Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

SilentOne

SilentOne

Üye
isin garibi bana gelmedi guncelleme

ArmgnGrskn

Üye
Arkadaslar ben mp3 dowload programi istiyorum bilen varsa bna Soylermisiniz easy dowloader Indrdim fakt apk vya doc dosyalari gibi dosyalari indiriyor saddce
Son olarak bir root programi onerirmisiniz arkadaslar? Tesekkurler simdiden :)

TheMadness

TheMadness

Üye
omega jb romu kurdum mükemmel. cm9.1 + siyahkernel ve omega 27.1 + siyahkernel deneyin hepsi süper :oke:

orenilker

Üye
BEYLER ACİL BİR BAKARMISINIZ !!!! benım s3 de son 1 haftadır google play store den bişey indiremiyorum cıhazı sıfırladım ama gene indiremiyorum bi yardım edin

Jin_KaZama

Benide ekleyebilirsiniz gs3 cakil mavisi alali 1 hafta oldu :)

bestofjon

Üye
Arkadaşlar telefonu ne zamandir kullanıyorum ama son 2 3 gündür güç(power) tuşuna bakınca ekran 1 2 saniyede olsa gec geliyor.çok büyük bir sorun olmasada can sıkıyor iste biraz araştırdım sürüş modunu kapatmak gerek gbi nedenler buldum fakat bende o ztn kapalıydı ne yapmam gerek yardımcı olursanız şimdiden tsk ederim

emrao

Üye
Arkadaşlar iphone kullanıyordum ama kısa süre önce galaxy s3'e geçtim android sistemine biraz yabancıyım yani 2 şey öğrenmek istiyorum rehberimdeki insanların fotoğraflarını facebookla nasıl senkronize edebilirim ve iphonedaki smslerimi s3'e nasıl aktarabilirim internetten birkaç yöntem buldum ama sonuç alamadım malesef yardımcı olursanız sevinirim

newguard

newguard

Üye
Arkadaşlar telefonu ne zamandir kullanıyorum ama son 2 3 gündür güç(power) tuşuna bakınca ekran 1 2 saniyede olsa gec geliyor.çok büyük bir sorun olmasada can sıkıyor iste biraz araştırdım sürüş modunu kapatmak gerek gbi nedenler buldum fakat bende o ztn kapalıydı ne yapmam gerek yardımcı olursanız şimdiden tsk ederim

o genel problem bendede var menü ve rehber geç geliyo telefona kurduğumuz oyun program v.s den kaynaklanıyo olabilir ama jelly bean dan sonra düzelicektir

emrao

Üye
Arkadaşlar iphone kullanıyordum ama kısa süre önce galaxy s3'e geçtim android sistemine biraz yabancıyım yani 2 şey öğrenmek istiyorum rehberimdeki insanların fotoğraflarını facebookla nasıl senkronize edebilirim ve iphonedaki smslerimi s3'e nasıl aktarabilirim internetten birkaç yöntem buldum ama sonuç alamadım malesef yardımcı olursanız sevinirim

ArmgnGrskn

Üye
BEYLER ACİL BİR BAKARMISINIZ !!!! benım s3 de son 1 haftadır google play store den bişey indiremiyorum cıhazı sıfırladım ama gene indiremiyorum bi yardım edin

Bendede oyle bir sorn olmstu baglandigin wufi ye dikkat et msela ben evde indremiyorum Ama ev dsndn bir yerdn ck rht ibdiriyorum bn kardes onu dene bdecayarlari kntrol et gerekrse g.play'i guncelle ondnda kaynklanio

orenilker

Üye
Bendede oyle bir sorn olmstu baglandigin wufi ye dikkat et msela ben evde indremiyorum Ama ev dsndn bir yerdn ck rht ibdiriyorum bn kardes onu dene bdecayarlari kntrol et gerekrse g.play'i guncelle ondnda kaynklanio
kardeşim google playı nasıl güncelliyoruz

- - - Eklendi - - -

google play storeyi nasıl guncellicez ki

payzen

Üye
daha yeni galaxy s3 aldım sizce direk root yapayımmı yoksa güncellemeleri yapıpta mı rootlayım güncellemeden sonra rootlarsam sorun olmaz dimi?

SilentOne

SilentOne

Üye
once bir alista telefona sisteme sonra root yaparsin:-)

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Beyler anlayan biri cevaplasın sorumu!
3 seferdir telefona samsung account guncellemesi geliyor;
Soru:samsung account guncellemesi ne işe yarar?
Biri cevaplayabilirse hayır duamı alır;) İnternet üzerinden baktım, pek birsey bulamadım bu account guncellemesi hakkında:(

Suyaka

Suyaka

Üye
Telefonundaki samsung hesabı ile ilgili senkronizasyon ayarlarını kapsayan bir güncelleme. Çok mühim değil.

Ereinion

Üye
hayir desekte surekli karsimiza cikan igrenc bir guncelleme zirt pirt yapiyorum hala her dakka sorabiliyor.. dunyayi kurtaran guncelleme sanki. :angry:

sincerelym

sincerelym

Üye
Resim galerisinde istemediğimiz resimlerin gösterimini nasıl engelliyoruz mesela navigasyon ikonlari vs.

fatihorak1

Üye
Arkadaşlar benim bir sorunum var.Allah rızası için bilen birisi cevap versin.

2 hafta önce aldığım s3 telefonumda dünden beri wifi sorunu yaşıyorum.

Sorunum:Wifiyi tıkladığımda yeşil yanıyor ve tüm şebekeler geliyor.Sonrasında benimki dahil herhangi bir kablosuz wireless hattı tıkladığımda şifre soruyor fakat altındaki bağlan butonu deaktif.Şimdiye kadar böyle bir sorun yoktu.Nasıl çözülür arkadaşlar.Şimdiden teşekkür ederim.

Üst Alt