Rica ederim bunun için buradayız. Ben de C7'den geçmeyim S3'e. Nokiada pek risk yoktur haklısın, biraz bilen biriysen eğer NaviFirm'le hâllediyorsun. Androidde ince eleyip sık dokuman gerekir çünkü Linux hata affetmiyo : )
Arkadaşlar bu soruya cevap yok mu yaa![]()
Root olmadan yok mu bir çözümü![]()
suyakanın root konusundaki adımları takip et. Ama cf root dosyası yerine stock rom dosyası koy. Ve flashladıktan sonra recoveryden wipe data wipe cache yapmayı unutma
İlgine de cok tesekkur ederim kardesim 64 gb sd card alacağım nasıl aktif olacağımı bilmediğim için link vs. hiçbirşey paylaşamıyorum S3 ile uyumlumudur? Adı bu:
64 GB SD KART SANDİSK SDXC - 30 MB/S 200X 225TL (Gitti Gidiyor)
PDATeknoloji.Com'da 15O TL.
Peki pda teknolojiye güvenebilir miyim, siz de oradan mı aldınız?
Ustad burda flashladıktan sonra recoveryden wipe data wipe cache yapmayı unutma demissin , bu islemi telefonun bir yerlerine girip mi yapmam lazım ; yoksa odin programın da mı yapmam lazım. Bırde flash atmadan once telefona format atmak gerekirmi ; eger format atmam gerekirse gs3 e format nasıl atılıyor? Biliyorum cok fazla soru soruyorum ama , ne demis atalarımız bilmemek ayıp değil ; öğrenmemek ayıpİlgine de cok tesekkur ederim kardesim
![]()
Madness kardesim cevabını beklemekteyim![]()
Arkadaslar selam.
Bu telefona soylenene gore profil eklenemiyor. Yani nokialardaki gibi hani, toplantida, genel, sessiz gibi ses ayarlarini ayarlayabilecegimiz profiller. Eger imkansiz ise bunu yapabilecek bir program falan da mi yok yukleyebilecegimiz?
Bir de sms uyari sesini istedigimiz bir melodiyle degistiremiyor muyuz? Yani kendi icerisindekilerden baska bir ses dosyasi secemiyor muyuz?

CyanogenMod romlarında var![]()