PremiumWork
Üye
telefona muzik atmak icin bagliyorum ve isim bitince usb kablosunu direk cekiyorum sorun olur mu?guvenli kaldir gibi bir secenek var mi usb flash belleklerdeki gibi
9 yıldır pc kullanıyorum ve ayriyetten 6 yıldırda akıllı telefon güvenli kaldır yıllardan beri yapmadın ne bilgisayara ne telefona nede flash belleklerime zarar geldi ayriyette afyon koca tepe ünide programcılık öğrencisiyim
Veri yazılmaz/okunmazken çekmenin sakıncası yok.
Haberlere göre 4.1 Jely Bean güncellemesi 3.çeyrek sonu veya 4.çeyrek başı Galaxy S3'e geliyor
ben şahsen veri yazarken ve okurkende çekiyom sıkıntı olmadı çok denedim yakmayı ama olmuyo
Veri yazılmaz/okunmazken çekmenin sakıncası yok.
ben şahsen veri yazarken ve okurkende çekiyom sıkıntı olmadı çok denedim yakmayı ama olmuyo
arkadaşlar ınş bu soruma yanıt verilir. ana ekran yan donmuyordu artık donmye başladı. program yuklemeden hemde
arkadaşlar ınş bu soruma yanıt verilir. ana ekran yan donmuyordu artık donmye başladı. program yuklemeden hemde
Merhaba S3 Kullanıcıları,
Ben 1198 den bu yana Nokianın bütün cominacator telefonlarını (9000, 9100,9200, 9300, 9310, e90) kullanmış biriyim. Son olarak da bu serinin son telefonu E7 kullanıyordum. Aslına bakarsanız kullanımdan çok memnundum ama bazı yeniliklerden mahrum kalmamak adına androide geçme ihtiyacı duydum.
Kullandığım cihazlara en yakın cihaz olarak da s3 ü buldum.
2 gündür gece gündü aletle haşır neşirim. E7 ye göre artıları da var eksileri de. eksilerini sineye çekeceğim ama bir kaç konu var ki benim için kabul edilemez vazgeçilemez.
Bunların en başında rehber kullanımı geliyor. S3 de rehber E7 göre daha zayıf kalmış ama daha fonksoniyel.
Outlok ile güncelleme yapıldığında Outlook da ki bazı bilgileri maalesef cihazla senkronize edemiyorum. Kies nokia suite göre çok ama çok kötü bir program. Outlook kişilerdeki resimler ve guruplar cihaza ne yaptıysam taşınamıyor. En son çözüm olarak Google ile Otlook'u senkronize edip cihazı da google senkronize ederek buldum. Guruplar taşında ama bu kez de resimler yok. resimleri bir türlü aktaramadım.
Kies dışında outlook ile senkronize yapabileceğim bir program var kı ya da bunun başka bir çözümü?
Bir diğer eksik de arayanın ismini söylememesi. Bu mümkün mü ben mi bulamadım. (Arama ses etiketi)
usb dosya dizinini ayarladıktan sonra birşey olmuyor ama o dizini yapmak uğraştıyor
Az olur ama önlem almak lazım yoksa biçimlendirmek gerekebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?