Suyaka
Üye
tar gz olarak aldım benen kötü ihtimal tar -zxvf efsbackup.tar.gz yaparım emulatorden
![]()
Odinle mi yükleyeceksin

tar gz olarak aldım benen kötü ihtimal tar -zxvf efsbackup.tar.gz yaparım emulatorden
![]()

Odinle mi yükleyeceksin![]()


Çabuk çabuk geç kalma : ))

Şimdi indiriyorum![]()
swap yaptım![]()

1024 luk mu yaptın?![]()
Kaldırdım şimdi. Gereksiz s3te
Dün itibarı ile telefonumun imeisi silindi. *#06# tuşladığımda IMEI / n.u.l.l / n.u.l.l gibi bir mesajla karşılaşıyordum. Orjinal Türkiye romu atarak düzelttim fakat her zaman bu şekilde şanslı olmayabiliriz. Yani IMEI'nizin saklı olduğu klasörü mutlaka yedek alın. Bu klasör, ana sistem dizininde EFS adlı klasördür. Bu klasör "Encryption File System" yani gizli dosya sistemidir. İçerisinde IMEI numaranız, wi-fi mac adresiniz gibi telefonun özel verileri yer alır. Klasöre basılı tutarak "zip this folder" diyerek zip olarak yedek alın. Sonra başınıza IMEI ile ilgili herhangi bir problem gelmesi hâlinde tekrar aynı dizine bu klasörü kopyalayarak sorundan kurtulabilirsiniz.
Ben EFS klasorune baktim, ici bos gorunuyor. Ne yapmak lazim?
Cihaz rootlu mu
Suyaka rom yapma işlerine başladım![]()
aldığım günden beri ne rom ne root yüzü görmedi telefon 

Hocam ne diyim bilmiyorum senin kadar bu işlerle uğraşanını görmedimaldığım günden beri ne rom ne root yüzü görmedi telefon
Acaba yapsam mı ki![]()

Nova 3 link kırık kardes
çorba yaparım ama cihaz elimde kalır 
[alikan];5066186' Alıntı:Bugün itibari ile Evo yu satmış bulunuyorum ve S3 araştırmasına başladım. Yurt dışından getirmek ile buradaki uygun fiyatlı sıfır almanın mantığı ve farkları nedir hangi yolu izlemeliyim.? Açıkçası çıkış fiyatı 2000 tl idi şimdi 1.670 tl ye bulunuyor fiyatı sanki biraz erken mi düştü gerçi bizim için iyi ama nasıl yapsam bilemedim. Yurtdışı mı TR'mi.? Yurt dışı kullanan arkadaşlar ne gibi farkları var TR' dekinden bir de garanti olayınız nasıl oluyor.?

