uamihrac
Üye
hmm ama bnm garibime giden samsung call centeri aradığımda bana 4.3 güncellemesi yok bizde böle kayıtlı bir güncelleme henüz gelmedi dedi ama cihazım güncelleme isityor kaça geçeceğinden emin değilim. şarj durumu nasıl oluyor peki ?hmm ama bnm garibime giden samsung call centeri aradığımda bana 4.3 güncellemesi yok bizde böle kayıtlı bir güncelleme henüz gelmedi dedi ama cihazım güncelleme isityor kaça geçeceğinden emin değilim. şarj durumu nasıl oluyor peki ?4.3 güncellemesinde o sorunlar artık yok düzeltildi o sorunlar, eğer gelen 4.3 güncellemesi ise bence rahatlıkla güncelleyebilirsiniz.
Kardes bende de Almanya sürümü var. Ama hala gelmedi güncelleme. Almanya T-mobile sürümü sanirim bendeki . Sendeki farklı bi sürüm müSenin cihaza eğer 4.3 gelmişse paralel ithalat olduğu içindir. Evet Türkiye için daha gelmedi ama Türkiye de güncelleme alan cihazlarda var bu da paralel ithalat olmasındandır. Şarj durumu ise gayet iyi bence ben 4.3 almanya sürümünü kullanıyorum gayet de stabil bence rahatlıkla kurabilirsiniz.
Rica ederimpekala tşk ederim 1 kaç gün daha iyice araştırıp öle geçmek isityorum. çok zor şartlar içinde oldum sonradan sorun çıkartıp servise yollamak istemiyorum telefonsuz kalaırım yedek telefonda yoktekrar tşk ederim
4.3 mü snnkiBende sarj sıkıntısından başka bir sıkıntı yok şuan
Evet almanya sürümü dpt product kodlu sürümKardes bende de Almanya sürümü var. Ama hala gelmedi güncelleme. Almanya T-mobile sürümü sanirim bendeki . Sendeki farklı bi sürüm mü
Bende ki almanya sürümü dbt product kodlu sürüm yani operatöre bağlı sürüm değil.
Virlesik krallik surumumde tr dil var ben kullaniyorumarkadaşlar benim samsung s3 de 4.1.2 sürümü var ama türkiye değil ben 4.1.2 türkiye sürümünü indirdim internetten nasıl kuracam yardımcı olurmusunuz? 4.3 e türkiye sürümü olarak girmek istiyorum
Batarya istatistiklerini sıfırlamaya yarıyor.Bunu yapınca daha sağlıklı batarya bilgisi alabilirsiniz.Ama her zaman kullanmanızı önermem eğer batarya konusunda sıkıntılarınız varsa yapın.*#0228# yapinca BatteryStatus aciliyo en asagida da Quick Start butonu var o butona basinca telefonumun sarji %20 kadar azaldi bunun sebebi ne o butonun islevi ne bilen var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?