Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

Ereinion

Üye

Arkadaşlar,
Sayenizde Virtual Tennis ile tanıştım. Mükemmel bir oyun sağolun linkte verdiniz.

Sizde sağlam ve çalışan apk ve varsa SD olarak,
1-Asphalt 7 ve,
2-Real Racing in linkleri var mı ?

Özellikle Real RAcing i çok merak ediyorum

H.TOGAN

Üye

Ereinion

Üye
becerdim biraz zor olsa da sanırım sadece turnuva modu var ve multisi bluetoothdan.

rberkay

Üye
1 günlük S3 okuyabildiğim kadar konuların çoğunu okudum. root-rom fln karışık geldi biraz, androidle ilk tanışmam henüz. IOS jailbrakelerdeki installous gibi bir uygulama var mıdır aceba? yoksa yapılacak tek işlem .apk dosyalarını indirip wi-fi ile download yapmak mıdır? cnkü sd data dosyalarından bi kaçını denedim çalıştıramadım.

bilmemek deil öğrenmemek ayıpmış

nevvol

Üye
İlginize çok teşekkür ederim sağolun

newguard

Üye
ya sizce pes mi iyi fifami androidde bana s3 de çalisan bi pes 12 apk si verirmisiniz

Ya arkadaşlar bir uygulama vardı.sms,mail,mms,geldiyinde ekrana bi animasyon çıkıyordu değişik animasyanları vardı bu uygulamayı hatırlıyan varmı.ismini bi türlü hatırlıyamıyorum. Google player, i aradım taradım ama bulamadım.

gizhan

Üye
Arkadaşlar internete mb sınırı nasıl koyuyoduk yardımcı olursanız sevinirim...

Arkadaşlar bir sorum olucak. Bugün bi arkadaşımdaki s3 de internet explorer de sayfada iken sol tarafta en yukarda çarpı işareti yani sayfayı kapatma simgesi olduğunu gördüm. Ancak benim internet sayfamda, sayfayı kapatmak için çarpı işaretim yok. hep geri tuşuna basasrak sayfadadn çıkıyorum. Ne yapmam gerekli çarpı işareti nasıl çıkıcak. Telefon Almanyadan gelme. Ana bant sürümü I9300XXLG8.

Arkadaşlar cihaz orjinal halde ekstra root, rom, kernel vs... yüklenmiş değil ancak yaklaşık 3-5gündür kameranın shutter ve odaklanma sesleri çıkmaz oldu , millet sesi kesmeye çalışıyor benimkinde kendisinden kesildi yüklediğim bir programdan olabilir ancak bulamadım , kamera ayarlarını sıfırladım, telefonu açtım kapatım fayda etmedi can sıkıcı bir durum yardımcı olabilecek arkadaşlarıma teşekkür ederim...

PriveT

Üye

Ayarlardaki ( Telefon Ayarları ) Ses bölümüne bakın orada bulursunuz cevabınızı oradaydı ama şimdi CM9 kullandığım için tam olarak cevaplayamayacağım malesef.

Tesekkurler, bakacagim.

Arkadaslar, o kadar baktim, bulamadim. Tam olarak yardimci olabilecek birisi var mi?