arifbostanci
Üye
Buyur kardeşim sağlam link
http://www.maxicep.com/android-oyun/virtual-tennis-sony-xperia-s-v2-0-a-657133.html
Dostum mesaj icin cok sagol yukledim astro ile ac dedim ama
Installdan sora girmeye calisiyorum 400 mb yuklenicek diyor
Yukle diyorum kaliyor hic yukleme yok 0duruyo. Bu konuda yardim
Edebilecek?
Buyur kardeşim sağlam link
http://www.maxicep.com/android-oyun/virtual-tennis-sony-xperia-s-v2-0-a-657133.html
Dostum mesaj icin cok sagol yukledim astro ile ac dedim ama
Installdan sora girmeye calisiyorum 400 mb yuklenicek diyor
Yukle diyorum kaliyor hic yukleme yok 0duruyo. Bu konuda yardim
Edebilecek?
sd dosyalarını indirmediniz sanırım ; vermiş oldugum linkte hem apk. hemde sd dosyaları mevcutsd dosyasını indirip android obb klasorune atın ve sonra apk dosyasını kurup oyuna girin...
- - - Eklendi - - -
Arkadaşlar,
Sayenizde Virtual Tennis ile tanıştım. Mükemmel bir oyun sağolun linkte verdiniz.
Sizde sağlam ve çalışan apk ve varsa SD olarak,
1-Asphalt 7 ve,
2-Real Racing in linkleri var mı ?
Özellikle Real RAcing i çok merak ediyorum
Rica ederimbir yardımım dokunduysa size mutlu olurum
kardeşim asphalt 7 yi calıstırabilmen için malasef cihazının root lu olması lazımbildiğim kadarıyla root suz çalışan versiyonu henüz yok! real racing 2 oyununuda samsung mağazadan ücretsiz indirebilirsin
İlginize çok teşekkür ederim sağolunüstad için rahat olsun bu tarz ses problemleri yasamayacagindan eminim.donanımsal açıdan üst düzey bir cihaz. dediğim gibi olsa olsa yazılımla ilgili çözülebilir sorunların olabilir ki eğer benim gibi şanslı isen bunlarda olmaz .dediğin gibi şans faktörü önemli. satın aldığın telefonu sıcağı sıcağına açıp incelemen olası sürprizlere mahal vermemek adına yapman gereken standart bir uygulama. ekstra olarak *#0*# tuslayarak açılan menüden anında donanım testleri yapabilirsin. yani bu cihazlar üst düzey cihazlar. cep telefonunun tarihine ve bugün geldiği noktaya. bakacak olursak. ses problemleri artık tarih oldu diyebilirim.- - - Eklendi - - -üstad için rahat olsun bu tarz ses problemleri yasamayacagindan eminim.donanımsal açıdan üst düzey bir cihaz. dediğim gibi olsa olsa yazılımla ilgili çözülebilir sorunların olabilir ki eğer benim gibi şanslı isen bunlarda olmaz .dediğin gibi şans faktörü önemli. satın aldığın telefonu sıcağı sıcağına açıp incelemen olası sürprizlere mahal vermemek adına yapman gereken standart bir uygulama. ekstra olarak *#0*# tuslayarak açılan menüden anında donanım testleri yapabilirsin. yani bu cihazlar üst düzey cihazlar. cep telefonunun tarihine ve bugün geldiği noktaya. bakacak olursak. ses problemleri artık tarih oldu diyebilirim.
ya sizce pes mi iyi fifami androidde bana s3 de çalisan bi pes 12 apk si verirmisiniz
sd dosyalarını indirmediniz sanırım ; vermiş oldugum linkte hem apk. hemde sd dosyaları mevcutsd dosyasını indirip android obb klasorune atın ve sonra apk dosyasını kurup oyuna girin...
- - - Eklendi - - -
Rica ederimbir yardımım dokunduysa size mutlu olurum
kardeşim asphalt 7 yi calıstırabilmen için malasef cihazının root lu olması lazımbildiğim kadarıyla root suz çalışan versiyonu henüz yok! real racing 2 oyununuda samsung mağazadan ücretsiz indirebilirsin
Harbiden orada ücretsizmiş, indiriyorum tşk ederim.
Arkadaşlar internete mb sınırı nasıl koyuyoduk yardımcı olursanız sevinirim...
Teşekkürler.ayarlar veri kullanimi veri sinirini belirle
s3`daslar selam, winamp, jet audio, poweramp programlarinda muzik actigim zaman sanki muzikteki basa gore telefonun titresimi de basa destek veriyor gibime geliyor. Telefonun orjinal muzik playerinde oyle herhangibir titresimsel bas yok. Acaba bu programlardaki titresim destegini nasil kaldirabilirim?
Ayarlardaki ( Telefon Ayarları ) Ses bölümüne bakın orada bulursunuz cevabınızı oradaydı ama şimdi CM9 kullandığım için tam olarak cevaplayamayacağım malesef.
Tesekkurler, bakacagim.
Harbiden orada ücretsizmiş, indiriyorum tşk ederim.
root suz versiyon var
asphalt 7
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?