Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

Suyaka

Suyaka

Üye
Türe'ye göre değişmez : )

WebStyle

WebStyle

Üye

Ustam ben sana dedim alma rahat edemezsin diye :) iOs biraz daha pratik :)
Ne desen haklısın :) tabi madness in dedigi gibi bu durum kisiden kisiye değişir s3 den çok memnun kalan da vardır ama ben iPhone den sonra alışamadım bir türlü. Ancak internet performansı muazzam onu da söylemeden geçemem Galaxy s3 u satmadan önce İphone 4s ile bi test etmiştim galaxy s3 iPhone 4s ye göre 1 sn daha erken yüklüyor sayfaları :)

• Beğen
Tepkiler: Türe

danismaz61

Üye
Bir sorum daha olacak benim telefon kisminda
olislem kaydinda aramalarla birlikte mesajlarda
gorunuyor bunu kapatmanin bir yolu var mi
goruntule kismindan sadaece aramalari seciyorum
ama cikip tekrar gordigim zaman yine gosteriyor
mesajlari kalici bir cozumu yok mu bunun ?

SGS3

SGS3

Üye
Yardım edebilecek yok mu rami düşürmek istiyorum es task manageri yükledim fakat nasıl kullanıldığını bilmiyorum yani hangi programları kapatayım :(

m-eri

Üye
bende s3 kullanıyorum çakıl mavisi :D ve de bi sorun var. çoğu albüm kapağı böyle bunun bi çözümü var mı

musti15fb

Üye
Merhabalar bende dün Galaxy S3 aldım. Mermer beyazı... Daha önce Nokia N97 kullanıyordum, herşeyini çözmüştüm. Ama bu telefon beni cahil etti. Sorunlarıma inşallah çözüm bulabilirim, şimdiden herkese teşekkürler. 1.Şimdi ekranda kendi uygulamaları ve widgetleri var ancak telefonun şarjı çabuk gidiyor. Sahurdan önce şarjdan aldım pek birşey yapamadım daha şimdiden %80'e indi. (Güç tasarrufu açık.) 2. Birde bu telefon durduğu yerde internet yiyor, geldiğinde 6 uygulama indirdim, 214 MB internet paketi 187'ye inmişti ama şu anda hiçbirşey yapmadım birtek ekranda ki hava durumu ve yer bilgisi açık ve 149'a indi. Mobil Veri'yi kapatmayı keşfettim, o sayede sabit kaldı ama bir bağlantı'ya bu kadar yerse ayda ancak bir ya da iki kez internete girerim.. 3. Bu telefonda bir uygulama kendi kendine kapanmıyor mu? Devamlı görev yöneticisini mi kontrol edicem.. ?

furkanakyol.15

Üye
Ekle :naughty:

Suyaka

Suyaka

Üye
bende s3 kullanıyorum çakıl mavisi :D ve de bi sorun var. çoğu albüm kapağı böyle bunun bi çözümü var mı

Albüm kapağı olmayanlara otomatik olarak yerleştiriyor. Bizler pek müzik işini yasal yollardan hâlletmediğimiz için her parçanın albüm kapağı olmayabiliyor. Müzik çalar da hâliyle albüm kapağı olmayanlara böyle bi tanesini yapıştırıyor : )

TheMadness

TheMadness

Üye

Albüm kapağı olmayanlara otomatik olarak yerleştiriyor. Bizler pek müzik işini yasal yollardan hâlletmediğimiz için her parçanın albüm kapağı olmayabiliyor. Müzik çalar da hâliyle albüm kapağı olmayanlara böyle bi tanesini yapıştırıyor : )

320kbps orjinalini indir. Ben öyle yapıyorum :naughty:

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Arkadaslar bana. ; odin programıyla gs3 e nasıl orjinal rom atabilirim biri anlatabilirmi :( madness arkadas sagolsun burda paylastı orjinal rom dosyasını ama bir turlu cesaret edip de cihaza orjinal Türkiye rom unu atamadım :( evet gencler yokmu bu olayı bana adam gibi acıklayacak bir babayiğit :) ......

TheMadness

TheMadness

Üye
suyakanın root konusundaki adımları takip et. Ama cf root dosyası yerine stock rom dosyası koy. Ve flashladıktan sonra recoveryden wipe data wipe cache yapmayı unutma

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
suyakanın root konusundaki adımları takip et. Ama cf root dosyası yerine stock rom dosyası koy. Ve flashladıktan sonra recoveryden wipe data wipe cache yapmayı unutma

kardesim suyaka nın anlattığı root işlemi ; benim yapacağım senin paylasmıs oldugun orjinal rom u cihaza gommek . suyakanın anlatımıyla yaparsam sakata gelme olasılıgım varmı? Siz bu islerden anlıyorsunuz soyle guzel bir konu acsanız gs3 e odin ile nasıl room yuklenir diye :) valla su mubarek ayda benden baya bir hayır duası alırsın kardesim ;)...

Suyaka

Suyaka

Üye
kardesim suyaka nın anlattığı root işlemi ; benim yapacağım senin paylasmıs oldugun orjinal rom u cihaza gommek . suyakanın anlatımıyla yaparsam sakata gelme olasılıgım varmı? Siz bu islerden anlıyorsunuz soyle guzel bir konu acsanız gs3 e odin ile nasıl room yuklenir diye :) valla su mubarek ayda benden baya bir hayır duası alırsın kardesim ;)...

Madness'in söylemek istediği şey, aynı yöntemi kullanacaksın ama flashlayacağın dosyayı seçerken sen rom dosyasını seçeceksin. Rom dosyasını seçersen rom atarsın, root dosyasını seçersen root atarsın.

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye

Madness'in söylemek istediği şey, aynı yöntemi kullanacaksın ama flashlayacağın dosyayı seçerken sen rom dosyasını seçeceksin. Rom dosyasını seçersen rom atarsın, root dosyasını seçersen root atarsın.

Sakat bir durum olmaz diyorsunuz o zaman. Kardesim kusurumada bakmayın ilk android telefonum o yuzden biraz tırsıyorum. N8 den alısıgım aslında flash islerine ama nedense android de ince eleyip sık dokuyorum. Bu arada size ve madnes kardesime ilgilendiginiz icin tesekkur ederim ;)

Suyaka

Suyaka

Üye
Sakat bir durum olmaz diyorsunuz o zaman. Kardesim kusurumada bakmayın ilk android telefonum o yuzden biraz tırsıyorum. N8 den alısıgım aslında flash islerine ama nedense android de ince eleyip sık dokuyorum. Bu arada size ve madnes kardesime ilgilendiginiz icin tesekkur ederim ;)

Rica ederim bunun için buradayız. Ben de C7'den geçmeyim S3'e. Nokiada pek risk yoktur haklısın, biraz bilen biriysen eğer NaviFirm'le hâllediyorsun. Androidde ince eleyip sık dokuman gerekir çünkü Linux hata affetmiyo : )

danismaz61

Üye
Bir sorum daha olacak benim telefon kisminda
olislem kaydinda aramalarla birlikte mesajlarda
gorunuyor bunu kapatmanin bir yolu var mi
goruntule kismindan sadaece aramalari seciyorum
ama cikip tekrar gordigim zaman yine gosteriyor
mesajlari kalici bir cozumu yok mu bunun ?

Arkadaşlar bu soruya cevap yok mu yaa:s

Üst Alt