youareaddiction
Üye
modemi kapat açSelam beyler ben 2 gün önce s3 aldım ama wifi bağlanmıyor devre dışı diyor çözümüne biraz baktım ama yapamadım ayrıntılı bir şekil anlatabilrseniz çok iyi olur yardım lütfen
netten bir kılıf aldım. yanındada hediye olarak usb şarj cihazı göndermişler. tam istediğim gibi. neyse şarj ederken telefon çaldı. bilgisayardan çekmeden tuşa dokununca elektrik çarptı... çok şiddetli değil ancak baya zıpladım. usbden kesinde ben onu ne yapacağım şimdi
telefonu wipe chech fix permission wipe data chech enson olarak wipe data factory yap olmazsa odin ile normal rom yükle 4,1,2 aklıma bu geliyor.Bana yardım edebilecek biri yok mu???
Orjinal olmadığı için olabilir
mrb arkadaşlar. telefonda mesaj simgesinin üzerinde 1 işareti var ne yaptımsa silemedim.bilen var mı?yardımcı olursanız sevinirim deliricem yoksa
yok hepsini sildim şuan mesajım yok.internete baktım yazılımsal falan diyorlar bazıları da bişeyler demiş onları da yaptım ama olmad telefonu da açtım kapattım olmadı
- - - Eklendi - - -
sorunu çözdüm arkadaşlarr. size en son mesaj atan kişiden tekrar mesaj atmasını isteyin olay tamamdır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?