Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

TheMadness

TheMadness

Üye
Suyaka

Suyaka

Üye
Çabuk çabuk geç kalma : ))

• Beğen
Tepkiler: TheMadness
TheMadness

TheMadness

Üye
swap yaptım :ehe

HolyCarboy

HolyCarboy

Üye
Nova 3 link kırık kardes

PriveT

PriveT

Üye
Dün itibarı ile telefonumun imeisi silindi. *#06# tuşladığımda IMEI / n.u.l.l / n.u.l.l gibi bir mesajla karşılaşıyordum. Orjinal Türkiye romu atarak düzelttim fakat her zaman bu şekilde şanslı olmayabiliriz. Yani IMEI'nizin saklı olduğu klasörü mutlaka yedek alın. Bu klasör, ana sistem dizininde EFS adlı klasördür. Bu klasör "Encryption File System" yani gizli dosya sistemidir. İçerisinde IMEI numaranız, wi-fi mac adresiniz gibi telefonun özel verileri yer alır. Klasöre basılı tutarak "zip this folder" diyerek zip olarak yedek alın. Sonra başınıza IMEI ile ilgili herhangi bir problem gelmesi hâlinde tekrar aynı dizine bu klasörü kopyalayarak sorundan kurtulabilirsiniz.

Ben EFS klasorune baktim, ici bos gorunuyor. Ne yapmak lazim?

TheMadness

TheMadness

Üye
Suyaka rom yapma işlerine başladım :ehe

• Beğen
Tepkiler: Suyaka
Androidsever

Androidsever

Üye
    Konu Sahibi
Suyaka rom yapma işlerine başladım :ehe

Hocam ne diyim bilmiyorum senin kadar bu işlerle uğraşanını görmedim :D aldığım günden beri ne rom ne root yüzü görmedi telefon :D

Acaba yapsam mı ki
:hmmm

StingAnkara

Üye
Herkese merhaba benim bir sorunum var telefon biraz hareket etmeden kaldigimda karsi taraf arama yaptiginda arayana calar gozuksede tlf calmiyor ve bunu daha sonrada gostermiyor boyle bir sorun yasayan varmi

[alikan]

[alikan]

Üye
Bugün itibari ile Evo yu satmış bulunuyorum ve S3 araştırmasına başladım. Yurt dışından getirmek ile buradaki uygun fiyatlı sıfır almanın mantığı ve farkları nedir hangi yolu izlemeliyim.? Açıkçası çıkış fiyatı 2000 tl idi şimdi 1.670 tl ye bulunuyor fiyatı sanki biraz erken mi düştü gerçi bizim için iyi ama nasıl yapsam bilemedim. Yurtdışı mı TR'mi.? Yurt dışı kullanan arkadaşlar ne gibi farkları var TR' dekinden bir de garanti olayınız nasıl oluyor.?

Androidsever

Androidsever

Üye
    Konu Sahibi
[alikan];5066186' Alıntı:
Bugün itibari ile Evo yu satmış bulunuyorum ve S3 araştırmasına başladım. Yurt dışından getirmek ile buradaki uygun fiyatlı sıfır almanın mantığı ve farkları nedir hangi yolu izlemeliyim.? Açıkçası çıkış fiyatı 2000 tl idi şimdi 1.670 tl ye bulunuyor fiyatı sanki biraz erken mi düştü gerçi bizim için iyi ama nasıl yapsam bilemedim. Yurtdışı mı TR'mi.? Yurt dışı kullanan arkadaşlar ne gibi farkları var TR' dekinden bir de garanti olayınız nasıl oluyor.?

Napak yazak mı listeye :D

Üst Alt