Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

Ya arkadaslar mutlaka cevap verin yaa ben
Film indirme programi istiyorum. Yaa s3icin bna bir link gonderirmisiniz birde muzik indiirme programi.. tesekkkurler simdiden.. canlar..:-):-)

arkadaşlar s3 üme hafıza kartı aldım. ben bu karta indirdiğim apk uygulamaları kurabilirmiyim telefonda yer kaplamaması açısından?

- - - Eklendi - - -

birde arkadaşlar telefonunda çatlak vb. oluşanlar telefonu garantiye versinler ücretsiz değişim yapılıyor.

Ya arkadaslar mutlaka cevap verin yaa ben
Film indirme programi istiyorum. Yaa s3icin bna bir link gonderirmisiniz birde muzik indiirme programi.. tesekkkurler simdiden.. canlar..:-):-)
Easy dowlander var markette. Apk, müzik, film indirebilirsiniz. Ben onu kullanıyorum.

nevvol

Üye
her türlü yardım destek konusundan yetkili mod arkadaslar dün sorunumu yazmıstım.Lakin kimse yanıt vermedi ve kendi cabalarımla buldum. Belki diyorum bu yazdığıma bir hayır sever yanıt verir.
1.si sesli klavyede (internete bağlı olmak kaydıyla) söylediklerim malesef yanlış olarak yazılıyor.Bu sürrekli olmasa bile son 1 günde dikkat çekici olmaya başladı.Yeni bir sesli klavye daha doğrusu önerebileceğiniz daha iyisi varmı mevcut klavyeden baska? Yoksa standat klavyeyi kullanmak daha mı iyidir bilemedim.Veya mevcut klavyede google kullanmaya devam mı
2.si telefonumu normal kapama yaptıktan sonra yeniden bastığımda ve güvenlik kilidimi actığımda arada bir direk internet sayfası açılıyor bunun nedeni ne olabilir bir çözümü varmı
3.süekran ayarlarımdan parlaklık seçeneğini istediğim gibi ayarladım ve bir sorun yok.Ama internete girdiğimde ekran ayarı özellikle internet sekmesinde ki ayarlara girdiğimde renk seçeneği seviye 3 de.bunu varsayılana göre ayarladığımda canlılık sözkonusu yani istediğim gibi fakat internetten cıkıp tekrar girdiğimde veya standbydan sonra yeniden internete girdiğimde yine 3. seceneğe yani seviye 3 e gelmiş oluyor.Sürekli değiştirmek zorunda kalıyorum. buda sıkıcı oluyor.

Şimdi bu sıkıntılara çözüm bulabilecek arkadaşlar varmıdır varsa lütfen yanıtlarlarsa çok sevinirim.
Saygılar,

ccxxx

Üye
Kullanmayanlar yada kötülemeye calışanlar apple takıntısı olanlardır yada marka takıntısı olanlardır.

mhmzergn

Üye
bende yeni aldim cakil mavisi bu arada konuda emegi gecenlere tesekkurler

greghile

Üye
herkese hayırlı forumlar arkadaşlar bende iphoneden sonra galaxy s3 ailesine katılanlardanım fakat android ve samsungla ilgili pek bilgim olmadığı için bir kaç sorum olacak yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden tşk ederim

1.kişiye özel mesaj sesi atayabiliyormuyuz ben hiç bir yerde bulamadım

2.iletim raporları geldiğinde noormal moddayken ses ve titreşimle uyarmasını istemiyorum böyle bişey mümkünmü

3.ekran kilitli durumdayken ekranda çıkan simgeleri nasıl değiştiriyoruz

4.menü arka plan rengi siyah bunu değişmek mümkünmü

5.birde iphoneye nazeren şarjı biraz daha çabuk bitiyor gibi bu normalmi tam doluyken ve wifi 3g türü şeyler kapalıyken yaklaşık 16 saat gidiyor yani hergün şarja takmak zorundayım bu normalmi

yardımcı olursanız sevinirim belki basit problemler gibi görülebilir ama bu sorunları çözemedim

mhmzergn

Üye

3. ayarlar-guvenlik ve kilit ekrani-kilit ekrani secenekleri- kisayollar bu yolu takip et

5. her gun sarja takmak gayet normal bence :-)

Tepkiler: greghile
Yurtdışından getirilen yasal pasaport kayıtlı S3 cihazımın yazılımını güncellemeyi düşünüyorum. Ama IMEI oynaması yapılan cihazlarda şebeke problemi yaşandığı aşikar. Cihazının arkasında yazan IMEI ile sistemdeki IMEI aynı olmasına rağmen daha önce IMEI ile oynamayı yapılıp yapılmadığına emin olamıyorum.
Bir cihazın imeisiyle oynanıp oynanmadıgını kesin olarak anlamanın yolu var mıdır?

ekle benidedostum. çakıl mavisi.
ayrica linkler gitmiş oyunların

nevvol

Üye
telefonumda smart sinema yazılımını göremedim bilgisi olan varmı acil destek

fzthakan

Üye
Arkadaşlar beni eklediniz mi?1 ay oldu alalı yazmıştım ama..
birde sorum olacak eşimede s3 aldım ben onu görüntülü 3g den arayabiliyorum ama o beni arayamıyor gerçi önemli değil ama..birimizin aaraması yeterli ama bilmiyoum neden birde 3 g kısmını mobil veri ağı kısmını açmadan nasıl görüntülü konuşma yapabilirim eşimin telinde internet paketi yok da..kolay gesin iyi çalışmalar umarım anlatabilmişimdir çünkü daha yeniyim bu konuda..

67kaan67

Üye
normal bir kullanımda ram 500/780 civarı 250 ila 280 arası boş ram oluyor bazen 100 normalmi bir sorunmu bide oyun oynarken sıkıntı yaşatırmı

lmk olayi var bisi olmaz

- - - Eklendi - - -

lmk olayi var bisi olmaz

Arkadaslar bir sorunum var telefon marketten hicbir app indirmiyorr neden acaba sadece beklerken dolan cizgi var indrmeye girmiyor yanii

Bred1994

Üye
benide ekle çakıl taşı mavisi 16 gb

serdars3

Üye
Mms sorununu nasıl giderebilirim indirme yapmiyo serdars3