Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

musti15fb

Üye
Hafıza kartınızı NTFS biçiminde biçimlendirirseniz evet, telefon kabul ediyor. Ancak biraz daha yavaşlıyor, haberiniz olsun. Tabii ben hala küçük Kingston hafıza kartları ile uğraşıyorum. Class'a geçemedim. Zaten telefonumu yeni kurtardım, değiştiricem.

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Hafıza kartınızı NTFS biçiminde biçimlendirirseniz evet, telefon kabul ediyor. Ancak biraz daha yavaşlıyor, haberiniz olsun. Tabii ben hala küçük Kingston hafıza kartları ile uğraşıyorum. Class'a geçemedim. Zaten telefonumu yeni kurtardım, değiştiricem.

Teşekkürler dostum bu cevap benim için yeterli ;) Yalnız yavaşlıyor derken veri aktarım hızındanmı bahsediyorsunuz ; yoksa bir video filan acarken yavaş bir şekilde acmasındanmı ?

ali_axe

Üye
64 gb lik hafıza kartı kullanan var mi kasma olayı filan oluyor mu ve de marka tavsiyesi var midir

Suyaka

Suyaka

Üye
64 gb lik hafıza kartı kullanan var mi kasma olayı filan oluyor mu ve de marka tavsiyesi var midir

Sandisk'inkini kullanıyorum. Harika verimli çalışıyor. Class 10 yüksek sınıf.

Suyaka

Suyaka

Üye
Mad, nerdesin. Dualboot konusunda birkaç bilgiye ihtiyacım var. Ulaş bana :-D

kursunlu16

Üye
Merhaba;

Uzun zamandır yanıt alamadığım bir sorunum var kimsenin başına gelmedimi böyle bir olay ?

Telefonu ilk aldığımda kies ile bağlantı kuruyordum. Telefonu geçenlerde güncelledi, 4.1.1 oldu yedek aldı falan filan derken bugün kiese bağlanayım dedim bağlantı hatası verdi. Kiesi kaldırdım tekrar kurdum hava gazı. Kimi usb hata ayıklayıcıda tik olmasın demiş onuda yaptım. altında sahteciliğe tik koy demiş onuda yaptım olmadı da olmadı. En son biri dil seçenekleri demiş baktım oda yemedi.

nekadar doğrudur bilmem biri windows media player 12 demiş şimdi indiriyorum olmassa allah belasını versin bu telefona böyle program layik görenleri dicem kullanmıcam kiesi. Bununda bir kolay yolu varmı ? windows 7 enterprise kullanıyorum.

musti15fb

Üye
Teşekkürler dostum bu cevap benim için yeterli ;) Yalnız yavaşlıyor derken veri aktarım hızındanmı bahsediyorsunuz ; yoksa bir video filan acarken yavaş bir şekilde acmasındanmı ?

Rica ederim ne demek. Video açarken biraz yavaş açıyor.

musti15fb

Üye
Merhaba;

Uzun zamandır yanıt alamadığım bir sorunum var kimsenin başına gelmedimi böyle bir olay ?

Telefonu ilk aldığımda kies ile bağlantı kuruyordum. Telefonu geçenlerde güncelledi, 4.1.1 oldu yedek aldı falan filan derken bugün kiese bağlanayım dedim bağlantı hatası verdi. Kiesi kaldırdım tekrar kurdum hava gazı. Kimi usb hata ayıklayıcıda tik olmasın demiş onuda yaptım. altında sahteciliğe tik koy demiş onuda yaptım olmadı da olmadı. En son biri dil seçenekleri demiş baktım oda yemedi.

nekadar doğrudur bilmem biri windows media player 12 demiş şimdi indiriyorum olmassa allah belasını versin bu telefona böyle program layik görenleri dicem kullanmıcam kiesi. Bununda bir kolay yolu varmı ? windows 7 enterprise kullanıyorum.

Aynı sorun birçok kişide var bu sorun ile ilgili facebook'tan Samsung Türkiye'ye mesaj attım. Bu sorunu çözeceklermiş. Açıkçası koskoca teknoloji şirketi bize 4.1.1'i sunarken bunu görmemesi resmen saçmalık.

Türe

Türe

Üye
Bende bazen ekran kilitliyken uyandırmak için menü tuşu veya kilit tuşuna basıyorum mavi ekran gelip öyle açılıyo :hmmm

SGS3

SGS3

Üye

64 gb sandisk de olmuyor arkadasim bugun sabah nfts format attim dedigin uzere istedigini atabiliyorsun fakat telefonda kart takiniz diyor bicimlendirme geliyor.. yokmudur bir cozum ya sacmaliga bak

SilentOne

SilentOne

Üye
Bende bazen ekran kilitliyken uyandırmak için menü tuşu veya kilit tuşuna basıyorum mavi ekran gelip öyle açılıyo :hmmm
o bendede oluyor bazen ama telefonda sıkıntı yaratmadıqı ıcın pek takmıyorum

sergei95

sergei95

Üye
Merhaba;

Önce Kiesi açıp sonra telefonu bağlamayı dene birde ben böyle çözdüm.

M. tAHA

M. tAHA

Üye
ben hala 4.1.1 e yükseltemedim :cry:

M. tAHA

M. tAHA

Üye
bilgisayarım kiesi açmıyor kıes calımayı durdurdu diyor. :( ve de telefonuma guncellemeyi yollamadılar daha. 4.0.4 le takılıyoruz :cry:

- - - Eklendi - - -

ben ingiltere rom'unu indiriyorum 8 dk sonra kuracağım inş. :eller:
ben telefona aykırı bisey yapamıyorum ya korkudan. onu falan nasıl yapıyorsun ?

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
64 gb sandisk de olmuyor arkadasim bugun sabah nfts format attim dedigin uzere istedigini atabiliyorsun fakat telefonda kart takiniz diyor bicimlendirme geliyor.. yokmudur bir cozum ya sacmaliga bak

:hmmm bu olmadı iste! Bu hafta 64 gb. klas 10 siparişi vericektim ; telefon gormuyorsa boşuna sipariş vermeyeyim:(
Bu arada usenmeyip test yaptığınız için teşekkür ederim ;)

Türe

Türe

Üye
Jelly bean i kurdum cihaz akislarda yahu super oldu :ehe

Türe

Türe

Üye
Yalniz bir sorun var ; Jelly Bean klavyesinde t9 yok onu nasil yapicaz :(

Üst Alt