Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

monteboy

Üye
iyi akşamlar arkadaşlar
bende en kısa zamanda s3 almayı pilanlıyorum ama çekincem var ekranı hassas kırılır filan birsürü para alırsamda cüzdan kılıf filan var onunla kullanasım var
o bütün telefonlar için geçerli dostum, ben s3ümü geçen yıl kasım ayında almıştım birkaç kere baya sağlam düşmesine, ekran koruyucusuz kullanmama rağmen telefon hala sıfır aldığım gibi tek bir çizik kusuru yok. düşünce kırılma işi şans işi yani. ayrıca gorilla glass 2 işini gayet iyi yapıyor cüzdan kılıflar pek hoş göstermiyo ama tercih meselesi, ben 10 tlye aldığım plastik arka kapak kullanıyorum kenarlarını kapatmayanlardan

Tepkiler: barisctn94
Arkadaşlar bilgisi olan yardım ederse sevinirim. Bi kaç ay önce telefonuma internete sızan 4.2.2 sürümü yükledim artık sıkıntı çıkarmaya başladı tekrar 4.1.2 yüklemek istiyorum ama tel kabul etmiyo açılırken samsung yazısı gidip gidip geliyo tel açılmıyo nasıl düzeltebilirim

merhaba arkadaşlar benim bir sorum olacak. şimdi telefonumda iki tane durum var:
1. yeni mesajım olmadığı halde ana ekranda sürekli 1 yeni mesaj var işareti gözüküyor.(altta mesaj zarfının sağ üst köşesinde)
2. bu son zamanlarda oluşmaya başladı, telefon, gelen mesajı sesli okumaya başladı, ama sanki ingiliz bir kadın Türkçe mesaj okuyuyormuş gibi, harf harf öyle okuyor. medyanın sesini kıstım ama sonra yine oluşmaya başladı. gelen mesajı sesli okuma özelliğini nasıl kapatabiliriz?

cevabınız için şimdiden teşekkürler

monteboy

Üye
sürüş modu açık kalmış o yüzden mesajları okuyor. ayarlar görüntüde bu wifidır sestir bilmemnedir onların yerini ayarlayabildiğin bi kısım var oraya girip sürüş modunu kapat
ilk sorunu bir arkadaş da yaşıyordu çözümü bilmiyorum fakat farklı bir launcher ile üstü kapanabilir

monteboy

Üye
recovery moddan wipe cache diyince düzelebilir

Ben gelecek aya s3 almayı düşünüyorumda nasıl iyimi kötü bir yanı varmı ? Alınca kutudan ilk çıkarttım ne yapmam gerek yüklemem gereken program falan varmı neler tavsiye edersiniz?

Tepkiler: Joker

monteboy

Üye
Ben gelecek aya s3 almayı düşünüyorumda nasıl iyimi kötü bir yanı varmı ? Alınca kutudan ilk çıkarttım ne yapmam gerek yüklemem gereken program falan varmı neler tavsiye edersiniz?
al dostum harika bir telefon geçen yıl kasımdan beri kullamıyorum ve bir kötülüğünü görmedim. kutudan çıkartınca sim kartını takmadan telefonu açıp bir incele bir sorunu var mı diye(fabrima çıkışı hatalı cihazlar seyrek olabiliyor) kamerayı kontrol et interneti dene wifidan filan. bir şeyi yoksa sim kartını tak ve kullanmaya başla.
uygulama olarak da eminim rehberi sevmiyceksin marketten exdialer adlı uygulamayı ücretsiz indirerek daha iyi ve hızlı bir rehbere sahip olabilirsin

Tepkiler: BornToKill
tamamdır dediğin gibi sürüş modu açık kalmış kapattım şimdi teşekkürler

Joker

Emekli Yönetici
Telefonun herhangi bir sıkıntısı yok.Bir kaç ay içinde bir güncelleme de alacak.O yüzden telefonu ilk alınca sürümünün güncel olup olmadığına bak.Gerekli ayarlamaları yap.Telefon yönlendirecek zaten seni.Wi-fi'ı kontrol et,uygulama dersende mağazada oldukça çeşitli uygulama var.Bir tane önereyim,''Advanced mobile care.''Onun dışında telefonu alırken koruyucu bant ve kap alırsan telefonu çok daha güvenli şekilde korursun.

batarya ve sim kart tak ve kullan tabi microsim buraya dikkat aslında program yüklemeye gerek yok ama müzik çalar olarak poweramp ve video oynatıcı olarak mx player yükleyebilirsin alınır bir telefon şimdiden hayırlı olsun

Telefon'a vipe chec vipe data vipe factory reset yap düzelir ..Eski uygulama ların ön belleği silinmesi gerekiyor bunları yap..Benim her zaman oluyor düzelir..

Wi-fi nasıl kontrol edebilirim? Ve sürümün güncel olup olmadığına nereden bakabilirim?Başka püf noktalar varmı bakmam gereken ?

kaynak06

Üye
arklar ben s3 alalı 2 gün oldu icine data dosyası vb. atamıorum kopyalanıor yazıor kopyalamı hata verıo

Gizli kodlardan *#*#4636#*#* yazınca herhangi bir bilgi gelmiyor. Kodu girip arama yapıyorum yine ekrana gelen yok. Farklı bir kod girdiğimde bilgilendirme mesajını görmüştüm. Cihaz bilgi kodunu girdiğimde neden bilgilendirme ekranı gelmiyor olabilir?