codblackops2
Üye
Paso beyazBunları görünce süt içesim geldi şaka bir yana çizik belli olmuyor hatta göremedim ?
onlar parmak izibu resimleri koyduktan sonra oldu cizilme olayi
Nasıl oldu anlatırmısın birde yakından çekip koyda sana bir tavsiyede buluncam ...
en alttaki kuzenimin ipad 3ü bir s3 benim diğeri annemin beyaz s2 ise kardeşimin bu resmi çeken ise babamın siyah s2 si
hani demin sordunuz ya telefonu degistirecektin diye o yüzden ekledim
onu yarın koyacağım inşallah şu anda ev halkı uyuyor
soldaki s3ün üst orta tarafında çizik var resme göre üst.telefonün düzüne göre sağda.diğer s3ün resme göre alt tarafında var.s2de de ufak tefek çizikler varyanlış mi görüyorum yoksa
Kimin eli kimin cevinde ?
- - - Eklendi - - -
Tamam rahatsız etmeyelim o zaman.Geçmiş olsun sana tavsiyem nuscreen var o kılcal çizikleri örtüyor ama sana yararmı bilmem?
parmak izleri resimde öyle gözüküyor nedense,benim s3 teki o derin çizik hariç diğerleri sağlam
marta kadar inşallah bende alacağım s2 ya da s3 o yüzden dışlamayın beni 5800 kullanıyorum diye müstakbel kullanıcısıyım s3ün
Araba pasta - cila olurya buda ekran pasta - cilası ekrana sürüyorsun toz gibi hafif sıvı krem gibi 24 saat bekletip siliyorsun birde bakıyorsun fabrika çıkışlı gibi.Fiyatı 20-25 TL falan
Bazen o kadar da detaylı bakmamak gerekiyormuş
yoo önemli değil, bence s3 degilde note 2 al
evet, o cizikleri ben bile göremedim
Arkadaşlar bu konuda Yrdım Bekliyorumİyi günler benı yardıma ihtiyacım var bir oyun indirdim oyuunla ilgili bilgiler
ama ben oyunu bir türlü kuramadım telefonum yeni hafızada android klasöründe data klasörü var obb klasörü yok onu kurup işlmeleri birde o şekilde denedim olmadı
Lütfen Yardım edin Klasör içeriği Resimdeki Gibidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?