Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

soldaki s3ün üst orta tarafında çizik var resme göre üst.telefonün düzüne göre sağda.diğer s3ün resme göre alt tarafında var.s2de de ufak tefek çizikler var yanlış mi görüyorum yoksa

Paso beyaz Bunları görünce süt içesim geldi şaka bir yana çizik belli olmuyor hatta göremedim ?

en alttaki kuzenimin ipad 3ü bir s3 benim diğeri annemin beyaz s2 ise kardeşimin bu resmi çeken ise babamın siyah s2 si

hani demin sordunuz ya telefonu degistirecektin diye o yüzden ekledim

en alttaki kuzenimin ipad 3ü bir s3 benim diğeri annemin beyaz s2 ise kardeşimin bu resmi çeken ise babamın siyah s2 si

hani demin sordunuz ya telefonu degistirecektin diye o yüzden ekledim

Kimin eli kimin cevinde ?

- - - Eklendi - - -

onu yarın koyacağım inşallah şu anda ev halkı uyuyor

Tamam rahatsız etmeyelim o zaman.Geçmiş olsun sana tavsiyem nuscreen var o kılcal çizikleri örtüyor ama sana yararmı bilmem?

soldaki s3ün üst orta tarafında çizik var resme göre üst.telefonün düzüne göre sağda.diğer s3ün resme göre alt tarafında var.s2de de ufak tefek çizikler var yanlış mi görüyorum yoksa

parmak izleri resimde öyle gözüküyor nedense,benim s3 teki o derin çizik hariç diğerleri sağlam

marta kadar inşallah bende alacağım s2 ya da s3 o yüzden dışlamayın beni 5800 kullanıyorum diye müstakbel kullanıcısıyım s3ün

Araba pasta - cila olurya buda ekran pasta - cilası ekrana sürüyorsun toz gibi hafif sıvı krem gibi 24 saat bekletip siliyorsun birde bakıyorsun fabrika çıkışlı gibi.Fiyatı 20-25 TL falan

Araba pasta - cila olurya buda ekran pasta - cilası ekrana sürüyorsun toz gibi hafif sıvı krem gibi 24 saat bekletip siliyorsun birde bakıyorsun fabrika çıkışlı gibi.Fiyatı 20-25 TL falan

yarın bir bakayım ona ben

Hepsiburada'da vardı yanılmıyorsam baya fayda ediyormuş öyle dedi arkadaş onunda ekran güneşe tutunca çürük gibi gözüküyordu geçenlerde inceledik tertemiz zorla söylettirdim ne kullandın diye

- - - Eklendi - - -

Aşırı derinse alma bence alırsan yinede pişman olmazsın ekran yağ gibi kayıyor.

beni de eklerseniz sevinirim...

Fifa 13 ciktimi yada fifa 12 apk dosyasi lazim acill lutfenn!!!

Ulysseus

Üye
Şubat sonu-Mart başı bende yurt dışından getirteceğim. Benide ekleyin 16 GB-Çakıl mavisi.

Ya bişi soprcam internette gezinirken bir önceki sayfaya nasıl geri dönerim

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar bu konuda Yrdım Bekliyorum