H.TOGAN
Üye
Sammobile,den jelly bean türkiye güncellemesini buldum direk dowland ,mi ediyoruz burdan.biraz yardimci olurmusun.
Benim cihaz guney kore cikisli. Modeli falan farkli. Bugun bir guncelleme geldi kiesten guncelledim fakat android surumunde hic bir degisiklik olmadi kernel degisti. Telefonun ayarlarina falan ufak bir iki degisiklik geldi baskada hic birsey degismedi hala 4.0.4 te. Kiese bagliyorum guncel surum diyor. Nasil yuklerim nasil bulurum bu jelly bean guncellemesini acaba yardimci olabilecek var mi.
Ablam Güney Kore'den alıp geldi benimki Türkiye çıkışlı bugün kendiminkini ve ablamınkini kies'ten sorunsuz yükledim.
dostum senin cihaz yurt dışı çıkışlı olduğu için aldığın ülkeye daha jb gelmemiş olabilir. türkiyeden almış olsaydın kiesten mutlaka güncellerdi. bu arada telefondan güncelleyemeyenler kiesden güncelleyin. 2 dk içinde kiesi pc nize indirip kurun ve güncelleyin. fakat güncellemesi baya bir uzun sürüyor haberiniz olsun.
Ablanizinkinin modelide shv-e210s mi bakar misiniz bir. Benim cihaz jelly bean guncellemesi bulamiyor. Kieste baktim hep sacma bir yazilim adi var ve guncel diyor.
shw-m440s ablamınkinin modeli bu.Ayrıyetten ablam telefonu tworld'den almış kutusuna baktım.
hayir o deqil de milletde sarj sorunu var diyor gec sarj oluyor diyorlar aksine sarj uzun gidiyor ve sarj cok hizli doluyor
Aynen aşırı hızlı şarj oluyor. Bencede şarj daha iyi olmuş. Jelly bean iyi bence.hayir o deqil de milletde sarj sorunu var diyor gec sarj oluyor diyorlar aksine sarj uzun gidiyor ve sarj cok hizli doluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?