H.TOGAN
Üye
Cevap için teşekkürler kardesimTelefonundaki samsung hesabı ile ilgili senkronizasyon ayarlarını kapsayan bir güncelleme. Çok mühim değil.
jb icin gelen guncelleme bide kiese gelse iyi olucakts:-)
sabah açtığımda bir güncelleme gösterdi ama öyle app güncellemesi gibi değildi ben de wireless olmadığı için o sırada ertele dedim şimdi de wirelessten indirmek istedim güncellemeleri denetle bölümünden girip hem o hatırlatma simgesi kayboldu hem de şimdi güncelleme hizmetine erişim talepte bulunma sırasına göre sağlanmaktadır daha sonra deneyin diyor bu ne böyle anlamadım
S.a arakdaşlar bende yeni katıldım , 3 gün önce s3 aldım gittim dün telefoncuya bi tane jiletin kaplattım 10 lira dedi turkcellde 15 demişşlerdi parasında deyildimde ne bilim telefoncuya gitmek daha iyi olur diye düşündüm ama adam affedersiniz b.k gibi taktı bide kendi malı deyil ya bi silişi var telefonu görceniz bastırıyo böle falan filan vs , tozlu felandı sonra avea bayisine gittim tanıdık bi abi vardı cıkardı tozsuz taktı ama bu sefer ekranda bişi yokta sag üst köşesi baloncuk gibi boş gibi yani yapışmamış gibimi ne varmı öneri yapcak iyisinden 49 tllik var bitane bi cıkıyo içinden o parada verilmez yani birde ekran çözünürlügü gitti flim takıldıktan sonra 7 tl lik bi flim taktılar şeffaf taktı galiba sizde neler var onu sorim dedim
ekran gorilla glass 2 kolay kolay cizilmez krilmaz ama on kamerani oradan dusuururssn ekran pert jelatinde fayda etmez
ben de ilk 15 tl verip almıştım. mattı koruyucu ekran karardı birdensonra pda teknolojiden 3 tlye aldım şeffaf gayet güzel duruyor. 40tl de neymiş bi ekran koruyucu için. onun yerine git flip cover al ekranı koruyor zaten
Ekran parmak izi içinde kalıyor sevmedim
hacım sende nasıl kullandıysan walla flipcover iyioluyor çizmiyor hem
Benim ekran çizik içinde (kılcal çizik) ekran koruyucu taktım görünmüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?