[alikan];5060487' Alıntı:
Sonunda One X mi S3 mü kararsızlığımda S3 almaya karar verdim yarın telefonumu satıyorum aynı gün birtane alacağım ancak aklımdaki şey şu biraz araştırdım Amerika çıkışlı S3 e samsung türkiye garantisi olduğunu söyleyip samsung çağrı merkezi numarası bırakıp arayıp teyit edin diyen bazı satıcılar var 1350 1450 arasında değişken fiyatlar var bunlara güvenmeli mi? Bu tarz yurt dışından getiren arkadaşlar var mı garanti olayını sordular mı telefonlarından memnunlar mı? Herhangi bir sorun yada değişkenlik yaşayan var mı?
Diger firmalari bilmem ama Samsung bu konuda tam bir rezalet!
Ben Rusya`da yasiyorum. D8000 serisi samsung televizyon var. Ona qwerty kumanda almak istedim. Buradaki kumandalar korece.
Bu yuzden de Turkiye`den alayim dedim. Aradim Turkiye Samsungu.
Adamlara diyorumki ben kumanda alacagim, klavyedeki harfler korece mi? Latince mi? Yetkili saticilarinizdan bulabilir miyim.
Cok afedersiniz gerizekali adamlar tutturdu biz yurtdisi cihazlara destek saglamiyoruz.
Diyorum kardesim, sanane benim televizyonumun nereden olduguna, ben sana garanti ya da tamir sormuyorum. Aksesuar alacagim, bilgi istiyorum. Yok tutturdular biz yurtdisi cihazlara destek vermiyoruz.
En son bagirmaya basladim. Dedim tamam kardesim, Turkiye`de ben bu televizyonu almak istiyorum varsay, ama o kumandadan da satin almak istiyorum. Oldu mu simdi? Yardimci olacak misiniz? Satiyor musunuz?
Sonunda sagolsun!!! evet dedi, buyuk magazalardan bulabilirsiniz!!!
Tabi bu anlattigim konunun ozeti. 20 dakikaya yakin tartistim adamlarla.
Ben garanti suresi kapsaminda bugune kadar daha hic bir marka cihazimda sorun yasamadim. Ama nezaman ne olacagi belli olmaz.
Uzun lafin kisasi, senin icin garanti o kadar onemliyse Samsungun hic bir urununu yurt disindan alma...