Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

gncmachiner

Üye
Arkadaşlar ben linkteki flash playeri yükledim. Ancak Bilgisayarımdan telefona ingilizce çalışma videolarımı atıyorum. Ses geliyor ancak görüntü gelmiyor. Ne yapmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz.Dosya türü= Flash Video File (.flv

kyo_55

Üye
benide eklermisiniz çakıl mavisi

ilbars_0614

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]Benim s3 çakıl mavisi:-)[/SIZE][/COLOR]

master_sea

Üye
Arkadaşlar ben linkteki flash playeri yükledim. Ancak Bilgisayarımdan telefona ingilizce çalışma videolarımı atıyorum. Ses geliyor ancak görüntü gelmiyor. Ne yapmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz.Dosya türü= Flash Video File (.flv

onları açmanız için sanırım google play store daki mx player ya da bs player işinizi görecektir.

SGS3

SGS3

Üye
Arkadaşlar bir sorunum var mx player pro vardi sildim tekrar yukleyim dedim.
Diyor ki Mx Player Pro yuklenemedi bos alan acin ve yeniden deneyin bu ne anlama geliyor sacmalik yardim

gncmachiner

Üye
SilentOne

SilentOne

Üye
ya biri flash player dosyalarını yedeklediyse versin bn nasıl yapılcağını bilmiyorum

PriveT

PriveT

Üye
s3`daslar selam, winamp, jet audio, poweramp programlarinda muzik actigim zaman sanki muzikteki basa gore telefonun titresimi de basa destek veriyor gibime geliyor. Telefonun orjinal muzik playerinde oyle herhangibir titresimsel bas yok. Acaba bu programlardaki titresim destegini nasil kaldirabilirim?

TheMadness

TheMadness

Üye
Arkadaşlar bir sorunum var mx player pro vardi sildim tekrar yukleyim dedim.
Diyor ki Mx Player Pro yuklenemedi bos alan acin ve yeniden deneyin bu ne anlama geliyor sacmalik yardim

Bende de öyle bir sorun oluşmuştu artık kalmış olabilir uygulamadan onları temizle.

- - - Eklendi - - -

s3`daslar selam, winamp, jet audio, poweramp programlarinda muzik actigim zaman sanki muzikteki basa gore telefonun titresimi de basa destek veriyor gibime geliyor. Telefonun orjinal muzik playerinde oyle herhangibir titresimsel bas yok. Acaba bu programlardaki titresim destegini nasil kaldirabilirim?

Ayarlardaki ( Telefon Ayarları ) Ses bölümüne bakın orada bulursunuz cevabınızı oradaydı ama şimdi CM9 kullandığım için tam olarak cevaplayamayacağım malesef.

- - - Eklendi - - -

ya biri flash player dosyalarını yedeklediyse versin bn nasıl yapılcağını bilmiyorum

Atarım az sonra ;)

- - - Eklendi - - -

Arkadaşım ikisinide denedim bugün ikiside açmadı. Başka önerisi olan yokmu?

Armv7 codeclerini yüklediyseniz açması lazım. Mx Player'ın neredeyse açamadığı hiç bir format yok.

SilentOne

SilentOne

Üye

Bende de öyle bir sorun oluşmuştu artık kalmış olabilir uygulamadan onları temizle.

- - - Eklendi - - -

Ayarlardaki ( Telefon Ayarları ) Ses bölümüne bakın orada bulursunuz cevabınızı oradaydı ama şimdi CM9 kullandığım için tam olarak cevaplayamayacağım malesef.

- - - Eklendi - - -

Atarım az sonra ;)

- - - Eklendi - - -

Armv7 codeclerini yüklediyseniz açması lazım. Mx Player'ın neredeyse açamadığı hiç bir format yok.
şükür sonunda birton kişi flash diye bağrıyor bunu konu olarak açıp buradaki konuya eklemek lazım

danismaz61

Üye

şükür sonunda birton kişi flash diye bağrıyor bunu konu olarak açıp buradaki konuya eklemek lazım

benim şimdiye kadar deneyip açamadığım bir format olmadı neredeyse hepsini denedim mx player'la ancak mx player ücretsiz sürümde dediğinizi bende yaşadım pro sürümüyle hic bir sıkıntı kalmadı forumda bak bul bulduysan kuramıyorsan arkadaşın da dediği gibi onunla ilgili tüm dosya ve codek'leri sil sorunun çözülecektir ;)

MuLTi KiLL

MuLTi KiLL

Üye
Ben Yeniyim ve Aranıza Katıldığıma memnun oldum Çakıl Mavısı 16GB-International Edition(Türkiye`de ve başqa ülkelerde olmayan güncelleştirmelerin hepsi mevcutdur) Azerbaycan`danım bu arada...

Ereinion

Üye
benim telefon kasmaları çoğaldı nedense buna bir çözüm bulmamız şart. tavsiyeniz varmı? task managerları falan memory optime herşeyi deniyorum cıx.

gncmachiner

Üye

[/QUOTE]

Arkadaşım bilgilerin için çok teşekkür ederim. Mx playeri kurdum. Yanlız storede armv7, armv6,armv5. yani 3 adet codec var. bunlardan armv7 olanı kurdum. Videoyu açtığımda ilk başta yine ses geldi video yoktu , ancak sağ üst köşede donanım kod çözücüye tıklayıp, yazılım kod çözücüyü seçtiğim zaman video açıldı. Ancak her seferinde bunu seçmem mi gerekicek. Şimdi burdan anladığım kadarıyla s3 bu fortmatı kendisi açamıyor ve bu programın codeği ile açıyor. s3'ün kendi donanımı için ayrıca bir codek yokmu acaba. Birde diğer v6 , v5 codekleri ne işe yarar. Onlarıda kurmalımıyım.

DMonSTeR

Üye
Vay be S3 Satışları patlama yapmış. Ne oldu kılıflar geldi mi hiç yoksa samsung bizi kandırdı mı ?

SilentOne

SilentOne

Üye
benim şimdiye kadar deneyip açamadığım bir format olmadı neredeyse hepsini denedim mx player'la ancak mx player ücretsiz sürümde dediğinizi bende yaşadım pro sürümüyle hic bir sıkıntı kalmadı forumda bak bul bulduysan kuramıyorsan arkadaşın da dediği gibi onunla ilgili tüm dosya ve codek'leri sil sorunun çözülecektir ;)
bnde sikinti yok hersey yuklu videolari acamayan arkadaslar icin soyledim bn aga :-)

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Madness benim cep telefonu kısmındaki PebbleBlue(Çakıl Mavisini) ben PB diye kısaltmıştım.Bir baktım sende öyle yapmışsın.Senin telefonda sanırsam çakılmavisi :)

erkin2503

Üye
arkadaşlar bnim orta tusta anlayamadığım bir çatlak olstu hiç dsmedide telef
on. basmaktan oldgnu düşünüyorum orta tuşu kullanmadan güç tuşuna bstigimda uyg.kapatn bir program yokmudr

SilentOne

SilentOne

Üye
ver servise değiştirsinler aga

mfatihbodur

Üye
Bende varım burdayım :)

Üst Alt