bugun telefona bi güncelleme geldi guncellemeyı kurduktan sonra telefon geçersiz sim kart dıo bi kod felan istio.Telefonu yaklaşık 25 gun once avusturyadan getırttım pasaport kaydı mevcut öle çakma imei felan değil yani daha önce güncelleme yapmıştım herhangi bi problem yoktu fakat bugunkı guncellemeden sonra bu sorunu yaşıyorum ne yapmam gerekıyor lütfen bilen bi arkadaş yardımcı olsun kafayı yemek uzereyım :S:S:S:S

merhaba ben Fransadan unlock diye galaxy s3 aldım ama telefonu açarken benden pin kodu istiyor lütfen bilgisi olan yardım etsin bu problemi nasıl hallederim telefon işinden de anlamıyorum hiç

iştee

Üye
benide ekle galaxy s3 siyah

kralrodi

Üye
arkadaşlar ana seyfamdaki sayfaları kaldıramıyorum. silmeye çalıştığımda takılıp touchwiz ana sayfa durduruldu diye trapor alıyorum. ne yapmalıyım

ayarlar_gelistirici seçenekleri pencere animasyon ayarı, geçiş animasyonu ölçeği, animator süre olcegini 1x yap duzelecektir

s.ileli

s.ileli

Üye
Bende ekle kardeş beyaz 16gb

TheMadness

TheMadness

Üye
Merabalar ben Galaxsy S3 alacamda Cin malı ile kazıklarlar diye süpheleniyorum nasıl ayırt edebilirim orjinali ile sizce ???

Ayırt edemiyorsan hiç alma bence.

Ankesörlü telefon ile gönderildi

iştee

Üye
Kamera cekiminde deklanşör sesi çıkmıyor sesi nasıl acicaz bilen varmı?

bydermen

Üye
S.a maxicep ailesi kullandığım telefon samsung galaxy s3 orjinal türkiye den aldım garantili şimdi benim telefona güncelleme geldi 2 tane yükledi m sonra sürümü ne baktım 4. 4 fabrika aya r attım yine güncelleme geldi yine 4.4 sürüm millet 4.1 sürümünde 4.2sı de yakında geliyor güncelleme sı acil bir yardım edin ne yapmalıyım 4.4 kaldi telefon

Kies le yap kardeş güncellmeyi Pek yazdığından bişey anladım denilemez ama kies kullan otomatik uyarı verir onaylarsın 4.1 e yükseltirsin

Üst Alt