Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
arkadaşlar dün telefona oyun uygulama ve müzik indirmek için uygulamalar indirdim. fakat ondan sonra real football 2012 ye girince telefonda acayip takılmalar gördüm. sizce neyden kaynaklanır? dr.web license virüs programımda var ama virüs bulamadı telefonda :(

Kardesim senin gs3 unde büyük ihtimal donanımsal problem var! Seni sdn forumlarından da biliyorum, devamlı cihazın problemlerinden bahsediyorsunuz bence cihazını bir servise göster gec olmadan. Real futbol oynarken benim gs3 umde problem yasamamıstım. Güç tasarrufu modunu kapatıp birde öyle dene oyunu; güç tasarrufu açıkken islemcilerden tam performans alamazsın. Eğer oyunda halen takılmalar devam ederse kesinlikle bir servise göster telefonu;)

blackbatuhan

Üye
telefonu güç tasarrufunda kullanmıyorum birde real football 212 de sadece devre arası olunca takılıyodu bende diyodum devre bitti birde maç bitince takılıyodu. ama dünkü uygulamaları yükledikten sonra iyicene takılmalar devam etti. şimdi gene denicem. fakat şöylede bişey var fabrika ayarlarına dönünce takılmalar gidiyor ama 1 hafta sonra tekrar başlıyor. birde benim yüklediğim uygulamaları ben ücretli olan uygulamaları internetteki sitelerden indiriyorum apk şeklinde temin kaspersky indirdim hemde paralı olanını bedavaya fakat şimdi kaldırmaya çalışıyorum ve kaldıramıyorum nedense kaldırın üstü karanlık nasıl kaldırıcam?

moonali52

Üye
arkadaşlar s3 de 64 gb hafıza kartı kasmalara neden olurmu

gard56

Üye
androidsever kardeş beni de eklermisin çakıl mavisi

safakk34

safakk34

Üye
Ya arkadaslar bu guncelleme ne zaman cikacak ya

blackbatuhan

Üye
Beyler ya bişiy söylicem size kafanızı agrıttım kusra bakmayın ama. Bu seferki sorunum ciddi gibi. Şimdi ben temin telefonun tuş kilidini açtım internete gircektim. Herneyse tam elimi kaydırdım ve tık diye ses geldi telefon sessizdeydi. Sonra herneyse telefonda gezinirken geri tuşuna bastım ve gene tık diye ses geldi ama ses duyulmayacak kadar az telefonu kurcalayan duyabiliyo ama rahatlıkla. Herneyse dedim bu tık sesi ne ya falan ve artık nerdeyse her tus kilidini kaydırınca tık sesi çıkıyor. Sonra arka kapağı açtım ve kulağımı telefonun arka kapağına koydum. Sonra gene açtım tuş kilidini ve bi baktım ses hoperlorden geliyor. Ve o ses geldikten sonra hoperlorden sssssss diye sesler çıkıyor ve kesiliyor. Sonra basınca gene o sesler duyuyor. Yani hoperlor muzik vb. Acmadigim halde kendi kendine aciliyor gibi buse boyle bisi yasiyan varmi napmam lazim tik sesi delu ediyor artik

tcan11

Üye
teşekkürler

gard56

Üye
Arkadaşlar yardımcı olsanız sevinirim vpn ayarlarını bakarken şifre istedi ben de şifre yazdım tuş kilidini her açtığımda şifre istiyor bu uygulamayı bi türlü kaldıramadım

nidanill

Üye
benide ekleyin 1 aydır bende s3 kullanıcısıyımm. mermer beyazııı :)

matrixxxl

Üye
indirdiğim programdan karspersky programı telefonumu kullanılamaz hale getirdi bi şifre istiyor ana ekranda ama bilmediğim için hiç bir işlem yapamıyorum acilen cevap yazabilirmisiniz?

perboanyok

Üye
ben alalı 1 ay oldu benim telefon da çakıl mavisi :)

danismaz61

Üye
Arkadaşlar 25 mb bir güncelleme geldi bugün yüklerken yüzde yirmi beste sorun oluştu ne güncellemesi bu acaba başka arkadaşlara geldi mi?

Suyaka

Suyaka

Üye
Kies ile tekrar dene. Minör bi güncelleme, çok önemli değil.

danismaz61

Üye
Kies ile tekrar dene. Minör bi güncelleme, çok önemli değil.
güncelleme var dedi sevindim jelly bean mı acaba diye 25 mb bi şey çıktı telefonun ana bant sürümü hangi ülkeye ait onuda bilmiyorum acaba ddim :(

Suyaka

Suyaka

Üye
Değil, henüz jb değil :-)

Suyaka

Suyaka

Üye
bir soru daha telefonum rootlu güncelleme sırasında sıkıntı olur mu ve bu minör güncelleme sonrası root gider mi?:)

Resmi olan her güncellenme sonrası root gider. Sorun olmaz ama gider.

Suyaka

Suyaka

Üye

Rica ederim. Her seferinde aynı root dosyasını kullanma ama dikkat et. Yanlış root dosyasını kullanırsan sıkıntı olur. Kimi güncellemelerde sistem dosyası üzerinde değişiklik yapıldığından eski root dosyasını kullanmak ciddi problemlere neden olabilir. Benden uyarı dikkat et:-)

danismaz61

Üye

Rica ederim. Her seferinde aynı root dosyasını kullanma ama dikkat et. Yanlış root dosyasını kullanırsan sıkıntı olur. Kimi güncellemelerde sistem dosyası üzerinde değişiklik yapıldığından eski root dosyasını kullanmak ciddi problemlere neden olabilir. Benden uyarı dikkat et:-)

yok takip ediyorum sizin açtığınız konulardan falan yeni jb ile ilgili root dosyasıda paylaşılır herhalde:) bide bu minör güncelleme 99da kalıyor kies üzerinden iki sefer denedim kalıyor ancak daha yükleme başlamadan karşıdan yüklerken oluyor bu:S

Üst Alt