Arkadaşlar bende Samsung Galaxy S3 (beyaz) kullanıyorum, bir sorum olacak. Bilgisayardan içine koyduğum filmlerin altyazılarını nasıl yada hangi player ile açabilirim. Telefona MX Player yükledim birde kendi video oynatıcısı var ancak MX player da altyazı seçeneği var ancak .srt formatında ki altyazıyı açmadı, ya da bu formatı desteklemiyor. Yardım eden ve etmeyi düşünen herkese şimdiden teşekkürler..
güncellemeden sonra telefonunuzu yeniden başlatın yahut kapatıp açın..
ACİL YARDIM Bugun telefona bi güncelleme geldi guncellemeyı kurduktan sonra telefon geçersiz sim kart dıo bi kod felan istio.Telefonu yaklaşık 25 gun once avusturyadan getırttım pasaport kaydı mevcut öle çakma imei felan değil yani daha önce güncelleme yapmıştım herhangi bi problem yoktu fakat bugunkı guncellemeden sonra bu sorunu yaşıyorum ne yapmam gerekıyor lütfen bilen bi arkadaş yardımcı olsun kafayı yemek uzereyım :S:S:S:S
Dostum yeniden baslasttim kackere yalniz telefon hatti kabul etmio gecersiz hat diyor acilista pin kodunu felan giriyorum daha sonra baska bi kod istio
- - - Eklendi - - -
Acilistan sonra istedigi kod sim agi pin kodu lutfen bi yardim edin farkli bi room felan mi yuklemek lazim neden oldu bu sikinti acaba hala cozemedim
valla onu bilmiyorum ordaki arkadaşıma aldırdım fakat daha onede güncelleme yapmıştı bi sıkıntı yoktu özel güncelleme derken nasıl oluo?
Arkadasim anlatim bozuklugu, kusura bakma. Ben bu islerin ustasi degilim. Ozel bir guncelleme derken demek istedigim belki bu yaptigin guncelleme o operatorun simkilidini iceren bir guncellemeyse, simkilit tekrar devreye girmistir, onu demek istedim. Hani Turkiye`de de yapiyorlar, mesela trcell kampanyali telefon satiyor, sadece kendi simkarti calisiyor. Onun gibi. Bu tabii sadece bir varsayim, dedigim gibi ben bu islerden pek anlamam, sadece mantik yuruttum. Yaniltici bilgi vermek istemem.