bir soru : google haritalar navigasyon henüz bu konumda kullanılamıyor... aldığımdan beri navigasyonu hiç açamadım
ve bu nova3 hakikaten 1.7 gb mı... barekallah![]()
arkadaşlar telefonun sesi sanki az çıkıyor müziği açtığım zaman yüksek bir ses aldığımı düşünmüyorum ve equalizer ayarlarında mesela tiz'i arttırdığımda ses azalıyor kulaklığı taktığımda da bu oluyor. acaba sizde de aynı sorun var mı ? sorun mu gerçi bilmiyorum ama![]()
sizde de aynı sorun var mı?
1.7gb +apk. Ama değer
hala iniyor bitmedi bakayım nasıl bişey çıkacak. son 300 mb... ama combatı gördüm... müthişti..mad.. ben symbiaNCIyım alışık değilim bu kaliteye...hala iniyor bitmedi bakayım nasıl bişey çıkacak. son 300 mb... ama combatı gördüm... müthişti..

aklım karman çorman şimdi telefon çalınca kulağıma götüren bir uygulama arıyorum 

acaba alis-veris magzasina girerken mi oldu br seyler.Madnes kardesim baska turlu nasil format atarim vede herhangi bi zarari olur mu?bendn bska fabrika ayarlarina dnmeye calisan oldu mu?
- - - Eklendi - - -
reberemo burdaki oyunlarin hepsini denedin mi?
acaba alis-veris magzasina girerken mi oldu br seyler.Madnes kardesim baska turlu nasil format atarim vede herhangi bi zarari olur mu?bendn bska fabrika ayarlarina dnmeye calisan oldu mu?
- - - Eklendi - - -
reberemo burdaki oyunlarin hepsini denedin mi?
saol kardeşim sonunda ya
Vay geldi başına şimdi samsungun :-D Hayırlı olsun.

nedense laptop kullanasım gelmediVay Vay kimleri görüyorum
Sonunda kavuştun demek S3'üne aranız nasıl eyimi![]()
süper bişi cihaz fena ama aradığımı bulameyom 
geçmiş olsun şimdiden