Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

Kupa Beyi

Kupa Beyi

Üye
Şuan en iyi telefon bende almayı düşünüyorum hayırlısı konu için teşekkürler çok güzel olmuş emeğinize sağlık !

TheMadness

TheMadness

Üye
Custom rom çok güzel. Kullanmadığım her şey silinmiş ve pure jb arayüzü çok iyi.

reberemo

Üye
bir soru : google haritalar navigasyon henüz bu konumda kullanılamıyor... aldığımdan beri navigasyonu hiç açamadım

ve bu nova3 hakikaten 1.7 gb mı... barekallah :)

TheMadness

TheMadness

Üye
bir soru : google haritalar navigasyon henüz bu konumda kullanılamıyor... aldığımdan beri navigasyonu hiç açamadım

ve bu nova3 hakikaten 1.7 gb mı... barekallah :)

1.7gb +apk. Ama değer

• Beğen
Tepkiler: reberemo

By Fixed

Üye
arkadaşlar telefonun sesi sanki az çıkıyor müziği açtığım zaman yüksek bir ses aldığımı düşünmüyorum ve equalizer ayarlarında mesela tiz'i arttırdığımda ses azalıyor kulaklığı taktığımda da bu oluyor. acaba sizde de aynı sorun var mı ? sorun mu gerçi bilmiyorum ama :D

arada kaynamış :D sizde de aynı sorun var mı?

danismaz61

Üye
Arkadaşlar size de oluyor mu karşıdan taraftan gelen bazı mesajlar bana gelmiyormuş mesaj geliyormuş bana diyorlar cevap vermedin diye diyorum mesaj gelmedi attık iletildi diyorlar bu sorun sadece bende mi değilse çözümü var mı?

reberemo

Üye

mustafa173173

Üye
galaxy s3 galaxy s3 allshare play ozellıgını uygulayamıyorum. yardım edersenız sevınırım

esmerprens82

Üye
Benimde ekleyin

TheMadness

TheMadness

Üye
mad.. ben symbiaNCIyım alışık değilim bu kaliteye... :D hala iniyor bitmedi bakayım nasıl bişey çıkacak. son 300 mb... ama combatı gördüm... müthişti..

Bu daha iyi. Pc oyunlarıyla yarışır :D

• Beğen
Tepkiler: reberemo
PremiumWork

PremiumWork

Üye
androidsever kardesim butn oyunlarn tamamda bu dead trg. simdide loding diyor az bkleyp durduruldu diyor bi cikis gster reis bide 2 kere fab. Ayarlarina dndurmeye calistim yenidn baslatiyr sadece rehber flen silndigi yok

reberemo

Üye
oyunlar uygulamalar rootlar romlar odin wipe bilmem ne.. okudukça fikrim bulandı ne çok şey var kardeşim ya :D aklım karman çorman şimdi telefon çalınca kulağıma götüren bir uygulama arıyorum :D

eyvahlar olsun daha ilk 2 günde 5 gb yerim kaldı sadece bugün yüklediğim oyunlarla ve programlarla... daha işin başındayım yahu :(

PremiumWork

PremiumWork

Üye
acaba alis-veris magzasina girerken mi oldu br seyler.Madnes kardesim baska turlu nasil format atarim vede herhangi bi zarari olur mu?bendn bska fabrika ayarlarina dnmeye calisan oldu mu?

- - - Eklendi - - -

reberemo burdaki oyunlarin hepsini denedin mi?

reberemo

Üye
acaba alis-veris magzasina girerken mi oldu br seyler.Madnes kardesim baska turlu nasil format atarim vede herhangi bi zarari olur mu?bendn bska fabrika ayarlarina dnmeye calisan oldu mu?

- - - Eklendi - - -

yükledim biraz bakıp sıradakini yüklemeye geçtim zaten 6 7 oyun var ve birkaç program

TheMadness

TheMadness

Üye

- - - Eklendi - - -

Recovery moda girip wipe data yap. Tüm verilerin silinir. Recovery moda nasıl giriliyor diyorsan araştır

heavybud

Üye
sa beni de eklerseniz renk mavi tesekkurler

Maximien

Maximien

Üye
Benide ekle dostum.

Androidsever

Androidsever

Üye
    Konu Sahibi
Kulübümüz 90 kişi oldu :)