Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

Beyler,
Dün jelly bean yayınlanacak gibi söylentiler vardı. Samsung dan bir haber varmı ?

sergei95

Üye

http://www.maxicep.com/android-genel/s3-duvar-kagidi-problemi-688766.html

Bu konuda arkadaş sormuşta bende merak ediyordum.

arkadaşlar daha önce biri sordumu bilmiyorum ama ana ekranda duvar kağıdımın ekranı kaydırdıkça kaymasını istiyorum ama s3 de sabit duruyor. benim bilmediğim bir şeyi mi onaylamak lazım bunun için. duvar kağıdı yaparken önde mavi arkada gri bir dikdörtgen çıkıyo maviyi anladımda arkadaki grinin görevi ne???

Herkese merhaba. Beni de ekleyin lütfen. (16gb beyaz)

Şarj cihazı bozulan var mı? Benim yaklaşık 2 Metreden düştü şimdi şarj etmiyor ne yapabilirim?

Konu Sahibi

Konuda zaten cevap verilmiş root olmadan olmaz

Ekran resmi al buraya at bakalım ne grisiymiş

hellvol

Üye
Merhaba arkadaslar telefonu avusturyadan 1 hafta önce getirttim imei kaydini yaptirdim ilk basta ufak tefek guncellemeleri telefon yukledi yanliz en son gelen 74 mb civarindaki guncellemeyi yukluyorken %33 gibi takiliyor ve yuklemiyor kiesden de denedim olmadi cihaz rootlu felan da deil gerci rootunda tam olarak ne oldugunuda bilmiyorum bu sorunun sebebi sizce ne olabilir acaba bu sorunu nasil cozebilirim?

eminde

Üye
galaxy s3 wifi şarj olayı efsane olarak mı kaldı acaba var mıdır bir gelişme

uyugulamaları bir türlü hafıza kartına taşıyamıyorum.neden olabilir acaba???

Iyi günler herkese ,
Geçen üstteki paylasimlarda verdiğiniz adobe flash player 10 u apk sini yüklememe rağmen sinemalar.com da filmlerin fragmanlarini hala izlemiyorum. Doplhin de ve s3 kendi tarayicisinda kesinlikle açılmıyor. Firefox da açılması için tiklamaya ayarlı ve tikladigim dsp video tam başlarken Firefox hatası alıyorum. Bu video sorununu nasil çözebiliriz.

şu an girdim ve izledim sorun sizde sanırım.

bir de bu tarayıcıyı deneyin derim.

şu an girdim ve izledim sorun sizde sanırım.

bir de bu tarayıcıyı deneyin derim.

Dolphin den de denedim ama hiç açmıyor. Firefox hata veriyor. Sizde bas flash destek programı falan var mi

- - - Eklendi - - -

Hala bir şekilde çözmeye çalışıyorum ama yok olmuyor. Firefox' da video play ekranına geliyor ve play dediğimde göz kırpma gibi video ekranında titremeler oluyor ama sonunda hata raporu veriyor. Sinemalar.com masaüstü web sayfasından bir video izleyemiyorum. Buna birisi çözüm buldu mu ? Daha önce başına gelen olmadımı ?

şu an aktarım kablom yanımda değil yarın benim flash playerın apk dosyasını vereyim size onu deneyin

Tepkiler: master_sea
şu an aktarım kablom yanımda değil yarın benim flash playerın apk dosyasını vereyim size onu deneyin

İlker Bey, valla çok teşekkür ederim. Eğer wireless falan var ise mail ile atarsanız da çok memnun olurum. İsterseniz mail adresimi vereyim. Taktım kafama, yapmadan rahat edemeyeceğim

- - - Eklendi - - -

Tamamdır. İller Bey, teşekkür ederim. Sizin bu mesajınızdan sonra yeni sürüm arattım nette ve 11 i buldum. Tam anlamı ile bütün problem çözüldü.

Buydun arkadaşlar link :

dl.apktops.com/app/201205/Adobe_Flash_Player_11.1.115.8_4.0.apk

ulusoy1

Üye
Arkadaşlar ben de s3 var ve 9 mb güncelleme sorun yaşıyorum indiriyor kurarken 31 de android rejimin ortasında ünlem işareti çıkıyor ve telefon güncelleme yapmadan açılıyor acildiginda ürün bilgisi guncelenemedi diyor kiesle güncellik diyor yada samsung servise götür diyor kiss de de cihaz ürünü ile ilgili bir sorunu söylüyor ne yapmam gerekir cihaz yurt dışı başka bir email üzerine kayıtlı bundan dolayı mi acaba aldığımda cwm diye bir program yüklüydü bi de supersu programı yüklüydü bu güncelleme yapmadığı için diğer engellemeleri yapamıyorum xxlef kernel sürümü bu yazıyor

guzelbey

Üye
benim rootlu ics galaxy s3 telefonuma jelly-bean romu yükledim ve kayıt dışı kaldı ne yapabilirim biri yardımcı olabilirse sevinirim