Suyaka
Üye
evet muhtemelen bir şeyler çalışıyor sürekli mesela interneti kapatmıyorum. canlı duvar kağıdı kullanıyorum. güç tasarrufuydu otomatik parlaklıktı kullanmıyorum... sevmiyorum da kısmayı kapatmayımuhtemelen bundan sonra bir ev de bir işte bir arabada şarj aletim olacak ya da birşeyleri kaldırmam kapatmam lazım..
Ohoo, canlı duvar kağıdı internet. O zaman iyi bile gitmiş diyeyim. Olaya kısmak ya da kapatmak gibi bakma. Sonuçta uyuyorsun, uyurken bunların çalışmasının ne anlamı var ki? Gün içerisinde tamam kısma son ayarda kullan da yatarken mümkün mertebe kendine bir ayar oluştur. Neticede gün içerisinde standart kullanımda 1 günü çok rahat çıkarır şarja mecbur bırakmaz seni bu telefon. : )
la yine çok iyi gidiyor
şarsın onlar açık olduğu halde
benim sorum olacak bilgisi olan cvp verebilirse sevinirim arkadaslar. Bu s3 e micro sd kart aldım 16 GB lık içine farklı müzikler attım fakat bircogunu calmıyor resimleri acmıyor. Ve kamerayı kullandığımızda resim ve videoları kaydedeceği yeri hafıza kartı olarak sectiğimde videoyuda acmıyor ??? Bunların sebebi nedir bilgisi olan var mı ??acil yazarsanız.. Ayrıca bu video ve müziklerin hepsini nerdeyse Nokia N8 telefonum acıyor da s3 ne iş desteklemiyosa hakkaten ayıp yani :S
Desteklememe ihtimâli yok. Fabrika ayarlarını geri yükle ya da hafıza kartını biçimlendirmeyi dene.
benim sorum olacak bilgisi olan cvp verebilirse sevinirim arkadaslar. Bu s3 e micro sd kart aldım 16 GB lık içine farklı müzikler attım fakat bircogunu calmıyor resimleri acmıyor. Ve kamerayı kullandığımızda resim ve videoları kaydedeceği yeri hafıza kartı olarak sectiğimde videoyuda acmıyor ??? Bunların sebebi nedir bilgisi olan var mı ??acil yazarsanız.. Ayrıca bu video ve müziklerin hepsini nerdeyse Nokia N8 telefonum acıyor da s3 ne iş desteklemiyosa hakkaten ayıp yani :S
Benim galaxy s3 dışardan gelen aramayı gostermiyor ama arayan kişide benim tlf çalıyor gözüküyor formatta atıldı fabrika ayarında dönüldü sadece iki saat düzeliyor format atınca sonra yine aynı. Bide arama yapacağım zaman AĞDA KAYİT YOK diye yazı çıkıyor. Bunları nasıl düzelir yardımcı olabilirsiniz aldığımda pişman oldum valla
hocam aynı sıkıntı bende de var eskiden 690 dan aşağıya inmiyodu ram sürekli ram temizle diyodum anca öle oluyodu ama bu yeni gelen güncelleme ile ram kullanımı mıktarı biraz da olsa düştü ama ram 1 gb olması lazım diye biliyorum bende az gibi bilen arkadaşlar bi söylesin açıklasın, ama arkadaşım sana bir program söyliyim fmr diye bi program var indir onu işini görür yani ram kullanımı azaltıyo rahatlıyo telefon da dediğim gibi bilen arkadaşlar biraz açıklasın bi zahmetarkadaşlar ram 780 ama 550sini kullanıyor sizce de bi sıkıntı yok mu ya ram az gibi sanki
advanced task kill store da daha çok indirilmiş diye bende onu seçtim ama .. es daha mı iyi?
Elimdeki bir gifi kilit ekranı yapmak istiyorum. Yaptım ancak hem kilit ekranı hemde ana duvar oldu. Öylede çok saçma oluyor. Sadece kilit duvarı yapabileceğim bir uygulama yok mu??
+ KASPERKY silemiyorum yardımcı olursanız.
[alikan];5121383' Alıntı:Telefon internette gezerken çıktığım zamanlarda ana ekran widgetlerini yeniden yüklüyor sanki kapatmışta yeniden açıyor gibi halbuki sadece browserda geziniyorum o an. Hani aşırı yükte olsa kapatsın anlıcam ama sadece nette gezerken çıkıp ana ekrana döndüğümde widgetler yeniden yükleniyor ne iş anlamadım.? Kastıran bir şey mi var yoksa bir ayarı mı var yoksa böyle mi.? 4 çekirdeğin performansını gerekli yerlerde yaşıyorum ama bu akılsız samsungun TouchWiz ısrarının sonucu mudur arayüzden midir ram yönetimi eksikliğinden midir bilemedim. Ancak şunu rahatlıkla söyleyebilirim Android dünyasında Sense arayüz üstüne yok arkadaş adamların yaptığı en iyi şey Sense arayüz olmuş. Özellikle Sense 4.0 bizim TouchWiz'i havada karada denizde......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?