Ulysseus
Üye
berbat bir telefon n8 den s3 e geçiş yaptım. Pişmanım.sesli rehber arama özelliği yok yolda en çok işime yarayan özellikti. Kamera ve fotoğraf çekimi berbat. Kapalı iken alarm çalmıyor.ve tek elle kullanılamıyor.
Bende de bir süre önce vardı.Fakat çözdüm.Öncelikle recovery moddan battery wipe yapın.Sonra telefonu tamamen bitene kadar kullanın ve kapalı halde şarj edin bir kaç kez tekrarlayın bu işlemi.Düzelme olacaktır.Batarya Problemi:
Arkadaşlar şarj ve batarya problemi başladı. Sorun şu film seyrederken yada internette gezerken telefonu şarj, a taktığımda telefon yeteri kadar şarj edemiyor yani telefon açıkken harcanan enerji yi yerine karşılıyamıyor servise vermeyi düşünüyorum bu problemi yaşıyan varmı ..
Denedim inşallah düzelir.Bende de bir süre önce vardı.Fakat çözdüm.Öncelikle recovery moddan battery wipe yapın.Sonra telefonu tamamen bitene kadar kullanın ve kapalı halde şarj edin bir kaç kez tekrarlayın bu işlemi.Düzelme olacaktır.
Bu arada hangi romu kullanıyorsunuz ?Denedim inşallah düzelir.
Orjinal kendi romu yüklü 4.1.2Bu arada hangi romu kullanıyorsunuz ?
Anladım.Dediklerimi yapın bir kaç gün deneyin.Eğer düzelmezse servis yolu görünür sizeOrjinal kendi romu yüklü 4.1.2
Batarya Problemi:
Arkadaşlar şarj ve batarya problemi başladı. Sorun şu film seyrederken yada internette gezerken telefonu şarj, a taktığımda telefon yeteri kadar şarj edemiyor yani telefon açıkken harcanan enerji yi yerine karşılıyamıyor servise vermeyi düşünüyorum bu problemi yaşıyan varmı ..
Arkadaşlar resimde de gördüğünüz gibi saat widgeti ram'i temizlediğimde saat widgetini de kapatıyor ve saat widgeti guncellenmiyor. Ama ben bu programlari silmek istemiyorum (clean master ve mobilecare) çünkü telefonu hizlandirip ram'i siliyorlar. Bu saat widgetini yoksayilanlara eklemek istedim ama bu saat widgetinin yoksayilanlar arasindaki adi ne onu bilmiyorum. Sizce ne yapmam lazim? Yardim edebilecek olan var mı?
yeni temiz sarj aleti al
cin malı sakın alma elfon un sorun görebilr
en iyisi nokia N9 lerde olan bi şarj aelti al hersey aynı volt vss
herklezde o sorun var
Arkadasım bu resmi bana atabilrsen sevinrim ...
google görsellere moto x wallpapers yazıp da bulabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?