TheMadness
Üye
Ustam ben sana dedim alma rahat edemezsin diyeiOs biraz daha pratik
![]()
kullanıcıya göre değişir

![]()

Ne desen haklısın
![]()
tabi madness in dedigi gibi bu durum kisiden kisiye değişir s3 den çok memnun kalan da vardır ama ben iPhone den sonra alışamadım bir türlü. Ancak internet performansı muazzam onu da söylemeden geçemem Galaxy s3 u satmadan önce İphone 4s ile bi test etmiştim galaxy s3 iPhone 4s ye göre 1 sn daha erken yüklüyor sayfaları 
Türe'ye göre değişmez : )
Fan değilim yine söylüyorum. Elimde s2 var. her sistemi kullandım wp dışında da.
kullanıcıya göre değişir![]()

bende s3 kullanıyorum çakıl mavisive de bi sorun var. çoğu albüm kapağı böyle bunun bi çözümü var mı
Albüm kapağı olmayanlara otomatik olarak yerleştiriyor. Bizler pek müzik işini yasal yollardan hâlletmediğimiz için her parçanın albüm kapağı olmayabiliyor. Müzik çalar da hâliyle albüm kapağı olmayanlara böyle bi tanesini yapıştırıyor : )

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızarkadaslr bu ayrlardaki bunlar ne demk oluyr
suyakanın root konusundaki adımları takip et. Ama cf root dosyası yerine stock rom dosyası koy. Ve flashladıktan sonra recoveryden wipe data wipe cache yapmayı unutma
valla su mubarek ayda benden baya bir hayır duası alırsın kardesim kardesim suyaka nın anlattığı root işlemi ; benim yapacağım senin paylasmıs oldugun orjinal rom u cihaza gommek . suyakanın anlatımıyla yaparsam sakata gelme olasılıgım varmı? Siz bu islerden anlıyorsunuz soyle guzel bir konu acsanız gs3 e odin ile nasıl room yuklenir diyevalla su mubarek ayda benden baya bir hayır duası alırsın kardesim
...
Madness'in söylemek istediği şey, aynı yöntemi kullanacaksın ama flashlayacağın dosyayı seçerken sen rom dosyasını seçeceksin. Rom dosyasını seçersen rom atarsın, root dosyasını seçersen root atarsın.
Sakat bir durum olmaz diyorsunuz o zaman. Kardesim kusurumada bakmayın ilk android telefonum o yuzden biraz tırsıyorum. N8 den alısıgım aslında flash islerine ama nedense android de ince eleyip sık dokuyorum. Bu arada size ve madnes kardesime ilgilendiginiz icin tesekkur ederim![]()
Bir sorum daha olacak benim telefon kisminda
olislem kaydinda aramalarla birlikte mesajlarda
gorunuyor bunu kapatmanin bir yolu var mi
goruntule kismindan sadaece aramalari seciyorum
ama cikip tekrar gordigim zaman yine gosteriyor
mesajlari kalici bir cozumu yok mu bunun ?

Arkadaşlar bu soruya cevap yok mu yaa![]()