Hafıza kartınızı NTFS biçiminde biçimlendirirseniz evet, telefon kabul ediyor. Ancak biraz daha yavaşlıyor, haberiniz olsun. Tabii ben hala küçük Kingston hafıza kartları ile uğraşıyorum. Class'a geçemedim. Zaten telefonumu yeni kurtardım, değiştiricem.
64 gb lik hafıza kartı kullanan var mi kasma olayı filan oluyor mu ve de marka tavsiyesi var midir
Mad, nerdesin. Dualboot konusunda birkaç bilgiye ihtiyacım var. Ulaş bana :-D

Teşekkürler dostum bu cevap benim için yeterliYalnız yavaşlıyor derken veri aktarım hızındanmı bahsediyorsunuz ; yoksa bir video filan acarken yavaş bir şekilde acmasındanmı ?
Merhaba;
Uzun zamandır yanıt alamadığım bir sorunum var kimsenin başına gelmedimi böyle bir olay ?
Telefonu ilk aldığımda kies ile bağlantı kuruyordum. Telefonu geçenlerde güncelledi, 4.1.1 oldu yedek aldı falan filan derken bugün kiese bağlanayım dedim bağlantı hatası verdi. Kiesi kaldırdım tekrar kurdum hava gazı. Kimi usb hata ayıklayıcıda tik olmasın demiş onuda yaptım. altında sahteciliğe tik koy demiş onuda yaptım olmadı da olmadı. En son biri dil seçenekleri demiş baktım oda yemedi.
nekadar doğrudur bilmem biri windows media player 12 demiş şimdi indiriyorum olmassa allah belasını versin bu telefona böyle program layik görenleri dicem kullanmıcam kiesi. Bununda bir kolay yolu varmı ? windows 7 enterprise kullanıyorum.
Teşekkürler dostum bu cevap benim için yeterliYalnız yavaşlıyor derken veri aktarım hızındanmı bahsediyorsunuz ; yoksa bir video filan acarken yavaş bir şekilde acmasındanmı ?
o bendede oluyor bazen ama telefonda sıkıntı yaratmadıqı ıcın pek takmıyorumBende bazen ekran kilitliyken uyandırmak için menü tuşu veya kilit tuşuna basıyorum mavi ekran gelip öyle açılıyo![]()
Merhaba;
Uzun zamandır yanıt alamadığım bir sorunum var kimsenin başına gelmedimi böyle bir olay ?
Telefonu ilk aldığımda kies ile bağlantı kuruyordum. Telefonu geçenlerde güncelledi, 4.1.1 oldu yedek aldı falan filan derken bugün kiese bağlanayım dedim bağlantı hatası verdi. Kiesi kaldırdım tekrar kurdum hava gazı. Kimi usb hata ayıklayıcıda tik olmasın demiş onuda yaptım. altında sahteciliğe tik koy demiş onuda yaptım olmadı da olmadı. En son biri dil seçenekleri demiş baktım oda yemedi.
nekadar doğrudur bilmem biri windows media player 12 demiş şimdi indiriyorum olmassa allah belasını versin bu telefona böyle program layik görenleri dicem kullanmıcam kiesi. Bununda bir kolay yolu varmı ? windows 7 enterprise kullanıyorum.
o bendede oluyor bazen ama telefonda sıkıntı yaratmadıqı ıcın pek takmıyorum
2d grafik hızlandırıcıyı açmıştım geliştirici ayarlarından onu kapattım düzeldiben hala 4.1.1 e yükseltemedim![]()

ve de telefonuma guncellemeyi yollamadılar daha. 4.0.4 le takılıyoruz 
ben telefona aykırı bisey yapamıyorum ya korkudan. onu falan nasıl yapıyorsun ?
ben ingiltere rom'unu indiriyorum 8 dk sonra kuracağım inş.![]()
64 gb sandisk de olmuyor arkadasim bugun sabah nfts format attim dedigin uzere istedigini atabiliyorsun fakat telefonda kart takiniz diyor bicimlendirme geliyor.. yokmudur bir cozum ya sacmaliga bak
bu olmadı iste! Bu hafta 64 gb. klas 10 siparişi vericektim ; telefon gormuyorsa boşuna sipariş vermeyeyim
bu olmadı iste! Bu hafta 64 gb. klas 10 siparişi vericektim ; telefon gormuyorsa boşuna sipariş vermeyeyim
![]()
Bu arada usenmeyip test yaptığınız için teşekkür ederim![]()

Yalniz bir sorun var ; Jelly Bean klavyesinde t9 yok onu nasil yapicaz![]()