Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

Yaklasik 20 gundur bende s3 kullanicisyinnn)

Suyaka

Üye
S3'e Note 2 galerisini ve kamara uygulamasını portladım. Artık her zamankinden daha mükemmel :-D

beyazın karizması başka beee harika tel memmunum

S3'e Note 2 galerisini ve kamara uygulamasını portladım. Artık her zamankinden daha mükemmel :-D

Zip şeklinde verildi xda'da Dualboot kullanmanı öneririm bende 1.rom paranoidandroid 2.rom wanamlite

Tepkiler: Suyaka
Beyler şuan güncelleme yapıyorum kiesten büyük ihtimal Jelly Bean Ama pek emin olamadım şuan çok hızlı yüklüyor

- - - Eklendi - - -

Beyler Jelly Bean bu kesin

blue2112

Üye
Arkadaşlar yurt dışı cihaza odin ile nasıl yüklüyebiliriz..

cawa

Üye
yeni satın aldıgım s3üm de sorun var sanırım cihaz tr garantili arama yaparken cihaz cekmesine ragmen cagrı geldiginde yada ben arama yaptıgımda bi anda servis dısı yazısı cıkarak sebeke sıfırlanıyo format attım sim kartıda degiştim ama sorunum devam ediyo donanımsal bir sorun mu bi yol gösterin

Beyler Jelly Bean şuan güncelledim ve dehşet Kiesten herkes güncelleyebilir

H.TOGAN

Üye
Beyler Jelly Bean şuan güncelledim ve dehşet Kiesten herkes güncelleyebilir

Hadi hayırlı olsun kardesim senin cihaz yurt ici degilmi? Jelly bean ile ics arasında nasıl çok fark varmı; menulerdeki 60 fps hız farkı anlaşılabiliyor mu? Çok sordum ama cevaplarsan sevinirim
Bu arada asphalt 7 oynamayanlar Samsung mağazada oyun su anda bedava indiricekler hemen indirsin; oyun baya bir güzel ...

Yurt ici kardeşim. Nasıl fark ediyor anlatamam. Telefon yeniden doğmuş gibi bir şey Bende var asphalt 7 apk'de wi-fi yok

cliolar

Üye
ben cihazimin hangi ulke cikisli oldugunu bilmiyorum ve kies nefir nasil baglanip jb yukleyecegim?

ali_axe

Üye
Akşam olsa da güncelleme yapsam

_ySn

Üye
Ben kiestende baktım jb benim makinaya gelmemiş hala..