Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

TheMadness

TheMadness

Üye
Yani? Ben bu islerden, deyimlerden pek anlamiyorum. Biraz daha acar misiniz? Yani orjinal isletim sistemi yerine modifiye edilmis isletim sistemi mi kurmam gerekiyor? Ve de bu cevap her iki sorum icin miydi?

1.si içindi. 2.de es file explorer kur bildirim sesi seçerken hangisiyle açılsın der es file explorerı seç ordan melodini seç :oke:

PriveT

PriveT

Üye
Biraz arastirdim, anladigim gibiymis. Ama sikintilar var diyorlar. Orjinal sistemi bozmadan ek programlarla yapamiyor muyuz acaba?

- - - Eklendi - - -

1.si içindi. 2.de es file explorer kur bildirim sesi seçerken hangisiyle açılsın der es file explorerı seç ordan melodini seç :oke:

Tesekkurler :)

- - - Eklendi - - -

:( es file explorer`i bulamadim. Yardimci olabilir misiniz? Arama kismina yaziyorum bir suru explorer cikiyor ama es olanini bulamadim :S

TheMadness

TheMadness

Üye
Biraz arastirdim, anladigim gibiymis. Ama sikintilar var diyorlar. Orjinal sistemi bozmadan ek programlarla yapamiyor muyuz acaba?

- - - Eklendi - - -

Tesekkurler :)

- - - Eklendi - - -

:( es file explorer`i bulamadim. Yardimci olabilir misiniz? Arama kismina yaziyorum bir suru explorer cikiyor ama es olanini bulamadim :S

Markette var

SGS3

SGS3

Üye
Telefon açıkken bataryayı çıkardım hemen kapandı forumlarda kapanmaz deniliyordu bunun bi ayarı mı var kapanmaması için ek batarya takana kadar kapanmaması için falan?

TheMadness

TheMadness

Üye
Telefon açıkken bataryayı çıkardım hemen kapandı forumlarda kapanmaz deniliyordu bunun bi ayarı mı var kapanmaması için ek batarya takana kadar kapanmaması için falan?

Yalan onlar.

3onur5

3onur5

Üye
telefonuma mesaj geldıgınde ses çıkmıyor ama çağrı gelince ses çıkıyor bug oldu sanki telefonda mesaj sesi değiştiriyorum yine cıkmıyor ses mesaj geldıgınde yokmu bi çaresi !!

sözde her türlü destek denip acılmış bi başlık sadece 1 arkadaş yardımcı oldu sağolsun dünden beri istediğim yardım sohbet arasında kaynıyor
yokmu başka yardımcı olucak arkadaş

TheMadness

TheMadness

Üye
telefonuma mesaj geldıgınde ses çıkmıyor ama çağrı gelince ses çıkıyor bug oldu sanki telefonda mesaj sesi değiştiriyorum yine cıkmıyor ses mesaj geldıgınde yokmu bi çaresi !!

sözde her türlü destek denip acılmış bi başlık sadece 1 arkadaş yardımcı oldu sağolsun dünden beri istediğim yardım sohbet arasında kaynıyor

Ayarlardan bildirim seslerini kontrol et

cmkntr

Üye
Benide ekleyebilirsin cakil mavisi 16gb

fbahadr06

Üye
ekle panpa çakıl mavisi :) beyler bu batarya değiştirirken telefon kapanmıyor filan diye bi olay vardı. Ben telefon açıkken bataryayı çıkarınca telefon kapandı. Nasıl yapılır bunun ayarı?

Androidsever

Androidsever

Üye
    Konu Sahibi

Birde bildirim simgesi işaretli olsun kardeşim ama büyük bir sorun olduğunu sanmıyorum çünkü bendede ıslık olarak mesaj bildirimi var bazen msj geliyor ıslık azcık çalıp kesiliyordu şimdi düzeldi gerçi birde ayarlardan hareket menüsünden en altta olan susturmak/duraklatmak için yazan seçeneği bi kapat dene

• Beğen
Tepkiler: 3onur5
edim1979

edim1979

Üye
selam arkadaşlar galasxy 3 yurt dışı versiyon güncelemesi yapamıyorum yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler
galaxsy 3 beyaz

greyfree

Üye
Allah icin yardim edin ! prizden şarj edemiyorum usb de çok yavaş.bu sorunu yaşayan çok var çözüm getiren yokmu? Fişe takınca şarj etmiyor usb ile pc den şarj ediyor anlamadım gitti her yolu denedim adaptörü başka telde denedim çalışıyor tele format attım sorun devam ediyor format attıktan sonra prizden şarj ediyor bidahaki sefere şarj etmiyor :S

LÜTFEN YARDIM !!!

3onur5

3onur5

Üye
Birde bildirim simgesi işaretli olsun kardeşim ama büyük bir sorun olduğunu sanmıyorum çünkü bendede ıslık olarak mesaj bildirimi var bazen msj geliyor ıslık azcık çalıp kesiliyordu şimdi düzeldi gerçi birde ayarlardan hareket menüsünden en altta olan susturmak/duraklatmak için yazan seçeneği bi kapat dene

yok bi türlü olmuyor bu durumda canımı sıkmaya basladı

TheMadness

TheMadness

Üye
Tesekkur ederim bunları nasıl temin ederim ve yaparım bu telefondaki uygulamaları etkilermi yani format gibi

Etkilemez ama sistemin daha iyi çalışabilmesi için wipe data yani sizin deyişinizle verilerin formatlanması gerekiyor

- - - Eklendi - - -

Rom atma ile ilgili bir konu hazırlıyorum şu an.

muratsert

muratsert

Üye
Selam arkadaşlar, 2 haftadır bende S3 kullanıyorum benide eklermisiniz.

Renk : beyaz

SGS3

SGS3

Üye
Telefonuma nasil format atabilirim yani turkcellden yeni alinmis gibi olmasini istiyorum bir numara yazdigimda otomatik format atiyordu bunda nasil yapabilirim?

Üst Alt