Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

telefona muzik atmak icin bagliyorum ve isim bitince usb kablosunu direk cekiyorum sorun olur mu?guvenli kaldir gibi bir secenek var mi usb flash belleklerdeki gibi

furkey

Üye
telefona muzik atmak icin bagliyorum ve isim bitince usb kablosunu direk cekiyorum sorun olur mu?guvenli kaldir gibi bir secenek var mi usb flash belleklerdeki gibi

telefonda olmaz ama bilgisayarda olabilir. Onun mantığı anakartı yakmamak üzerine dayalıdır. Ve evet her türlü usb aygıtında bilgisayarının güvenliği için güvenli kaldır yapmalısın.

9 yıldır pc kullanıyorum ve ayriyetten 6 yıldırda akıllı telefon güvenli kaldır yıllardan beri yapmadın ne bilgisayara ne telefona nede flash belleklerime zarar geldi ayriyette afyon koca tepe ünide programcılık öğrencisiyim

Tepkiler: tatanga_ilker

Veri yazılmaz/okunmazken çekmenin sakıncası yok.

Tepkiler: tatanga_ilker

Veri yazılmaz/okunmazken çekmenin sakıncası yok.

tam benim yapacağım yorum. anakartla falan alakası yok. güvenli çıkar sadece o anda veri yazılıp yazılmadığını kontrol eder. bi nevi sizin dosyalarınızı koruma amaçlı bişi ama kullanan sayısı çok azdır diye tahmin ediyorum. silentoneden daha uzun süredir pc kullanıyorum. hardiskimi de her gün bi çok kez takıp çıkartıyorum sıkıntı yok

Tepkiler: TheMadness
    Konu Sahibi
Haberlere göre 4.1 Jely Bean güncellemesi 3.çeyrek sonu veya 4.çeyrek başı Galaxy S3'e geliyor

By Fixed

Üye
arkadaşlar telefonun sesi sanki az çıkıyor müziği açtığım zaman yüksek bir ses aldığımı düşünmüyorum ve equalizer ayarlarında mesela tiz'i arttırdığımda ses azalıyor kulaklığı taktığımda da bu oluyor. acaba sizde de aynı sorun var mı ? sorun mu gerçi bilmiyorum ama

Arkadaslar bnim tlf belli sure sonra donuyor tlf tekrar acip kapyinca dzlyr gnlde programlari acarkn ckrken kasma olyyor nedrn acaba?

toonami

Üye
selam bende s3 sahibiyim ama beyaz olmayanından s3 sahibi olmak bam başka bir dünyaya yolculuktur

arkadaşlar ınş bu soruma yanıt verilir. ana ekran yan donmuyordu artık donmye başladı. program yuklemeden hemde

Kimse yanıtı bilmiyor anlaşılan

gokason

Üye
arkdslar ben bsy sorcam uygulamalari kaldrmak icin hep orta tusa basili tutuyoruz bunun bi widgeti falan yok mu ya smdiden tesekrler

arkadaşlar benim s3üm ben whatsapptayken kapandı birden gitti ve suan acılmıyor neden olmus olabilir lutfen yardım edin